• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nasılsınız kızlar arada sırada kacamak kacamak gırıyorum sıteye butun gun merak edıyorum kım nekadar ılerlemıs yanan varmı dıye ama acamıyorum aksıne bıde regl oldum erkenden

bak ya bak ya... kızım sen beni demirbaş yapmaya çok mu isteklisin?:33: aslında bende yarıya kadar aldımya bekliyorum senin demirbaş hevesin geçsin diye..:37: sonra yencem:41: bende inanmadım bu söylediklerime ama neyse..:24: ne zaman yencem ben ya... hep o günden beri bişiler çıkıyo dünde mecburi misafirliğe gitmek zorunda kaldık ufffffffff.f.ff.fff fff kızlar akşam 7.5 8edoğur eve gidiyorum yeme k yapacam derken 8.5 9u buluyor eşim geliyo yemek yiyoruz bazen çay bile içesimiz gelmiyo vücut yorgun kafa yorgun...
neyse bunlarla canımızı sıkmayalım şimdilik akşam bir plan gözükmüyor giderim yemek yaparım yedikten sonra knedimde olurum sanırım bi egzersiz yapsam iyi olacak ara vermeden... belkide yarın yenip gelirim :)) hu huuuuuuuuuu:51:

valla ben bilmem, en eski sensin sonuçta bu topicte, topiğin bekçisi oldun :76:, benim hevesim sen yenene kadar geçmez, utandır beni :23:.
İşin şakası bir yana bende geç geliyorum işten (19:00-20:00 arası), yenmeye çalışırken akşam bir yerlere gidince egzersiz yalan oluyordu. Ama son zamanlara doğru hırs yaptım, kim çağırırsa çağırsın gitmedim, sonunda yendim :21:. Bitanem gezmenin tozmanın sonu yok, yemeğide geçiştirin bir dürüm, bir hamburger yada kahvaltılık birşeylerle
Vajiyi yenmek herşeyden önemli .:31:.
Neyse belli mi olur belki yarına yenmiş olursun :34:.

nasılsınız kızlar arada sırada kacamak kacamak gırıyorum sıteye butun gun merak edıyorum kım nekadar ılerlemıs yanan varmı dıye ama acamıyorum aksıne bıde regl oldum erkenden
boş durmak yok :20:, kegele devam, kimsede anlamaz zaten dışardan. Hem iyi olmuş,regl olmasanda egzersize vakit ayıramayacaktın, tam hırs yaptığın ve misafir gittiği zaman regl olacaktın, ikisinin aynı zamana denk gelmesi iyi :8:.

slm kızlar ben eskilerdenim, ben de vajiliydim ve burdaki arkadaşlar sayesinde yendim, sorusu olan varsa burdaym

slm kızlar ben eskilerdenim, ben de vajiliydim ve burdaki arkadaşlar sayesinde yendim, sorusu olan varsa burdaym

inşallah bizde senin gibi yenip gelip böyle bizden sonrakilere yardımcı oluruz tabi siterimki bizden sonra kimse bu rahatsızlığı yaşamaz... senin hikayen nasıldı? ne kadar süre çabaladın ve nasıl yendin?

mrb inş bizler de kurtuluruz da böyle sizin gibi yardım edebiliriz:) nasıl yendin acaba anlatabilir misin biraz? ben parmak egzersizi yapıyorum.daha 1 pamak 2 boğum için uğraşıyorum.günde kaç saat çalışıyordun?ne kadar zamanda yendin?

kızlar nasılsınız,ben rapor vermeye geldim,egzersizimi yaptım,1-2-3 parmak :16:2, bu arada bişey soracam,egzersizi yaptıktan sonra çok az kahverergiye yakın akıntı oldu,reglim biteli 2 gün oldu normal mi?:26:

kızlar nasılsınız,ben rapor vermeye geldim,egzersizimi yaptım,1-2-3 parmak :16:2, bu arada bişey soracam,egzersizi yaptıktan sonra çok az kahverergiye yakın akıntı oldu,reglim biteli 2 gün oldu normal mi?:26:

egzersizi yaparken ne kullanıyorsun kayganlaştırıcı olarak? ben bebek yağı kullanıyordum yakıyor mantar olmuşum galiba o yaptı. su bazlı jel de çok çabuk kuruyor. yine de hepsini karıştırıyorum:) bir de bepanten krem sürüyorum.
3 parmak aldınsa kızlık zarın bozulmuş olabilir mi acaba?

egzersizi yaparken ne kullanıyorsun kayganlaştırıcı olarak? ben bebek yağı kullanıyordum yakıyor mantar olmuşum galiba o yaptı. su bazlı jel de çok çabuk kuruyor. yine de hepsini karıştırıyorum:) bir de bepanten krem sürüyorum.

canım ben 10 gündür 3 parmak yapıyorum,reglim biteli 2 gün oldu acaba ondan mı kalan bişey,yoksa başka bişey mi diye merak ettim.bende durex su bazlıjelini kullanıyordum,son zamanlarda kullanmıyorum,prz..tifteki jel yeterli oluyor.:1:

Kızlar dün şenaymehmetle konuşurken bir doktora görün demiştim, sonra dedimki ben niye gitmiyorum, bunu da erteliyorum, bir an önce gitmeliyim dedim ve hemen telefona sarıldım :102:, bugüne randevu verdiler.
Benim cuma günleri çok yoğun geçiyor iş, bugünde klasik öyleydi, ne yaptım ettim randevuya yetiştim.
doktora vajili yeni yendiğimi, başa dönmemek için anlayışlı bir doktor aradığımı ve kendisini önerdiklerini söyledim (külliyen yalan :111: :52:, rastgele ilk bulduğum doktordu kendisi :37:).
bebek istediğimi, sadece kontrol amaçlı geldiğimi söyledim. Doktor anlayışlı yaklaştı sağolsun, hoş zaten çok az vaktim vardı, nazlanacak halim yoktu.Alttan ultrasonla baktı, aparat girmesi gibi birşeymiş, kasmamaya çalıştım kendimi. Hemencecik bir çırpıda baktı, bir sorun yok dedi.
En çok smear alınmasından korkuyordum, onu hiiççççç hissetmedim. Doktor sen bitirmişsin olayı, vajiden kurtulmuşsun, harikasın falan dedi. Kasılmalarım devam ediyor, zevk alamıyorum henüz ne yapmalıyım dedim, doktor başını işaret etti, herşey burada bitiyor dedi.
Akıntın varki bunu birçok kadın yaşıyor, mantar olmuşsun dedi (ilişki sırasında yanma hissi bundan kaynaklanıyormuş).
Fitil yazmış, anaaammm dedim ben fitil mitil kullanamam :35:. Yok hiçbişeyi yok yaparsın dedi.
Aadetimin ikinci günü yanına gitmemi, hormonlarıma bakacağını söyledi, bende inşallah sizi bir daha uğraştırmam hamile kalırım ve bunlara gerek kalmaz dedim, o da güldü :29:.
Hamile kalırsam ne kadar süre cinsel ilişki yapmayalım? dedim, serbset dedi.
Gebelik için önereceğiniz, yapmam gereken birşey var mı dedim, hiçbirşey dedi, sadece hemen ayağa kalkma ilişkiden sonra, biraz uzan dedi.
Birde folik asit verdi ama içebilirmiyim bilmiyorum, bir ara vajiliyen hazırlık olsun diye alıyordum, midemi bulandırıyordu.
Toplam 10 dak. sürdü (lafın gelişi değil saate baktım).Sonra apar topar çıktım hemen işe döndüm.
İş yerinde kendi kendime düşündüm, ya ben neler yaptım, kendime inanamıyorum, neleri başardım dedim :24:. Yani doktordan sonra hiçbirşey olmamış gibi işe devam etmek bile çok garip geldi bana, afferin dedim kendime :27:.

Son düzenleme:
canım ben 10 gündür 3 parmak yapıyorum,reglim biteli 2 gün oldu acaba ondan mı kalan bişey,yoksa başka bişey mi diye merak ettim.bende durex su bazlıjelini kullanıyordum,son zamanlarda kullanmıyorum,prz..tifteki jel yeterli oluyor.:1:

parmağına prz.. mi geçiriyorsun?ben hiç öyle denememiştim. bir de cahilce soru olacak ama :) prz... lerin hepsi jelli mi oluyor?

ya arkadaşlar bende evlendikten 6 ay sonra yenebildim aslında tam manasıyla yenebildiğimde söylenemez.şuan 1.5 yıllık evliyim ve hala ilişkiden zevk alamadım.artık eşimde söylenmeye başladı.çünkü el yordamıyla tatmin etmekten o da bıktı.herşeyin olması gerektiği gibi olmasını istiyor ama elimden bişe gelmiyor.kendimi odaklamaya çalışıyorum ama ilişki sırasında feci bir şekilde tuvalete gitme isteği duyuyorum bu da engel oluyor.sizce ne yapmalıyım

ya arkadaşlar bende evlendikten 6 ay sonra yenebildim aslında tam manasıyla yenebildiğimde söylenemez.şuan 1.5 yıllık evliyim ve hala ilişkiden zevk alamadım.artık eşimde söylenmeye başladı.çünkü el yordamıyla tatmin etmekten o da bıktı.herşeyin olması gerektiği gibi olmasını istiyor ama elimden bişe gelmiyor.kendimi odaklamaya çalışıyorum ama ilişki sırasında feci bir şekilde tuvalete gitme isteği duyuyorum bu da engel oluyor.sizce ne yapmalıyım

canım ben daha yenmedim,yenen arkadaşların bir kısmıda zevk alamadıklarını söylüyorlar ama zamanla alıştıklarını ve zevk olduğunu söylüyorlar,beynimiz zamanla onuda öğreniyor yani.doktora hiç gittin mi ? yendiysen kontole gitmen lazım,bu arada sor bakalım belki başka bişeyden dolayı oluyordur.

canım doktora gittiğimde biyolojik bi sorunum olmadığını olayın psikolojik olduğunu söyleyip psikiyatra yönlendirdi.gittiğim psikiyatrda seans başı 150tl den 8 seansa kadar süreceğini söyledi.6 ay bana belli etmemeye çalışsa da burnundan soluyan cimri kocam parayı ufak servet değerinde görünce işi kendi üstlendi :)ama işte sonuç ortada.o kendi amacına ulaştı ama benim sorunlarım hala devam ediyor :(

mrb huzurr. sen hangi aşamadasın? nasıl çalışıyorsun? ben de yenmeye çalışıyorum...

Mrb canım valla şimdi sen sorunca çok utandım daha ben çalışmaya bile başlamadım malesef beklediğim bi sınav var o geçsin öyle baslicam diye odakladim kendimi çalıştığında yok ama öyle şartladimz baslayamiyrm.

Mrb canım valla şimdi sen sorunca çok utandım daha ben çalışmaya bile başlamadım malesef beklediğim bi sınav var o geçsin öyle baslicam diye odakladim kendimi çalıştığında yok ama öyle şartladimz baslayamiyrm.

canım hep böyle erteliyoruz işte git gide kafamızda iyice büyüyor. önemli olan bir an önce başlamak. bence kendi kendini motive etmeye çalış ve sınav geçsin diye bekleme başla bir an önce.
inan ben psikiyatriste gittim uzun bi süre egzersiz yaptığımı sanmışım sadece kendimi kasıp nasıl olacak diye üzülüp durmuşum...sonra bir kendime geldim zaman geçiyor. tabi bunda doktorumun ' kendini zorlamıyorsun ' diye biraz sert konuşmasının da etkisi oldu. o kadar kızmıştım ki o gün doktor da beni anlamıyor diye bir daha gitmemeyi bile düşünmüştüm . sonra birden gaza geldim herkes yapıyor ben mi yapamayacağım diye tam 2 saat kalkmadım yataktan ve bir boğumu başardım:) kendime güvenim geldi.doktora da başardım diye güle oynaya gittim:)
egzersiz öncesi biraz isteksizlik oluyor ama gereçekten de kendimizi biraz zorlamamız gerekiyor.başladın mı zaten ilerleyeceğim diye bakıyorsun saatler geçmiş, ilerliyorsun da.
artık ben de gece gündüz demeden çalışacağım inş :) bak bu saat oldu bir buçuk saat egzersiz yaptım tv izlerken ve kendime hedef koydum 1 parmak iki boğumu alacağım diye veeee başardım :) çok rahat olmuyor biraz kasılma oluyor ama 2 boğum aldım sonuçta:) yarın da devam edeceğim rahatlıkla alana kadar..
bir de ben eskiden şu işimi bitireyim başlarım. yemek yapayım, yiyelim, çay içelim, oturalım, sonra egzersiz yaparım diye düşünüyordum sonra da canım istemiyordu erteliyordum.şimdi tv izlerken bile yapıyorum ertelememeye çalışıyorum.
Allah hepimize kolaylık versin inş gerçekten çok zor bi durum bu 9 ay boyunca ömrümden seneler gitti gibi hissediyorum..çok yıprandım :( ama artık kurtulmak istiyorum....

Back
X