- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #113.221
iyi geceler cnmmm öptümmmkızlar ben kaçar....
hergün işe gözler kıpkırmızı gidiyorum, biraz uyuyayım, iyi geceler herkese.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler cnmmm öptümmmkızlar ben kaçar....
hergün işe gözler kıpkırmızı gidiyorum, biraz uyuyayım, iyi geceler herkese.
saol canım,inşallah bende bu kadarmıymış diyecem![]()
kkızlar bu soru için erken biliyorum ama hazır tecrübelileride bulmuşken sorayımm.ben ikinci denemeyi ne zaman yapayım?bide şu balayı sistiti varya ona yakalanmamak için neler yapmalıyım?bana yardımcı olurmusunuz
teşekkür ederim canmm..sende yapamadım yazmışsın..hangi aşamadaydın canm sen ?p...s lemi yapamadın?üzülme nolur bende ilk denememde yapamadım başardığımdada öncesinde egzersiz yapmıştım faydası oluyo cnm nolur üzülme sende başardım yazacaksın inan bunatebrıkler canım cok sevındım senın ıcın ne mutlu sana ınsallah bebıslerınıde alırsın en yakın zamanda kucagına
teşekkür ederim canmm..sende yapamadım yazmışsın..hangi aşamadaydın canm sen ?p...s lemi yapamadın?üzülme nolur bende ilk denememde yapamadım başardığımdada öncesinde egzersiz yapmıştım faydası oluyo cnm nolur üzülme sende başardım yazacaksın inan buna
kızlarrrr ben başardımm galibaaa... hala salak gibiyim ne yerdeyim ne göktee çok mutluyummm.herkese dualarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorumm.ben egzersizi yaptım sonra denemek istedim ben üst pozis...daydım hafif hafif gitgeller yaparak tamamını aldım gel git bile yaptıkk defalarca inanın bana hiiç acı yoktuuu yemin ederimm..hala inanamıyorum bumuymuş dicem aklıma gelmezdi ama bende dedim sonunda yaşasınnnn
canm yapma nolurr bende sen gibiydim kaç aydır uğraşıyorum yeri geldi aparatları fırlatım yeri geldi ağladım sızladım ama nolur pes etme ben ocaktan beri buradayım nerdeyse ama üstüne düşmedim sen gibi sinir oldum ama keşke üstüne düşseymişim inatla uğraşsaymışım şimdiye çoktan yenerdimm.yapınca inanamıyosunn bu kadarmıydı diyosun ben öle dedim şahsen.sende yeneceksin hadi azmet üstüne düş bak sen kazancaksın unutmaben daha egzersızdeyım aparat alamıorum umutsuz vaka anlıycan olmuyooo sınır oluyorum kendımı balkondan asagı atacam
tebrik ederim:)inşallah biran önce alışırsın. edilen dua ne cabuk etkisini gösterdi:)umarım peşınden hızla birsürü kişi sürüklersin bence sıra pusuda
canm yapma nolurr bende sen gibiydim kaç aydır uğraşıyorum yeri geldi aparatları fırlatım yeri geldi ağladım sızladım ama nolur pes etme ben ocaktan beri buradayım nerdeyse ama üstüne düşmedim sen gibi sinir oldum ama keşke üstüne düşseymişim inatla uğraşsaymışım şimdiye çoktan yenerdimm.yapınca inanamıyosunn bu kadarmıydı diyosun ben öle dedim şahsen.sende yeneceksin hadi azmet üstüne düş bak sen kazancaksın unutma
ben balayı sistiti yaşamadım ama yaşayanlar genelde ayağını üşüttüğü için oluyor bildiğim kadarıyla. sık ilişkiden olur diyenler de var. ama bence bizim gibi egzersiz yapanlar için bu geçerli değil. çünkü biz orayı esnetiyoruz herhangi bir tahriş durumu filan kalmıyor, zaten jel de kullanıyoruz. sen ayağını yine de sıcak tutmaya bak. zealea nın dediği gibi taşa soğuk yere basma ve oturma. kendini bir süre koru üşütme. tedbir olarak da istersen günaşırı ilişkiye gir her gün değil de. benim bildiklerim bunlar![]()
umuut hadi canımm, sıra sende![]()
...
tarkandan sana şarkı istiyorum:
gel gel gel güzelim, gel gel acımıcakkkkk :94:
anladımmmm teşekkürler kızlarrr.bu arada zealea miki lafına çok güldümmmek olarak, enfeksiyon oldugu icin kocilerden de bulasabiliyor. mikiden sonra (iliskiden sonra) idrar yapmak iyidir.
ben daha egzersızdeyım aparat alamıorum umutsuz vaka anlıycan olmuyooo sınır oluyorum kendımı balkondan asagı atacam
herseferınde bı umutla baslıyorum egzersıze olmuyo sınır oluyorum ben bır parmagın tamamını ılk yapısta aldım sımdı nıye tıkanıyorum onu anlamaıyorum ya olucak yada kafayı yıycem delırıcem
yavuz intiharı unut. yenilebilir bir hastalık için kendini balkondan atmaya değer mi? nerelerde takılıyorsun söyle, hepimiz yardımcı oluruz. bu kadar moralini bozma. moral egzersizde çok önemli. öncelikle moralini düzeltmelisin. ben bu işi yapıcam demelisin. biliyorum yapamayınca çok moral bozuyor insan ama bizlerden neyin eksik ki? biz de aynıydık ve her şeye rağmen bugünlere gelebildik. belki yönü bulamıyorsundur, takıldığını lütfen sor. yapamıyorum diye ağlanmak sana fayda getirmez. yapıcam diye inat etmelisin, hırslan biraz. privacy sana örnek olsun, sıfırla her şeyi yeniden başla.
tüm egzersizciler, size sesleniyorum, buraya gelip rapor vermeyeni ıslak odunla dövecem bundan sonra.yaz geldi diye çok tavsadınız, hepiniz kafanızdaki tatili planlayın, ödülünüz önce vajiyi yenmek sonra tatile gitmek olsun. hadi bakalım yaz bitmeden tatile gidilecek. raporları bekliyorum!!!!
![]()
privacy gerçekten mutluluğunu paylaştığın bu saatlerde burada olmak beni çok mutlu etti...Rabbim o kadar büyük ve yüce ki... ruhumuzu ona çevirdik hepimiz dua ettik bak Rabbim gecesine hemen müjdeledi senin yenmenle bizi... okadar mutluyum ki senin adına... inşaallah çileklinin dediği gibi ramazana kimse kalmaz ya... bizde tıpır tıpır gelelim inşaallah arkandan kız
bu kupa senin için :)):119:
ahanda halayı buldum![]()