- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #112.781
Mrb arkadaşlar bu forumun sessiz takipçilerinden biriyim. 2.5 yıldır bu dertten muzdaribim. Bu hastalığıma uzman eliyle çözüm ararken bu sitede iddialı bir doktorun adı geçen başka bir forum sayfasına takılmaya başladım. O forumda gayet masumane sorularıma cevap ararken haksız itham ve eleştirilere ve hatta hakaretlere maruz kaldım.Körler sağırlar birbirini ağırlar tarzında güya bizlere yardım ediyorlardı!.. Ümidimi yitirmek üzereyken bu sitenin başka forum sayfalarında okuyucu olarak dolaşırken sizlere rastladım. İyi ki de rastladım. Sıcaklığınız,samimiyetiniz,yaklaşım tarzınız ile buraya bağlandım. Hepinize teşekkür ediyorum sayenizde büyük aşamalar kaydettim. İyi ki varsınız![]()
cnm öncelikle hoşgeldin... bende 2,5 yıl oluyo evleneli malesef bende bu derttenim.evet cnm doğru yerdesin bence bu sitede sessiz takipçi değil aktif takipçi ol gerçekten buranın havası bir başka biz burda hertürlü sıkıntımızı sevncimizi mutluluğumuzu paylaşıyoruzz..senide aramızda aktif olarak görmekten mutluluk duyarız..hangi aşamadasın cnm şuan?