- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #113.081
canlarım şimdi duadan kalktım hepiniz için ayrı ayrı dua ettim Allah herkese yardım etsin bebeği olmayanlara bebek vaji olanlara kurtulmalarını dertleri sıkıntıları olanlara kurtulmasını nasip eylesin.....
ara sıra o kadar çok gururum kırılıyor ki.. toplum içine çıkıyosun bebek yok mu akşam kayınvalidemdeydik yemekte o da dedi ki ben size 1 yıl süre vermiştim artık yapın isterseniz şu çocuğu dedi ya ona mı sorucaz korunmayın artık diyor Karşı komşusu benle beraber evlendi neymiş doğurcakmış bile ya ben daha kariyer yapmak istiyorum yarın işe başlıycam iyi bi şirkette iyi bi pozisyonda bunu da duydu ya. Tamam artık eşimin sözü de geçmezmiş bebekte kalırmış.. ben gerçekten çok sıkıldım sadece bu vaji olayı da değil 1 seneden beri çok şey atlattım ve benim artık kimseyle uğraşcak gücüm kalmadı yarabbim beni kimseyle uğraştırma. benim artık gerçekten kimseyle uğraşcak kalbim ruhum bedenim yok .... Ah bilse bu kadar işe yaramaz herkesin zevkle yaptığı işi bile beceremeyen bi gelini olduğunu bilse ne der kim bilir? Allahım duy sesimi yarabbim ben hep böyle yarım kadın olarak mı kalıcam..
Allah razi olsun ve dualarini kabul etsin ins..
Nedemek yapin artik su bebegi ya .. :) Siparis verir gibi.. Ha heves eder ister güzel bi sekilde söyler (söylemesiyle kalir) uzatmaz.. ona bisey demem.. ama hayat senin hayatin esinle birlikte senin alacagin bi karar bu..
Allah sabir versin valla.. Böyle insanlara söyleyecek söz bulamiyorum!
Isin hayirli olsun bu arada.. Ama kariyer yapayim derken vajinusmus konusunuda aksatma.. Egzersizlerini ihmal etme.. Biran önce yenmeye bak, yenmeye bakki basin dik olsun, basarin zirveye ulassin.. Kendine öz güvenin artsin..