• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağol selamm senin desteğinde çok dualrındaa çok sağollll teşekkür ederimmm
burdaki herkese çok teşekkür ederim kızlar sizlerin dualrınız sayesinde kandilden sonra yendimm şükür Rabbime dualrımızı kabul ettii geri çevrimedi bizleriii darısı diğer vajili arkadaşlarımaaa hadi kızlarr nolurr azmedinnn kurtulunnnn

bundan sonraki ilk gelin sen ol demiştim, o sendin değil mi?? bak gene tutturdum vallahi, emin olamadım da sorayım dedim :52::52::52:

selam uzun süredir yazıları okuyorum bi türlü csaret edipte başlayammaıştım bugün cesaret ettim ama girişte et parçası gibi bişey var kızlıkk zarı bu değiildir dedim ama gerçekten ürktüm önceden doktora gitniştim anormal bişey varsa söylerdi heralde kulak çöpünü nasıl kullanıcam nolur bana yardım edin haftaya tam bir yıl olucak:((((

canım kasıyoruz kendimizi, yavaş yavaş, egzersiz yapa yapa , kasılmalar azalacak, ordaki boşluk belirginleşecek.
kulakçubuğunu streçleyip, jelleyip popoya doğru ittireceksin...

Son düzenleme:
selam uzun süredir yazıları okuyorum bi türlü csaret edipte başlayammaıştım bugün cesaret ettim ama girişte et parçası gibi bişey var kızlıkk zarı bu değiildir dedim ama gerçekten ürktüm önceden doktora gitniştim anormal bişey varsa söylerdi heralde kulak çöpünü nasıl kullanıcam nolur bana yardım edin haftaya tam bir yıl olucak:((((

egsersızın basında bende o et parcasını hıssettım ve co kkorkmustum zarmı dıye :)
zar elle hıssedebılcegımız bır sey degı lesnek bır yapı ve delıgın kenarlarında ılerde ıc kısımda bulunur
o et parcası vajının gırısı canım burdakı basarı hıkayelerı ıle egsersız yapanların egsersızlerını takıp et guvenın gelıcek ınsallah:7:

bundan sonraki ilk gelin sen ol demiştim, o sendin değil mi?? bak gene tutturdum vallahi, emin olamadım da sorayım dedim :52::52::52:
evet canm demiştinn..hatta aklınızı başınıza alın bizim gibi olmayın demiştin..dediğin sayfalara üşenmeden baktım okudum sıkıntılarını aynı şeyleri aynı sıkıntıları yaşamışız hemen gaza geldimm bende dualar ve azimler sayesinde hallettim şükür... gerçi hala acaba oldumu benmi abartıyorum diye düşünmedende edemiyorum ama..:))herkes aynı şeyleri yaşadığına ve aynı şeyleri söylediğine göre bende başarmışım:9: :nazar:

haklısın. öyle yapıyım. teşekkür ederim
bende evlenmeden önce senin gibiydim, asla bakabilceğimi bile tahmin etmiyordum.
bir defasında arkadaşlar kadınların meniyi yuttuğunu yada yüzüne sürdüğünü çok vitaminli bişey olduğunu söylemişlerdi, çok iğrenmiştim :25:.
hatta biirisi saç kremini meniye benzetmişti :37:, saç kreminden bile midem bulanmıştı, kullanamamıştım :35:.
canım tamamen yabancı olmaktan kaynaklanıyor. Bilmediğin şeyden korkarsan, o da el ayak gibi bişey, eşinin elini tutabiliyorsan onuda yaparsın :73:.
bu arada kendini de incele, aynayla vajiye bak. herşey daha farklı olacak :34:.

egsersızın basında bende o et parcasını hıssettım ve co kkorkmustum zarmı dıye :)
zar elle hıssedebılcegımız bır sey degı lesnek bır yapı ve delıgın kenarlarında ılerde ıc kısımda bulunur
o et parcası vajının gırısı canım burdakı basarı hıkayelerı ıle egsersız yapanların egsersızlerını takıp et guvenın gelıcek ınsallah:7:

pekı kulak çöpünü ititiğinizde zar zarar görüyordur mutlaka kan geliyormu aslında benim korum kan kısmında kan tutuyr heryer kana bulanıcakmış gibi geliyor bunuda sağolsun doktorların sayesinde iyice kafama yerleştirdim etli senin zarın dedi alalım falan dedi ondan sonrada heryer kan olacak daha fazla acıyacak hissi geliyor kafama mahvoldum doktora gittiğimden beri çok bilmekde iyi bişey değil aslında tam cesaret buldum yine moralim bozuldu herkes bebek sorup duruyo oda tuz biber oldu duruma

ya evet işte aynen öyle. tiksiniyorum resmen. eşim artık benimle evlendiğine pişmanmısın ondan mı birlikte olmamak için böyle yapıyosun fln demeye başladı. iyice üzülüyorum. çamaşırdan çok büyük çok kalın gibi geliyo bana. çok korkutucu. nasıl okdr büyük şey acıtmadan giricek aklım almıyo. internetten resimlere bakmayı deniycem şimdi ama ona bile cesaret edemiyorum. iyice korkmaktan korkuyorum açıkçası :(

Merhaba kızlar.Beyaz muma peçete sardım.7 cm'lik aparat yaptım.Yarısına kadar alabildim.Yanma oldu içerde beklettim.Sonra ara verdim.Kaç cm'lik aparata kadar çalışmalıyım?10 cm 'e kadar yeterli olur mu?

ne çok olmuş. valla tekrar tekrar tebrikler. maşallah nazar değmesin diyim. Allah devamını nasip etsin.

süpürge hortumu mu :D:D:D:D hahah. koptum. okadar kalın değil dimi :S

yok kızzz ne kalını :)))) kalın olsa bile ne yazar kolumu soksam girer içine okadar genişliyor vaji sen korkma vallahi çok kolay

kkızlar bu soru için erken biliyorum ama hazır tecrübelileride bulmuşken sorayımm.ben ikinci denemeyi ne zaman yapayım?bide şu balayı sistiti varya ona yakalanmamak için neler yapmalıyım?bana yardımcı olurmusunuz

kızlarrrr ben başardımm galibaaa... hala salak gibiyim ne yerdeyim ne göktee çok mutluyummm.herkese dualarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorumm.ben egzersizi yaptım sonra denemek istedim ben üst pozis...daydım hafif hafif gitgeller yaparak tamamını aldım gel git bile yaptıkk defalarca inanın bana hiiç acı yoktuuu yemin ederimm..hala inanamıyorum bumuymuş dicem aklıma gelmezdi ama bende dedim sonunda yaşasınnnn

canım çoook sevindim tebrikler :) gelişme var mı diye bakayım dedim geçmişi okurken yeni gördüm.
inş tüm çabalayan arkadaşlar en yakın zamanda başarırız biz de..
ben de halaya katılmak istedim ama bulamadım o işaretleri nasıl yapıcam :( :)

ya evet işte aynen öyle. tiksiniyorum resmen. eşim artık benimle evlendiğine pişmanmısın ondan mı birlikte olmamak için böyle yapıyosun fln demeye başladı. iyice üzülüyorum. çamaşırdan çok büyük çok kalın gibi geliyo bana. çok korkutucu. nasıl okdr büyük şey acıtmadan giricek aklım almıyo. internetten resimlere bakmayı deniycem şimdi ama ona bile cesaret edemiyorum. iyice korkmaktan korkuyorum açıkçası :(
korkulacak, tiksinilecek birşey değil, eşinin bir parçası, vaji resimlerine de bak mutlaka,
yaaa varya bilgiliyiz, kültürlüyüz diye geçiniriz aslında bu konularda çok bilgisiziz.
öğrendikçe, tanıdıkça, baktıkça, daha ilerleyip dokununca alışacaksın :1:.
internete bakınca görürsün kadınlar ayıla bayıla dokunuyorlar vs yapıyorlar :37:.
İlerde sana zevk birşeyden mahrum kalıyorsun kaçarak :17:.

aminnn canımmmm hadi sıra sizlerde beni yalnız bırakmayın birliktee ilerleyelimmm ayağımı sürüdüm benn hadi gelin arkamdan hızlandırın çalışmaları kızlarr hadi korkmayın bişe yok acı yok sızı yokkk sadece cesaretttt...zaten egzersizde esniyoo iyice aparat daha zor bencee hissetmiyorsunuz bile sadece sabır ve cesaret nolurr sizde yaşayın bu mutluluğu hadi egzersize nolurrr

Hayırlı uğurlu olsun,gelin olmuş gidiyorsun:) Ne güzel,inşallah ben de yenerim.Çok sevindim,bu dertten kurtuldun.Darısı başımıza.

canım çoook sevindim tebrikler :) gelişme var mı diye bakayım dedim geçmişi okurken yeni gördüm.
inş tüm çabalayan arkadaşlar en yakın zamanda başarırız biz de..
ben de halaya katılmak istedim ama bulamadım o işaretleri nasıl yapıcam :( :)

teşekkürler canım darsı sana sizlerde yapcaksınız ben yaptıysam herkes yapar:))

kızlarrrr ben başardımm galibaaa... hala salak gibiyim ne yerdeyim ne göktee çok mutluyummm.herkese dualarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorumm.ben egzersizi yaptım sonra denemek istedim ben üst pozis...daydım hafif hafif gitgeller yaparak tamamını aldım gel git bile yaptıkk defalarca inanın bana hiiç acı yoktuuu yemin ederimm..hala inanamıyorum bumuymuş dicem aklıma gelmezdi ama bende dedim sonunda yaşasınnnn

ALLAH ım sana çok şükür Rabbim mutluluğunu daim etsin gülüm... pişt bişi sorucam ayağını sürükledin mi kız bende arkandan geleyim hehe:10::52: halayı bulamadım ama içimden çekiyorum gülüm merak etme... hiç akşamları girmezdim nete bugün işte bilgisayarım çöktü birden gece gireyim dedim tesadüf bu ya gördüm yendiğini ve çok sevindim gülüm ALLAH ım hep mutlu etsin sizi ve herkesi inşaallah...

ALLAH ım sana çok şükür Rabbim mutluluğunu daim etsin gülüm... pişt bişi sorucam ayağını sürükledin mi kız bende arkandan geleyim hehe:10::52: halayı bulamadım ama içimden çekiyorum gülüm merak etme... hiç akşamları girmezdim nete bugün işte bilgisayarım çöktü birden gece gireyim dedim tesadüf bu ya gördüm yendiğini ve çok sevindim gülüm ALLAH ım hep mutlu etsin sizi ve herkesi inşaallah...
sağol canım güzel dileklerin içinn ayağımı sürüdüm merk etmeyinn o listedeki herkes muradına erecekk inşallah.hadi sizde gelin arkamdan tek gelin olmak istemiyorum sizde gelinnn

kızlar bugün doktorumla görüştük. iki parmak bir boğumda makas hareketindeyim.sonraki aşama eş parmağı dedi. bikaç gün sonra da p.s denemesine geçeceğiz inş.. birazdan egzersize başlıcam ama makas hareketini tam yapamıyorum bi türlü orası açılmıyor sanki yapmaya çalışırken parmağım bi taraftan çıkıyor siz nasıl ypmıştınız?

Back
X