• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

teşekkürler:)))) benim sorunum vaji değil orgazm olamama

Harbiden ne dertliyiz yahu :9: Canim zamanla ögrenilebilen birseymis.. Bende yasiyorum bu sorunu burdaki biçok insan gibi.. Internette buna dair yazilar okudum.. Sende arastirabilirsin nasil ögrenebilinecegi yaziyo.. Ben denedim aslinda ise yariyor gibi :26:

Tebrikler canm cok sevindim senin adina:) bende dun aksam hepsini alabildim ama cok yanma oldu sanki boyle biseyler batiyomus gibi zamanla gecermi bilmiyorum artik ama korku falan kalmadi olucak ins tamamen kurtulcaz ;)))

Shummir?????? Soktamisin yavrum :32::32::32: Yenmisin iste nasil bukadar sakin olabiliyosun :62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::121::121::122::122::118::118::119::119:
Süper yaaaa bir günde 2 gelin YOKMU ARTTIRANNN :52::52::52::52::52::52:
Tebrik ediyorum tatlim hepsini almissin, artik fazla ara vermeden sürekli dene, alis canimm

CANIM ÇOOOOOOOOK SEVİNDİM. Forumda yeniydin, dün bir bugün iki, hemen yendin, maşallah :nazar::nazar::nazar:. Hele tatilden önce olmasına daha çok sevindim, güzel bir balayı yaşarsınız :16:.
DArısı diğer kızların başına.
Kaç gündür gelin çıkmıyordu, hatta bu sabah yazacaktım ne oluyor bize, her türlü desteği vermeye çalışıyoruz, neden gelin çıkmıyor, üzülüyorum yazacaktım, sonra kimsenin motivasyonunu kırmayayım, moraller bozulmasın dedim.
Ayağını sürürsün inşallah, diğer arkadaşlarda patır patır ikinci listeye düşerler :9:.
Halay zamanı.....

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:118::118::118::118::118::118::118:

Canim ya çok duygulandim gerçekten burda kalip bukadar emek sarfetmen, bukadr iyi niyetli, düsünceli, destekçi olman gerçekten müthis..Allah herseyi gönlüne göre versin iyiki varsiniz ya kocaman opyrmm :54:

tamam canım haber veririm sanırım bu orgazm olamama sorunu bendede var amannn neyse ii ce hastalık hastası oldum:47:sinir oldum kendime yaaaa

Canim zamanla düzelecegine inaniyorum.. daha yeni yeni alisiyoruz fazla takintiliyiz demi :9::9: Bunada bi çözüm bulmak lazim aslinda :9:

kızlar,vajiye bişey girebildiğini gördüm,p..s girebileceğini ve acı olmayacağını beynime öğretmeye çalışyorum.az önce düşünürken aklıma geldi,7-8 yaşındayken kulağım delik değildi,hep özenirdim küpe takmaya,annem kardeşimin kulağını deldi,sıra bana gelince kaçtım,ama deldirmekte istiyorum eline iğneyi alınca kaçıyorum,kardeşime çok güzel bir küpe aldılar taktı,keyifle geziyor,ben korkudan kıvranıyorum.aman dedim kardeşime bişey olmadı azıcık ağladı geçti gitti,anneme bende istiyorum dedim cesaretimi topladım,deldirdim azıcık acıdı,geçti gitti sonra kendime çok kızdım bunun için mi kaçtım ağladım diye,anlatılanlardan anladığım kadarı ile p.....s girincede böyle hissedeceğim.şimdi kendimi buna hazırlıyorum.ne olabilir ki,benim gibi korkan,hatta dokunp bakamayan arkadaşalr bile yenmişken,ben neden yapamayım.:))))))))

haaahaaayytt aynen öyle bak verdiğin iki örneği de yaşadım senn ki küçükkenmiş ben 5 sene önce ünvdeyken kulağımı deldircem giittik arkadaşımla o deldirdi ama ben korkuyorum benden sonra gelenler de deldirdi kimse kalmayınca geçtim adamın yanına adam kulağımı tutacak ben çekiliyorum bayağı uğraştırdım sonunda adam güldü birden tuttu oynatırsan acır dedi ve deldirdim hiç ama hiç acımadı hiç bi şey hissetmedm vajiyi yendiğimde de hiçbişey hissetmedm acımadıkiiii :) çok güzel bi benzetmeydi ya çok güldümmm :)

Canım, hamileyken cinsel ilişki yaşadın mı? Ben ara soğumasın, gerilemeyeyim diyorum ama bir yandan da çocuk için endişeleniyorum. 2 temmuzda soracağım doktora...

canım yaşadım öğrendikten sonra birkez öğrenmeden önce de şüphelenirken de 1 kez olmuştu ama ben de eşim de çekiniyoruz bu ara hep evdeydik ama yazık eşimde bastırıyo duygularını bende zaten mide bulantısı had safada hiç bir şey düşünemiyorum..zaten doktora kadar ilişki yaşama şansım yok misafir gelcek sonrasında eşim şehirdışına gidicek sonrasında istanbula gidecez sonrasında yine eşim yok derkennn olacak 14 temmuz :) doktor yasak koymadı gibi canım bana dediki normal yaşama devam. ben de bundan cinsel ilişkinin yasak olmadığını çıkardım :D

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Kızlaarrrrrrrrrr ben bu sefer başardım galiba bu sabah pen..si aldım çok mutluyum çok tamamını alabildim mi ondan emin değilim ben üstteydim ama normal bi ilişki gibi oldu git gel bile yaptık hala dizlerim titriyo ama korkudan değil heyecan ve mutluluktan çok mutluyum
ACI MACI YOK !!! şimdi çıkmam lazım ama ayrıntıları mutlaka anlatıcam

canım tebriklerr ne güzel tatil öncesinde olması ayrı bi güzelll :)

shummir;
tebrikler canım sen anlayamamışın galiba ama yenmişinnn sevinsene kııızzz tebriklerrrr...
ocean;
canım çok geçmiş olsun tez vakitte iyileşirsinnn ve hiç bir sorun kalmaz inşallhh..

Merhaba kızlar.Bugün ilk egzersizimi yaptım.Doğum g. mumunu streçledim ama przvtf. geçirmedim.Bu sorun olur mu?Mumun yarısına kadar alabildim.Sonra çok az mide bulantısı oldu.Biraz ara verdim ama hiç acı yok.Aslında tamamını alabilirdim ama bir korkum oldu:Kanama olur mu?Bayılır mıyım falan:(Birazdan yine deneyeceğim.Yine de çok şükür .

Merhaba kızlar.Bugün ilk egzersizimi yaptım.Doğum g. mumunu streçledim ama przvtf. geçirmedim.Bu sorun olur mu?Mumun yarısına kadar alabildim.Sonra çok az mide bulantısı oldu.Biraz ara verdim ama hiç acı yok.Aslında tamamını alabilirdim ama bir korkum oldu:Kanama olur mu?Bayılır mıyım falan:(Birazdan yine deneyeceğim.Yine de çok şükür .

Canim streç kiris kiris oldugu için rahat olmayabilir prez. geçirince yada ameliyat eldiveni pürüzsüz ve rahat oluyo.. ben ilk kulak çubugunu deneyince streçledim ve prez. geçirilecegni bilmiyodum öyle denedim ve tahris etti.. yani bu herkesde olmaya bilir ama bende olmustu.. Dogum günü mumuyla kirmizi gelmez canim korkma bayilma filan da olmaz :) aci olmadigini gördün güven kendine bi söz var;
Tirmanmayi göze alan zirvenin hazzini yasar..
Nekadar cesaretle korkmadan üstüne gidersen okadar çabuk mutluluga ulasirsinn canim..

Tebrikler canm cok sevindim senin adina:) bende dun aksam hepsini alabildim ama cok yanma oldu sanki boyle biseyler batiyomus gibi zamanla gecermi bilmiyorum artik ama korku falan kalmadi olucak ins tamamen kurtulcaz ;)))

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

kızlaaaaaaaaaaaar ikinizi de çoooook tebrik ediyorum:16::16:çoook mutlu oldum sizin adınıza...shummir zamanla geçicek hiçbir şey anlamayacaksın...çok şükür sizde kurtuldunuz... hadi kızlar harekete geçin herkes kurtulur inşallah...

kızlar,vajiye bişey girebildiğini gördüm,p..s girebileceğini ve acı olmayacağını beynime öğretmeye çalışyorum.az önce düşünürken aklıma geldi,7-8 yaşındayken kulağım delik değildi,hep özenirdim küpe takmaya,annem kardeşimin kulağını deldi,sıra bana gelince kaçtım,ama deldirmekte istiyorum eline iğneyi alınca kaçıyorum,kardeşime çok güzel bir küpe aldılar taktı,keyifle geziyor,ben korkudan kıvranıyorum.aman dedim kardeşime bişey olmadı azıcık ağladı geçti gitti,anneme bende istiyorum dedim cesaretimi topladım,deldirdim azıcık acıdı,geçti gitti sonra kendime çok kızdım bunun için mi kaçtım ağladım diye,anlatılanlardan anladığım kadarı ile p.....s girincede böyle hissedeceğim.şimdi kendimi buna hazırlıyorum.ne olabilir ki,benim gibi korkan,hatta dokunp bakamayan arkadaşalr bile yenmişken,ben neden yapamayım.:))))))))

pusu harikasın hem kendini hem de diğer kızları motive ediyorsun... özellikle kendi motivasyonun çok önemli..gerçekten p...s deneyince aynen küpedeki gibi bumuymuş diyeceksin...sende yapacaksın bak bunu beyninde kabul etti devamı gelicek

Back
X