• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya bende sanki bağırsaklarıma doğru basınç var gibi geliyo ve takılıyo bi yerden sonra ne kadar uğraşırsak uğraşalım gitmiyo daha ileriye sizde de öylemi oluyo? İlk başlarda ağlaya zırlaya bitiriyoduk hiç gitmiyodu başı bile girmiyodu şimdi öyle değilim çok şükür ama yine bi yerde tıkanma var :43:

ben zaten dayağı hakediyorum canım benim durumum çok zor

bir ara bu şekilde hamile olabilirmiyim planları kurmaya başladım. bulaşıp falan içeri girme ihtimallerini düşünüp. ömür boyu böyle gideceğini düşünmüştüm. bu durum her saniye aklımdaydı ister istemez. görümcemle 1 ay arayla evlendik onun şimdi bebeği var. onun doğumunda sıra sana geldi sen ne zaman düşünüyosun dediklerinde sahte gülümsemeler yapıp inşallah inşallah diyebilmek. ne kadar acı şeyler yaşıyoruz öyle değilmi. biz kendimiz olmaktan çıkıyoruz sanki. hep dua etmiştim Allah'ım bu derdimi unutturacak daha büyük dert verme diye. halime şükreder duruma bile gelmiştim :) benim yaşadıklarımı hep yaşamışsınızdır biliyorum ve en kısa zamanda kurtulmanız için bu akşam en içten duygularımla dua edicem. Ahir zamanda birbirimiz için ettiğimiz dualar en makbul olanıymış ne de olsa. Olur ya birimizin duası kabul olur da birileri de bu şekilde derdinden azat olur.

kusura bakmayın o zaman... biz arada yaşadık böyle herkese arkadaşlık gönderme durumlarını... ya erkek oluyorlar ya da doktor için reklam yapıyorlar... birkaç arkadaşta gördüm merak ettim... hiç bizim konularla alakası olmayan birisi çünkü...

kusura bakmayın o zaman... biz arada yaşadık böyle herkese arkadaşlık gönderme durumlarını... ya erkek oluyorlar ya da doktor için reklam yapıyorlar... birkaç arkadaşta gördüm merak ettim... hiç bizim konularla alakası olmayan birisi çünkü...

o zaman ona sunu dmek gerekiyor OĞLUMMM BAK GİTTTTT :9::124:

ya bende sanki bağırsaklarıma doğru basınç var gibi geliyo ve takılıyo bi yerden sonra ne kadar uğraşırsak uğraşalım gitmiyo daha ileriye sizde de öylemi oluyo? İlk başlarda ağlaya zırlaya bitiriyoduk hiç gitmiyodu başı bile girmiyodu şimdi öyle değilim çok şükür ama yine bi yerde tıkanma var :43:

tıkanma olduğu kısımda aşağıya doğru ittir içinden.hani idrar yaparken ki durum gibi öyle örnek veriyim. bu defa derine inmesi daha kolaylaşacaktır eşinin. serbest bıraktığın zaman ilerlemesi daha zor olabilir.

o zaman ona sunu dmek gerekiyor OĞLUMMM BAK GİTTTTT :9::124:

bizim eskilerden bi arkadaş vardı kulağı çınlasın ozum34 ...:)) şimdi bebişine bakıyor giremiyor nete... onlara forumda erkek bi sapıklık etmiş galiba... kızın verdiği cevap şu: bizim kendi kocalarımıza hayrımız yok sana mı olacak falan demiş ne gülmüştüm kız anlattığında... bunu da tuttum oğlum bak gittttttttt :)) ben pek erkek olduğunu sanmıyorum ama bazı arkadaşlarada arkadaşlık isteği göndermiş dikkatimi çekti ve konuyla alakası yok neyse...

ay bi de bana şey diyolardı maşallah evleneli 1 yıl oldu ama hala genç kızlar gibi duruyosun formunu nasıl koruyosun diye. içimden verdiğim cevap şuydu

doğru tahmin evet hala genç kızım:) adamı çileden çıkartır şu insanlar ya.

canım 200 adet okudum az önce bitti, gözümden yaş gelmesi ve esnemekten perişan oldum yaa,bu dua nazar içinde etkili sanki,nazar duası okurken ben bu kadar olmuyordum valla:1:

4444 dua okuyan arkadaşlar:

Gülsevdam 700 (bitirdi)
Beyazlale 244
Elvan 200
Mutsuzmelek 300
Snowflaken 100 (bitirdi)
Privacy 250
Violett 200 (bitirdi)
Eprunm 100 (bitirdi)
Sessizcekimsesizce 300
Kemre 50
Pusu 200 (bitirdi)
huzurr 200
facar 200
Şenay_mehmet 200 (bitirdi)
Umuut 250
candy 250
çileklipuding 400
perilerperisi 50
dahlia 100
rabit 150 (bitirdi)
Herkese çok çok teşekkür ediyorum, beni yalnız bırakmadınız, Allah razı olsun, burda yazdıklarınızdan başka sıkıntılarınız ve gündelik hayatınızda işleriniz de rastgelsin .

Bu akşama bitirmeye çalışıyoruz. Cevap bekliyorum.

arkadaşlar ben çıkıyorum eve geçicem... hepinize hayırlı akşamlar... Müslümanın müslümana duası kabul olurmuş Rabbim dualarımızı kabul eyler inşaallah...

Back
X