• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende öyle hissediyordum canım kendimi hala hissediyorum. Allahım bu kadar zor mu bu iş ya sanki böyle o işi yapmayı denerken içimden parçalar kopuyor ölcek gibi zandediyorum kendimi. bi de komik gelcek ama ilk geecemizde biz o işi yaptık bile zandediyoduk kan gelmesini bekliyoduk cahilliğin sınırı yok yani sonradan anladık yapamıyomuşuz

nası yanii cnm :))))))) azcık oldudamı öyle hissediodunuz....

kızlar merhaba, ne var ne yok biri bana özet geçsin kimler yendi? doğum yaptım 16 gün oldu pek giremedim sorunuz olursa burdayım.

maaşallah Rabbim oğluna huzur mutluluk sağlık ve herşeyin hayırlısını versin çevresinde hep sevdikleri ve sevenleri olsun inşaallah

evet sen görevini yapamıodun dimi cnmmm cnm bılıomusun oraya gelioruzzz ama ben istemiorumm...

bana bak döverim seni haaaaaaaaaaaaaaaa... niye buraya geliyonde istemiyon kız? seni döverim diye korkuyorsan korkma dövmem sadece kovalarım:)) bakalım bu sene açıktan 2ci üni. bitirecem inşaallah bişeyler olur... bi memurluk yada dvamlı bi iş inşaallah... kuzum gelmeme hakkın varsa ve gelmeyi istemiyorsan gelme istersen... kafan rahat olsun egzersizlerini yap sakin sakin... zorla tatile gitmek te eziyet gelir insana...

hayırlı kandiller güzel kardeşlerim.bugün bir yıl içinde başımıza gelecekler,ölecek olanlar, doğacak olanlar yazılıyormuş.rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.rabbim vajilileri kurtarsın amin.bebiş isteyene bebiş versin,başka isteği olanlarında duasını kabul etsin amin.kızlar banada dua edin bazı sorunlarımız var.dua grubu rabbim duanızı şimdiden kabul etsin.amin amin amin :16:

hayırlı kandiller güzel kardeşlerim.bugün bir yıl içinde başımıza gelecekler,ölecek olanlar, doğacak olanlar yazılıyormuş.rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.rabbim vajilileri kurtarsın amin.bebiş isteyene bebiş versin,başka isteği olanlarında duasını kabul etsin amin.kızlar banada dua edin bazı sorunlarımız var.dua grubu rabbim duanızı şimdiden kabul etsin.amin amin amin :16:
canım sana 444 adet tefriciye vermiştik okuyabildin mi? biz bu akşama yetiştirmeye çalışıyoruz da ondan soruyorum :17:.
senin yerin bende özel canım, ben senin duan sayesinde yendiğime inanıyorum. Dua ederim bu akşam inşallah, dünya hali dert, sıkıntı bitmez, sürekli duaya ihtiyacımız var, mutlaka edicem :54:.

bana bak döverim seni haaaaaaaaaaaaaaaa... niye buraya geliyonde istemiyon kız? seni döverim diye korkuyorsan korkma dövmem sadece kovalarım:)) bakalım bu sene açıktan 2ci üni. bitirecem inşaallah bişeyler olur... bi memurluk yada dvamlı bi iş inşaallah... kuzum gelmeme hakkın varsa ve gelmeyi istemiyorsan gelme istersen... kafan rahat olsun egzersizlerini yap sakin sakin... zorla tatile gitmek te eziyet gelir insana...

ahhhh ah canım ben eşimle kocamla yaaa en azından senenin bir haftası on gunu yalnız basbasa sadece ikimiz kocamla ben olmak istiyordum bunu istediğim için kötü oluyomuyum kızlar bencil oluyomuyum yaa söyleyin bana ama biz cümbür cemaat gelicekmişiz...halbuki cok istıordum oraya gelmeyi kocamın büyüdüğü yerleri görmek ama hevesim kaçtı :14::14::14::14:

Ben duanın en son gününü kaçırmışım hafta sonuna kadar biliyordum canım. Eve gidince akşam okuyacağım...Dün gündüz hastanede idim bütün gün eve gelince de yorgunluktan erkenden uyumuşum, hiç aklımda değildi :17:

:16: :16: :16: ya bu tam beni anlatıyor. kızım bu simgeyi bulduda artık hep size kapli gülücük göndercem bebişlerim.:16: :16:yeni simgelerim gelinceye kadar galiba 200 mesaj sonunda geliyomuş.yeni doğum yapan bir kardeşimiz vardı rabbim hayırlı uğurlu büyütmek nasip etsin.:16:

Back
X