- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #112.121
gidicem canım pazartesiye randevu aldım inşallah ii biri denk gelir
Tamam canim ins.. haber verirsin merak ettim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gidicem canım pazartesiye randevu aldım inşallah ii biri denk gelir
teşekkürler:)))) benim sorunum vaji değil orgazm olamama
Tebrikler canm cok sevindim senin adina:) bende dun aksam hepsini alabildim ama cok yanma oldu sanki boyle biseyler batiyomus gibi zamanla gecermi bilmiyorum artik ama korku falan kalmadi olucak ins tamamen kurtulcaz))
Tamam canim ins.. haber verirsin merak ettim![]()
CANIM ÇOOOOOOOOK SEVİNDİM. Forumda yeniydin, dün bir bugün iki, hemen yendin, maşallah. Hele tatilden önce olmasına daha çok sevindim, güzel bir balayı yaşarsınız
.
DArısı diğer kızların başına.
Kaç gündür gelin çıkmıyordu, hatta bu sabah yazacaktım ne oluyor bize, her türlü desteği vermeye çalışıyoruz, neden gelin çıkmıyor, üzülüyorum yazacaktım, sonra kimsenin motivasyonunu kırmayayım, moraller bozulmasın dedim.
Ayağını sürürsün inşallah, diğer arkadaşlarda patır patır ikinci listeye düşerler.
Halay zamanı.....
:118::118::118::118::118::118::118:
tamam canım haber veririm sanırım bu orgazm olamama sorunu bendede var amannn neyse ii ce hastalık hastası oldumsinir oldum kendime yaaaa
Canim zamanla düzelecegine inaniyorum.. daha yeni yeni alisiyoruz fazla takintiliyiz demiBunada bi çözüm bulmak lazim aslinda
![]()
kızlar,vajiye bişey girebildiğini gördüm,p..s girebileceğini ve acı olmayacağını beynime öğretmeye çalışyorum.az önce düşünürken aklıma geldi,7-8 yaşındayken kulağım delik değildi,hep özenirdim küpe takmaya,annem kardeşimin kulağını deldi,sıra bana gelince kaçtım,ama deldirmekte istiyorum eline iğneyi alınca kaçıyorum,kardeşime çok güzel bir küpe aldılar taktı,keyifle geziyor,ben korkudan kıvranıyorum.aman dedim kardeşime bişey olmadı azıcık ağladı geçti gitti,anneme bende istiyorum dedim cesaretimi topladım,deldirdim azıcık acıdı,geçti gitti sonra kendime çok kızdım bunun için mi kaçtım ağladım diye,anlatılanlardan anladığım kadarı ile p.....s girincede böyle hissedeceğim.şimdi kendimi buna hazırlıyorum.ne olabilir ki,benim gibi korkan,hatta dokunp bakamayan arkadaşalr bile yenmişken,ben neden yapamayım.:))))))))
ay evet yaa ne sinir bi durum hakkaten
Bazen durup dururken bi bas agrisi alir beni, derimki acaba aksini düsünsem, odaklanmasam agriya, geçermigerçektende daha az hissediyorum ozaman..
Olsun sükür bugünlerede atlattikya canimAllahim baska sknti yasatmasin kimselere insallahhhhhhh
Canım, hamileyken cinsel ilişki yaşadın mı? Ben ara soğumasın, gerilemeyeyim diyorum ama bir yandan da çocuk için endişeleniyorum. 2 temmuzda soracağım doktora...
Kızlaarrrrrrrrrr ben bu sefer başardım galiba bu sabah pen..si aldım çok mutluyum çok tamamını alabildim mi ondan emin değilim ben üstteydim ama normal bi ilişki gibi oldu git gel bile yaptık hala dizlerim titriyo ama korkudan değil heyecan ve mutluluktan çok mutluyum
ACI MACI YOK !!! şimdi çıkmam lazım ama ayrıntıları mutlaka anlatıcam
teşekkürler kızlık zarım alındı canım yapısal bir bozukluk varmış bahsetmiştm hatırlıyorsan 2 delik var demiştim onu aldılar
sanırım senin dediğin gibi yapıyorlar. hangi kitabı okuyorsun merak ettim!!
Merhaba kızlar.Bugün ilk egzersizimi yaptım.Doğum g. mumunu streçledim ama przvtf. geçirmedim.Bu sorun olur mu?Mumun yarısına kadar alabildim.Sonra çok az mide bulantısı oldu.Biraz ara verdim ama hiç acı yok.Aslında tamamını alabilirdim ama bir korkum oldu:Kanama olur mu?Bayılır mıyım falanBirazdan yine deneyeceğim.Yine de çok şükür .
Tebrikler canm cok sevindim senin adina:) bende dun aksam hepsini alabildim ama cok yanma oldu sanki boyle biseyler batiyomus gibi zamanla gecermi bilmiyorum artik ama korku falan kalmadi olucak ins tamamen kurtulcaz))
kızlar,vajiye bişey girebildiğini gördüm,p..s girebileceğini ve acı olmayacağını beynime öğretmeye çalışyorum.az önce düşünürken aklıma geldi,7-8 yaşındayken kulağım delik değildi,hep özenirdim küpe takmaya,annem kardeşimin kulağını deldi,sıra bana gelince kaçtım,ama deldirmekte istiyorum eline iğneyi alınca kaçıyorum,kardeşime çok güzel bir küpe aldılar taktı,keyifle geziyor,ben korkudan kıvranıyorum.aman dedim kardeşime bişey olmadı azıcık ağladı geçti gitti,anneme bende istiyorum dedim cesaretimi topladım,deldirdim azıcık acıdı,geçti gitti sonra kendime çok kızdım bunun için mi kaçtım ağladım diye,anlatılanlardan anladığım kadarı ile p.....s girincede böyle hissedeceğim.şimdi kendimi buna hazırlıyorum.ne olabilir ki,benim gibi korkan,hatta dokunp bakamayan arkadaşalr bile yenmişken,ben neden yapamayım.:))))))))