- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #112.841
bilmiyorum artık çok yıprandık ondan hrhalde eşim sürekli hep yorgun bn yorgun anlıycan çok tembellik edyoruz belkide bn bu hastalığı yendim sadece çok ara verdiğimziden yapamıyormusum hissi var bnde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama kadın doğum doktorum bana anestıl pomad ve zanax vedri onunla dene dedi anestol pomad denedim eşimin penisinde uysma yaptıb sonra yavas yavas ilaçları bırakıp yapmaya basaldık bayagı git gel yaptım ama 3 aydırda hiç i ilkde bulunmyoruz nedenini bilmiyorum.
![]()
kızlar aşağıdaki listedeki arkadaşlar için isim isim dua ediyoruz. 4444 dua okuyoruz.
İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek,zerbas, Eprunm, sunisup, perilerperisi.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel.
Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.
Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, elvan, sela1, zealea,alexandretta, shummir.
Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab
violetin sorunları ve mutsuzmelek'in eşinin hastalığı için de dua edelim.
başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.
bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.
yapmıyorummmmmmmmmmm...parmak egzersizleri tamam ama p...s denemeleri yokkkkkkkkkkkkk(((((((((((((((((((((((((((((((((((
canım ne oldu kızmışsın sanırım ama sakin ol belliki canını sıkan bişey oldu ama hemen kestirp atma
cnm ya parmak egzersizleri ok kolayca yapıyorum fakat p...s denemelerine gelince yapamıyorum. bir başlayabilsem belki bişeyler yapacm ama başlayamıyorum bile...üstte deniyorum bi türlü olmuyor..altayken ben yapamıyorum korkuyorm..biraz açık oldu ama durumum şuan kötü..napayım ne dersin((((((((
cnm ya parmak egzersizleri ok kolayca yapıyorum fakat p...s denemelerine gelince yapamıyorum. bir başlayabilsem belki bişeyler yapacm ama başlayamıyorum bile...üstte deniyorum bi türlü olmuyor..altayken ben yapamıyorum korkuyorm..biraz açık oldu ama durumum şuan kötü..napayım ne dersin((((((((
zerbascım, öncelikle sakin olmalısın. derin nefesler alıp vererek sakinleş. deneme yaptığın zaman da bunu mutlaka yap, ben paniklediğim anda kontrolü ele geçirmek için hemen üf püf nefeslere başlıyorum, o zaman sakinliyorsun. egzersizi yaptığına göre sorun zaten çözülmüş. nefesle ve jelle kolayca alabilirsin. tek sorunun pozisyon bulmak. egzersizi hangi pozisyonda yapıyorsan öyle yapmaya çalış. ya da uzanıp bacaklarını kırıp iyice yanlara aç, ayağından destek alıp biraz poponu kaldır. bu pozisyonda vajina daha çok açılıyor ve giriş kolaylaşıyor. hem erkek üzerine abanmadığı için korkup paniklemezsin. eşini yine sen yönlendir yavaş yavaş yapsın her şeyi. takıldığınız yerde durup bekleyin, nefesle sakinleyin sonra devam edin.
tamam işte bu tamda benim :)bende egzersizi bitirip p.. denemesine geçtiğimde bi türlü yapamamıştım ilk başta hatta tam oluyordu yarıda ben geri çıkardım giriyo giriyo diye halbuki amacımız zaten buydu ama buna psikolojini tam hazırlaman lazım bigün kesin karar verdim ve aynı senin gibi ne altta oldu ne üstte oldu nede başka bi şekilde neden olmuyodu çünkü yeterince korkunun üzerine gtmiyodum ama vazgeçmeyince oluyo tam ki saat uğraştım ve sonunda oldu yani hemen bir iki denemeyle olmuyo deme üzerine git korkunun aslında vajiyi yenmede en temel şart bu korkunun üzerine gitmeden sonuca ulaşmak zorlaşır bugün hazırla kendini ve üzülme
Nasıl okunur?
İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: “Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için “Salât-i Tefriciye”yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, o kulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir.”
1.Bu salavatı okumadan önce 21 kere "Estağfirullahel aziyme ve etübileyh" diyerek günahların affı istenir.
2.Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir.
3.Euzu besmele çekildikten sonra salavat okumaya başlanır.
Bir kişi çok önemli bir dileğinin gerçekleşmesini istiyorsa bu salavatı 4444 kere okumalıdır.
4444 defa okunması çok faziletli olduğu bildirilen salati tefriciye duası çeşitli sıkıntılara maruz kalan insanların sıkıntılardan kurtulmak için okudukları bir duadır. Ancak kısa sürede 4444 defa salatı tefriciye duası okumaya çoğu kişinin tek başına gücü yetmez. Bu duayı zamanında ve istenen sayıda okuyabilmek için mutlaka diğer insanlardan yardım alınması gerekir. Zira dualar hazine kapılarını açan anahtar gibidir. Nasıl ki, kapıyı açmak için doğru anahtar şarttır, çünkü anahtarın tüm dişleri kilitteki yerlerine denk gelmelidir, aksi halde kapı açılmaz. Çeşitli ihtiyaçlar ve durumlarda okunmak üzere Peygamber Efendimiz tarafından müslümanlara öğretilen dualar da aynen öyledir. Tesirli olması için kaç defa okunması gerekiyorsa o sayıda okunmalı ve diğer şartlar da yerine getirilmelidir.
cnm ne kadar iyi anlamışsın aynen anlatmak istediğim buydu..pozisyon bulamıyorum evt panikliyorum amacımın zaten p...s içeri almak olduğu halde birden korkuyorm...ben sırt üstü uzanıp yapıyorm egzersizleri..fakat eşimle denerken ben üstte oluyorm öyle çalışma yapmadığım için başaramıyor olabilirm..ben altta o üstte olduğu zaman korkuyorm ...atamadım bu korkuları(( senin dediklerini bi deneyeyim 2 akşamdır deniyorm olmayınca umutsuzluğa kapıldım biraz
((((
canım ben bu duayı okumak istiyorum ama 4444 defa ben tek başıma kısa sürede bitiremem. herhngi bi süresi varmı mesela okunmaya başlandıktan sonra örneğin 3 günde bitmesi gerek gibi. bide duaya baktım pek kısa bir dua değil 4444 defa nasıl okuyabilirki bir insan. ben 3,5 yıl oldu hala yenemedim defalarca intiharın eşiğine geldim. duygusuz ruhsuz gülmeden yaşıyorum artık hayatı acıktığımı bile hissetmiyorum. lütfen beni bilgilendirir misiniz hepiniz kaç günde bitiriyorsuznu bu duayı?