canım dün gece yattım işte mutluyum falan sonra gece idrarım gelmiş afedersn gittim wcye yaptım sonra 10 dk geçti bida geldi bu sefer az ve zor yaptım en sondada acayip bi yanma

(( evet kokuda vardı sonra sabahı zor ettim jinekoloğa gittim ilk kez.doktor bayandı suratsız bişe işte yeni evliyim dedim düün ilişkiye girdim o zaman acı yoktu fakat gece idrarda yanma ve hafif kan vardı dedim sistitsindir dedi çatala geç muayene edelim dedi korkuyorum falan ağlıcaktım nerdeyse daha önce hiç çatala çıkmadım korkuyorum dedim umursamadı eline almış metal bişe jel sürdü acırmı dedim evet tabi acıycak ıkın dedi hayırr ben istemiyorum dedim sen bilirsinnn dedi elinde eldivenleri çıkardı attı çöpe dedimki bakın ben yeni ilişkiye girdim kasılıyorum dedim vajinusmustum dedim umursamadı elle baksanız dedim neyse elini koyarkoymaz cıyakladım acımadıda işte ben kasıldımm alışmamışsın sen daha güzelim dedii yani yaklaşımı çok kötüydü moralim sıfıra indi muayene edemedi zaten.sonra idrar tahlili istedi sonuç sistitsin dedi bukadar ilaçları iç dedi(antibiyotik,suda eritilen bişe ve ağrı kesici yazmış) yollucak beni buarada muayenedede 4 hemşire başımda berbat bigündü doktorda açıklama yapmadı ben sordukçada tersledii

((böyle gerizekalılar nasıl doktor oluyo anlamıyorumm:

((yani böylece ilk jinokolog muayenem hayal kırıklığıydı

kızlar buarada naapmalıyım nasıl kurtulurum ben bundannnnnnn idrara çıkmak ölüm geliyoooo