- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #112.261
nasılsınız kızlar arada sırada kacamak kacamak gırıyorum sıteye butun gun merak edıyorum kım nekadar ılerlemıs yanan varmı dıye ama acamıyorum aksıne bıde regl oldum erkenden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak ya bak ya... kızım sen beni demirbaş yapmaya çok mu isteklisin?aslında bende yarıya kadar aldımya bekliyorum senin demirbaş hevesin geçsin diye..
sonra yencem
bende inanmadım bu söylediklerime ama neyse..
ne zaman yencem ben ya... hep o günden beri bişiler çıkıyo dünde mecburi misafirliğe gitmek zorunda kaldık ufffffffff.f.ff.fff fff kızlar akşam 7.5 8edoğur eve gidiyorum yeme k yapacam derken 8.5 9u buluyor eşim geliyo yemek yiyoruz bazen çay bile içesimiz gelmiyo vücut yorgun kafa yorgun...
neyse bunlarla canımızı sıkmayalım şimdilik akşam bir plan gözükmüyor giderim yemek yaparım yedikten sonra knedimde olurum sanırım bi egzersiz yapsam iyi olacak ara vermeden... belkide yarın yenip gelirim :)) hu huuuuuuuuuu![]()
boş durmak yoknasılsınız kızlar arada sırada kacamak kacamak gırıyorum sıteye butun gun merak edıyorum kım nekadar ılerlemıs yanan varmı dıye ama acamıyorum aksıne bıde regl oldum erkenden
Evet canm ondanda olabilir haklisin. Bu aralar bende arayi acmamaya dikkat ediyorum zaten. Artik biran once tamamen yenmek istiyorum. Tamami rahatlikla giriyor ama o yanmadan dolayi cok rahatsiz oluyorm rahat bir iliski yasayamiyoruz ...
slm kızlar ben eskilerdenim, ben de vajiliydim ve burdaki arkadaşlar sayesinde yendim, sorusu olan varsa burdaym
slm kızlar ben eskilerdenim, ben de vajiliydim ve burdaki arkadaşlar sayesinde yendim, sorusu olan varsa burdaym
kızlar nasılsınız,ben rapor vermeye geldim,egzersizimi yaptım,1-2-3 parmak2, bu arada bişey soracam,egzersizi yaptıktan sonra çok az kahverergiye yakın akıntı oldu,reglim biteli 2 gün oldu normal mi?:26:
inşallah bizde senin gibi yenip gelip böyle bizden sonrakilere yardımcı oluruz tabi siterimki bizden sonra kimse bu rahatsızlığı yaşamaz... senin hikayen nasıldı? ne kadar süre çabaladın ve nasıl yendin?
egzersizi yaparken ne kullanıyorsun kayganlaştırıcı olarak? ben bebek yağı kullanıyordum yakıyor mantar olmuşum galiba o yaptı. su bazlı jel de çok çabuk kuruyor. yine de hepsini karıştırıyorum:) bir de bepanten krem sürüyorum.
3 parmak aldınsa kızlık zarın bozulmuş olabilir mi acaba?
canım ben 10 gündür 3 parmak yapıyorum,reglim biteli 2 gün oldu acaba ondan mı kalan bişey,yoksa başka bişey mi diye merak ettim.bende durex su bazlıjelini kullanıyordum,son zamanlarda kullanmıyorum,prz..tifteki jel yeterli oluyor.![]()
parmağına prz.. mi geçiriyorsun?ben hiç öyle denememiştim. bir de cahilce soru olacak ama :) prz... lerin hepsi jelli mi oluyor?
ya arkadaşlar bende evlendikten 6 ay sonra yenebildim aslında tam manasıyla yenebildiğimde söylenemez.şuan 1.5 yıllık evliyim ve hala ilişkiden zevk alamadım.artık eşimde söylenmeye başladı.çünkü el yordamıyla tatmin etmekten o da bıktı.herşeyin olması gerektiği gibi olmasını istiyor ama elimden bişe gelmiyor.kendimi odaklamaya çalışıyorum ama ilişki sırasında feci bir şekilde tuvalete gitme isteği duyuyorum bu da engel oluyor.sizce ne yapmalıyım
egzersizi yaparken ne kullanıyorsun kayganlaştırıcı olarak? ben bebek yağı kullanıyordum yakıyor mantar olmuşum galiba o yaptı. su bazlı jel de çok çabuk kuruyor. yine de hepsini karıştırıyorum:) bir de bepanten krem sürüyorum.
3 parmak aldınsa kızlık zarın bozulmuş olabilir mi acaba?
mrb huzurr. sen hangi aşamadasın? nasıl çalışıyorsun? ben de yenmeye çalışıyorum...
Mrb canım valla şimdi sen sorunca çok utandım daha ben çalışmaya bile başlamadım malesef beklediğim bi sınav var o geçsin öyle baslicam diye odakladim kendimi çalıştığında yok ama öyle şartladimz baslayamiyrm.