- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #112.541
sela cnm mrb hoşgeldn seni gördüğüme ssevndm belki sen beni hatırlamazsın eskilerdenm sizlern zamanından egzersz yapıyodum bırakmıştm şu son günler iyice asıldım şuan son haddimdeyim yaklaşık 12cm le egzersz yapıyorum iyide gidiyo fakat şuan sorunum eşimde sertleşme problemi oluyop bi kaç kez denedik p...sle fakat başı giriyo sonu gelmiyo sertlik gidyo doğru pozisyonu bulana kadr.yanlış hatırlamıyosam sizdede böle bi sorun vardı neler yaptınız nasıl aşardın canm?ya artık ben eşimi bekliyorum allahım kurtar yaa
hoşbulduk canım, seni elbette hatırlıyorum. bırakıp gitmene kızmıştım. şu an çok iyi bir ölçüdesin, ben 10cmde yenmiştim. sertleşme konusunda yapabileceğin en iyi şey eşinin üzerine gitmeden sabretmek. biz eşimin sigarayı bırakması sayesinde yendik. onun dışında hiçbir şey işe yaramadı. bir de doktora gitti ilaç aldı, ilacın bile fayda etmediği oldu. çünkü psikolojik. uzun süre reddedilip kalakaldıkları için şartlı refleks gibi bana dokunduğunda sertliği gidiyordu. biraz daha süre ver sabret ama süre uzarsa doktora gidip ilaç alsın. ben kafasına göre ilaç almasını istemedim ailesinde kalp hastalığı olduğu için sertleşme ilaçları riskli gruba giriyor. önce bikaç kez ilaçla oldu, sonra normale döndü. onların da psikolojisi mahvoluyor maalesef. diğer arkadaşlarda işe yarayan keçi boynuzu pekmezi, fındık, fıstık yedirmeyi dene istersen. bizdeki sorun psikolojik olduğu için bunlar pek işe yaramamıştı. sen de moralini yüksek tut, onun seni beklediği kadar senin de onu beklemen gerektiğini düşünerek kendini telkin et. üzerine gidersen her şey daha da kötü oluyor. sormak istediğin şeyleri sor, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım sana.