• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ahhhh ah canım ben eşimle kocamla yaaa en azından senenin bir haftası on gunu yalnız basbasa sadece ikimiz kocamla ben olmak istiyordum bunu istediğim için kötü oluyomuyum kızlar bencil oluyomuyum yaa söyleyin bana ama biz cümbür cemaat gelicekmişiz...halbuki cok istıordum oraya gelmeyi kocamın büyüdüğü yerleri görmek ama hevesim kaçtı :14::14::14::14:

bir hafta yalnız kalmayı istemek lüks değil , ihtiyaç canım. Bencillik eden eşin :19:, neyse şimdi SEN VAJİYE ODAKLAN SADECE, sonra bu konuları konuşursunuz...

ahhhh ah canım ben eşimle kocamla yaaa en azından senenin bir haftası on gunu yalnız basbasa sadece ikimiz kocamla ben olmak istiyordum bunu istediğim için kötü oluyomuyum kızlar bencil oluyomuyum yaa söyleyin bana ama biz cümbür cemaat gelicekmişiz...halbuki cok istıordum oraya gelmeyi kocamın büyüdüğü yerleri görmek ama hevesim kaçtı :14::14::14::14:

bence çok doğal bir istek kuzum kim istemezki eşiyle tek başına gezip dolaşmayı... ama hepberaberde tadını çıkarırsın kuzum hep beraber gideceksiiz diye neden üzülüyorsun ki sakın üzülme kafana takma bunları... biraz polyannacılık oyna ne olur... en azından şunu düşün eşin gelmese de sen herkesle birlikte gitmek zorunda olsan daha iyi mi olurdu? yoksa eşinle beraber heryere herşekilde gitmek dah mı güzel? ne dersin? ALLAH ım mutluluğunuzu daim etsin gülüm... belkide çok güzel günler geçireceksiniz ve dönüşte çokdaha motive olmuş döneceksin:)):24:

Merhaba arkadaşlar. Dün doktora gittim herşey yolunda, kalp atışları var dedi. Cinsel ilişkiyi de yapabilirsiniz, tatile de gidebilirsiniz dedi. Biz de ara soğumasın diye dün cinsel ilişki denedik. 3 haftadır yapmamıştık, sadece yüzeysel olmuştu. Benim çin seddi tekrar örülmeye başlanmış. Allahım ya, bu işi 10 kez yaptım, acı, ağrı, sızı olmadığını gördüm yaşadım ama yine de kasıyorum, korkuyorum. Neyseki yaptık ama gerçekten çok kastım kendimi. Nerdeyse yarıda bırakacaktım. NE KORKUYMUŞ YAAAAA....

canım sana 444 adet tefriciye vermiştik okuyabildin mi? biz bu akşama yetiştirmeye çalışıyoruz da ondan soruyorum :17:.
senin yerin bende özel canım, ben senin duan sayesinde yendiğime inanıyorum. Dua ederim bu akşam inşallah, dünya hali dert, sıkıntı bitmez, sürekli duaya ihtiyacımız var, mutlaka edicem :54:.

hayır okumadım bugünemi napcez .kız benim adetim bitmedi maşallah bi geliyor 8 gün .ben abdest alınca okuyayım diye kararlaştırmıştım.:26:

ayyyyy banamı dedin yaa üstüme alındım :26:çok duygulandım şimdi bak...:14::14::14::14: ne diyim ne söylim hayır hayır asla bu topiği sanal alem kabul etmiorum..[/QUO :16:evet sana kuzum rabbim biran önce sanada bu sıkıntıyı yaşayanlarada nasip etsin.amin

Çooook saol allah razı olsun inşallah cnm inşallah sanada huzur afiyet mutluluk nasip etsin rabbim....:16::16::16::16::16:

bence çok doğal bir istek kuzum kim istemezki eşiyle tek başına gezip dolaşmayı... ama hepberaberde tadını çıkarırsın kuzum hep beraber gideceksiiz diye neden üzülüyorsun ki sakın üzülme kafana takma bunları... biraz polyannacılık oyna ne olur... en azından şunu düşün eşin gelmese de sen herkesle birlikte gitmek zorunda olsan daha iyi mi olurdu? yoksa eşinle beraber heryere herşekilde gitmek dah mı güzel? ne dersin? ALLAH ım mutluluğunuzu daim etsin gülüm... belkide çok güzel günler geçireceksiniz ve dönüşte çokdaha motive olmuş döneceksin:)):24:

Ben duanın en son gününü kaçırmışım hafta sonuna kadar biliyordum canım. Eve gidince akşam okuyacağım...Dün gündüz hastanede idim bütün gün eve gelince de yorgunluktan erkenden uyumuşum, hiç aklımda değildi :17:

bugün yetiştirirsin canım :16:.

hayır okumadım bugünemi napcez .kız benim adetim bitmedi maşallah bi geliyor 8 gün .ben abdest alınca okuyayım diye kararlaştırmıştım.:26:
Adetliykende okunuyor, istersen yardımcı olmak için bir kısmını alayım, birde cemrefem diye yeni bir arkadaş var, ona verebiliriz bir ksımını.

çilekliiiiiiiiiiiiiiiim nerdesin okurum ama ben gusül aldıktan sonra okuyacaktım.okuyayımmı sizce:26:
ben bankada okuyorum, başı açık, bir işlem yapıyorum , bir okuyorum içimden kimseye çaktırmadan :35:, napiyim evde geçirdiğim zaman çok az, hiç okumamaktan iyidir ki canım okunmasında bir sakınca yok (cevaz var), adetliyken okunabilir...

Merhaba arkadaşlar. Dün doktora gittim herşey yolunda, kalp atışları var dedi. Cinsel ilişkiyi de yapabilirsiniz, tatile de gidebilirsiniz dedi. Biz de ara soğumasın diye dün cinsel ilişki denedik. 3 haftadır yapmamıştık, sadece yüzeysel olmuştu. Benim çin seddi tekrar örülmeye başlanmış. Allahım ya, bu işi 10 kez yaptım, acı, ağrı, sızı olmadığını gördüm yaşadım ama yine de kasıyorum, korkuyorum. Neyseki yaptık ama gerçekten çok kastım kendimi. Nerdeyse yarıda bırakacaktım. NE KORKUYMUŞ YAAAAA....

canım bende öyle oluyorum bazen:14: arayı uzun tutmamak gerekiyor...

Back
X