• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende bi türlü ilerleyemedim :78::78::78::78: ama öyle demek yok sende bende herkeslerde yenicek nieee seni çok mutsuz görüyorum hep yardm üzülüyorum:43: yani evet bu sıkıntımız var hamd olsun ama sanki sende başka bi hüzün var gbi....inşallah ben yanılıyorum canımmmm

yok canım bu sıkıntım zaten bütün sıkıntım.hamdolsun başka bişey yok.günlük hayat işte.
inş. balım sende,bende ,herkesler yener inş.

yok canım bu sıkıntım zaten bütün sıkıntım.hamdolsun başka bişey yok.günlük hayat işte.
inş. balım sende,bende ,herkesler yener inş.

ohhhh şüküür canım allah dermansız dert vermesin...avatarından esinlendim heralde:9: braz hayal gücüm yüksektirde benimmm:17::17:kurtulucaz tabiki ben inanıorumm hep bölemi kalıcaz tabi zaman geçior orası ayrı muamma canım eksi puanımız ynede umutluyuz:21::21::21:

ohhhh şüküür canım allah dermansız dert vermesin...avatarından esinlendim heralde:9: braz hayal gücüm yüksektirde benimmm:17::17:kurtulucaz tabiki ben inanıorumm hep bölemi kalıcaz tabi zaman geçior orası ayrı muamma canım eksi puanımız ynede umutluyuz:21::21::21:

canım yenemeyince öyle neşeli,mutlu yada değişik resimler yakışmıyor gibi geliyor bana.:50:
bana anca böyle üzgün,düşünceli,mutsuz avatarlar yakışır.:44::5:

kızlar bende psikoloğa giderken, (parmak egzersizlerini yaparken) psikolog bana mastürbasyonu anlamaya çalış, mast. yapan kadınların videolarını izle derdi.
Normalde karşıyımdır ama sonuçta tedavi için gerekliydi.
Bir video izlemiştim kadın araba sürerken mast. yapıyordu :52:. O kadar rahattı ki çok şaşırmıştım.

kızlar bende psikoloğa giderken, (parmak egzersizlerini yaparken) psikolog bana mastürbasyonu anlamaya çalış, mast. yapan kadınların videolarını izle derdi.
Normalde karşıyımdır ama sonuçta tedavi için gerekliydi.
Bir video izlemiştim kadın araba sürerken mast. yapıyordu :52:. O kadar rahattı ki çok şaşırmıştım.

:1::1::1::1::1::1: biz nası bseydık bılemedimkii:1::1: nasılsın cnm beyazlale sen nasılsınn....

kızlarrrr ben başardımm galibaaa... hala salak gibiyim ne yerdeyim ne göktee çok mutluyummm.herkese dualarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorumm.ben egzersizi yaptım sonra denemek istedim ben üst pozis...daydım hafif hafif gitgeller yaparak tamamını aldım gel git bile yaptıkk defalarca inanın bana hiiç acı yoktuuu yemin ederimm..hala inanamıyorum bumuymuş dicem aklıma gelmezdi ama bende dedim sonunda yaşasınnnn

kızlarrrr ben başardımm galibaaa... hala salak gibiyim ne yerdeyim ne göktee çok mutluyummm.herkese dualarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorumm.ben egzersizi yaptım sonra denemek istedim ben üst pozis...daydım hafif hafif gitgeller yaparak tamamını aldım gel git bile yaptıkk defalarca inanın bana hiiç acı yoktuuu yemin ederimm..hala inanamıyorum bumuymuş dicem aklıma gelmezdi ama bende dedim sonunda yaşasınnnn

bir kedi gördüm galiba desen oradaki galibayi anlarim da...
bitmis iste =)) galibalik bir durum yok =)))

BASARDIM yaz kocaman kocaman harflerle :62::62::124::124:

Son düzenleme:
:52:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

:123::123: sappi sappi, oh gelin cikti. oh sappi sappi yandan yandan. cok cok cok tebrikler. hii baska sinavlarla sinanma insallah.
:nazar:
canım benm allah razı olsunnnn sizlerdenn.. ya ben hala inanamıyorum bitmiştir dimi yanii acı yoktu çook kolay olduu bukadar kolay olmaması lazım 2 yıldırr beni korkutan şey bukadar basit olmamalı..yani ben neden inanamıyorummm hala olduğuna eşimede sordum defalrca oldu işte niye inanmıyosun diyo sanki tesadüf eseri oldu gibi geliyoo yaa 2. olana kadar inanamıcam galibaaa

canım benm allah razı olsunnnn sizlerdenn.. ya ben hala inanamıyorum bitmiştir dimi yanii acı yoktu çook kolay olduu bukadar kolay olmaması lazım 2 yıldırr beni korkutan şey bukadar basit olmamalı..yani ben neden inanamıyorummm hala olduğuna eşimede sordum defalrca oldu işte niye inanmıyosun diyo sanki tesadüf eseri oldu gibi geliyoo yaa 2. olana kadar inanamıcam galibaaa

ahahah =) evet, ayni hisler. iste bunun icin zehir zikkim ettik biz yillari. koca bir hic =)).
hosgeldin, yükü atip hafiflemek böyle iste. hepimize oldu, inanamadik. ama inan oldu. oooo git gelli miki olmus ilk seferinde. daha ne :52:

ahahah =) evet, ayni hisler. iste bunun icin zehir zikkim ettik biz yillari. koca bir hic =)).
hosgeldin, yükü atip hafiflemek böyle iste. hepimize oldu, inanamadik. ama inan oldu. oooo git gelli miki olmus ilk seferinde. daha ne :52:

evet canım BAŞARDIMMMM bendee git geli abarttık sanırım ben inanmadıkça eşim abartıı iyice şuan sadece hafif yanma var vajide normaldir dimii:9:

olllleeeeeeeeeeeeeeyyy!!!! işte buuu işte buuuu!!!! gözünaydın olsun, allah başka dert vermesin!!! şükürler olsun biri daha kurtuldu. halaylar sana gelsin hadi teeey teeyyy teeeyyy :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::nazar::nazar::nazar:

haydi gözün aydın tatlım darısı :49: haberine
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:64::64::64::64::64::64::64::64:
:64::64::64::64::64::64::64:
:64::64::64::64::64::64:
:64::64::64::64::64:
:64::64::64::64:
:64::64::64:
:64::64:
:64:

o kadar tefriciye okudun bebem, hem egzersiz yaptın, hem dua ettin :46::nazar::nazar::nazar::nazar:
Halaylar sana gelsin
:60: :60: :60: :60:
Ama ben halay çekmeyi pek sevmiyorum, clubberım ben hadi eller havaya

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

:124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Back
X