doğru olanın bu olduğunu biliyorum ama iş uygulamya gelince takılıp kalıyorumm nasıl basarıcam yenen biri olarak bana yardımmm et gercekten söylendigi gibi acı kanama vs yokmu o anda ve sonrasında
ben egzersize baslayacagim gün artik zurnanin zirt dedigi noktadaydim. bildigin icin tekrarlamakta sakinca görmüyorum, ben yillarca egzersizden kactim ayni sen ve umut gibi. gittim sonunda botoks yaptirdim. ayni seyler oldu. cünkü korkunun ecele faydasi yok. tamam botoksla kasamiyordum. ama kasmamak sadece acimamasi icin önemli. esimi yaklastirmadim gene. ve niye biliyor musun? cünkü vajinanin yerini bilmiyordum, baska yere sokucak diye yillarca askim, tavsanim diye sevdigim adami itekledim, tekmeledim.
bunu da üniversitede feminizm üzerine ders veren biri olarak burada itiraf edeyim. böyle de tuhaf hayat. 3 diplomam var. hehe üsenmeyip tezi bitirsem doktoram da olacak. yani ahkam kesiyordum kadin erkek iliskileri üzerine ama özelde gayet eziktim.
iste bu da ise yaramayinca egzersize basladim. ilk gün camasirimi cikarmam 1 saat sürdü. bacaklarim zangirdadi. aglama krizi. ögürme.
yaklasik 3 gün böyle devam etti.
ellerim titriyordu. ve hala vajinanin yerini bilmiyordum. gözlerimi kisarak internetten resimlere baktim. sonra allahim bir sey olsun kafama tas düssün hafizam silinsin bu tiksinc resim kafamdan gitsin diye dua ettim.
bu arada girisi buldum. 1 günde yarim tüp jel siktim gene de ittiremedim.
1 hafta sürdü bu, sonra yanlislika naptim bilmiyorum dilatörü aldim. aldigima da inanmadim, esimi cagirdim baksin diye. cünkü aci maci yok. hüngür hüngür agladim. 5 cm kalinlik. girmis diyor. sevincten cildirdik.
bir daha yapamadim. sonra bilincli bir sekilde 4. gün sonra yapabildim. giriste garip bir his oldu. baski hissi. ama bu vajinadan gelmedi daha yukaridan gibi hissettim. iyyy dayanamiycam dedim ama dayandim, 40 saniye sürdü maksimum.
kalan günlerde büyüttüm boyu, bunlari yaparken forumdaydin. hatirlarsin.
öncelerinde yönü bulamadim, giriste kaldim. su bu, viyakladim buralarda.
ben de cok dua ettim, ama duamda cesaret ve devamlilik istedim. yeneyim, kurtulayim demedim. vesilemiz belliydi.
sana yemin ediyorum bak ben de botoksun etkisi 10 gün önce gecti, hani sende botoks vardi ondan aci duymadin vb. diye düsünme diye söylüyorum ve su an ikisini karsilastirabiliyorum. zerre aci yok. önce ve sonrasi farketmio. ha hala denemeden önce, ay acaba olacak mi diye icimden geciriyorum ama oluyor.
kan hic gelmedi, gelebilir de. gelenler var. ama zaten gelecek olan 1-2 damla birsey. cogunluk görmez anlamaz bile.
cok kolay oldu. ben inanmadim ayni bugünkü taze gelin gibi. nasil yani sifir aci.
ama hergün egzeriz yaptim. bilhassa eskileri cok okudum. benimle egzersiz yapan arkadaslari cok iyi takip ettim. ve cok da yardim gördüm. benden ilerde olanlar cok sey ögretti bana. biz seninle ayni zamanlarda geldik foruma. ve ben inaniyorum senin de halayini cekicez.