• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bugün doktor randevum vardı ultrasonla baktı doktor bebişin kesesi büyümüş kendine :) kalp atışını da duyduk çok şükürrr :) tahlil sonuçları belli olmadı henüz inşallah bir sorun yokturr... görseniz böyle kesenin içinde belli belirsiz bi bebiş yaa o hali bile çokkk tatlıııı :) Allah sizlere de versinn kızlar tüm kalbimle istiyorum bugün böyle bi duygusalım yaaa :(

Ne müthis bi duygudur bu :) ins saglikla büyür bebegin göbisinde :49:

canım dün gece yattım işte mutluyum falan sonra gece idrarım gelmiş afedersn gittim wcye yaptım sonra 10 dk geçti bida geldi bu sefer az ve zor yaptım en sondada acayip bi yanma:((( evet kokuda vardı sonra sabahı zor ettim jinekoloğa gittim ilk kez.doktor bayandı suratsız bişe işte yeni evliyim dedim düün ilişkiye girdim o zaman acı yoktu fakat gece idrarda yanma ve hafif kan vardı dedim sistitsindir dedi çatala geç muayene edelim dedi korkuyorum falan ağlıcaktım nerdeyse daha önce hiç çatala çıkmadım korkuyorum dedim umursamadı eline almış metal bişe jel sürdü acırmı dedim evet tabi acıycak ıkın dedi hayırr ben istemiyorum dedim sen bilirsinnn dedi elinde eldivenleri çıkardı attı çöpe dedimki bakın ben yeni ilişkiye girdim kasılıyorum dedim vajinusmustum dedim umursamadı elle baksanız dedim neyse elini koyarkoymaz cıyakladım acımadıda işte ben kasıldımm alışmamışsın sen daha güzelim dedii yani yaklaşımı çok kötüydü moralim sıfıra indi muayene edemedi zaten.sonra idrar tahlili istedi sonuç sistitsin dedi bukadar ilaçları iç dedi(antibiyotik,suda eritilen bişe ve ağrı kesici yazmış) yollucak beni buarada muayenedede 4 hemşire başımda berbat bigündü doktorda açıklama yapmadı ben sordukçada tersledii:(((böyle gerizekalılar nasıl doktor oluyo anlamıyorumm::(((yani böylece ilk jinokolog muayenem hayal kırıklığıydı :14:
kızlar buarada naapmalıyım nasıl kurtulurum ben bundannnnnnn idrara çıkmak ölüm geliyoooo

:95::95::95::95: Bidahakine arastirda öyle git canim ya.. ins bidahaki daha olumlu geçer.. geçmis olsun bu arada sistit olmusun ins biran önce geçer canm

Kizlar tahlil sonuclari belli oldu kedi kopekten bulasan bi hastalik varmis toksoplazma bende pozitif cikti. Eger gebelik oncesinde gecirdiysem sorun yokmus ama suan bulastiysa bebegin dusmesine, eger dusmesse gorme sorunlarina beyin fonksiyonlarinin bozuk olmasina neden oluyomus:-( cok kotuyum kizlar bugun yola cikicaktik gitmeym yarin tahlil yaptiriyim diyorum tekrar tahlil istediler. Kaynimin nisani var ben gitsem bile kafamda bu soru isareti varken nasil gideym. Bana bol bol dua edin lutfen size ihtiyacim var..

Allahim korusun :(:( çok üzüldüm canim.. ins sonuçlar güzel çikar Allahim InsAllaHHHHHHHHHHHHHHhhhhhhhh Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :(

canım dün gece yattım işte mutluyum falan sonra gece idrarım gelmiş afedersn gittim wcye yaptım sonra 10 dk geçti bida geldi bu sefer az ve zor yaptım en sondada acayip bi yanma:((( evet kokuda vardı sonra sabahı zor ettim jinekoloğa gittim ilk kez.doktor bayandı suratsız bişe işte yeni evliyim dedim düün ilişkiye girdim o zaman acı yoktu fakat gece idrarda yanma ve hafif kan vardı dedim sistitsindir dedi çatala geç muayene edelim dedi korkuyorum falan ağlıcaktım nerdeyse daha önce hiç çatala çıkmadım korkuyorum dedim umursamadı eline almış metal bişe jel sürdü acırmı dedim evet tabi acıycak ıkın dedi hayırr ben istemiyorum dedim sen bilirsinnn dedi elinde eldivenleri çıkardı attı çöpe dedimki bakın ben yeni ilişkiye girdim kasılıyorum dedim vajinusmustum dedim umursamadı elle baksanız dedim neyse elini koyarkoymaz cıyakladım acımadıda işte ben kasıldımm alışmamışsın sen daha güzelim dedii yani yaklaşımı çok kötüydü moralim sıfıra indi muayene edemedi zaten.sonra idrar tahlili istedi sonuç sistitsin dedi bukadar ilaçları iç dedi(antibiyotik,suda eritilen bişe ve ağrı kesici yazmış) yollucak beni buarada muayenedede 4 hemşire başımda berbat bigündü doktorda açıklama yapmadı ben sordukçada tersledii:(((böyle gerizekalılar nasıl doktor oluyo anlamıyorumm::(((yani böylece ilk jinokolog muayenem hayal kırıklığıydı :14:
kızlar buarada naapmalıyım nasıl kurtulurum ben bundannnnnnn idrara çıkmak ölüm geliyoooo
ya bu nasıl doktor yuh !! bırde acıcak tabıkı dıyor
valla suan zor tutuyorum kendımı basıcam kufru boylelerıne!!
canım senınde sansına kotu doktora denk geldın :(
catal korkunu yenebılsen super olcaktı ben yendıgım gıbı hemen doktora gıttım vajı olmadanda catal korkum vardı daha cocukluktan
allaha sukur o an yendı mve defalarca o catala cıktım ..
bol su ve bır ılac o suda erıyen ılacı gece ıcıp sabaha kadar wc cıkmamaya calısscan ve sabah mutlu son kurtulmus olucan :)

hu huuuuuu çok zor gerçekten yenenler dikkat edin sakın ayağınızı üşütmeyinnn çok feciiiiii ben de çektim gülsevdam olmasaydı sabahı edemezdim sağolsun onun sayesinde hemencik geçtiii :)
forumda reklam kokusu varken bende reklam yapayım
azcık ucretle balayı sıstını tedavı edıyorum şok şok şok :)

Son düzenleme:
Kizlar tahlil sonuclari belli oldu kedi kopekten bulasan bi hastalik varmis toksoplazma bende pozitif cikti. Eger gebelik oncesinde gecirdiysem sorun yokmus ama suan bulastiysa bebegin dusmesine, eger dusmesse gorme sorunlarina beyin fonksiyonlarinin bozuk olmasina neden oluyomus:-( cok kotuyum kizlar bugun yola cikicaktik gitmeym yarin tahlil yaptiriyim diyorum tekrar tahlil istediler. Kaynimin nisani var ben gitsem bile kafamda bu soru isareti varken nasil gideym. Bana bol bol dua edin lutfen size ihtiyacim var..

ay canım mesajını okuyunca cok uzuldum ::::(
gıtme canım sonucta keyfı yere gıtmemezlık etmıyorsun
ve olumlu düşünelım olumlu olsun herşey.. dualarımız senınle ve yeğenimizle ...

kızlar benim rahmimde de iltihap çıktı :14:. Of of ne bitmez çile yaaa :106:...

ay nazar değiyor bıze ya:( cok gecmıs olsun canım tedavını skaın aksatma:29:

bu sorunumu aştıktan sonra yataktan kalktığım an şöyle bir evimin içinde dolaştım evimdeki koltuklar, halılar vs.. gözüme bir başka gözüktü. Meğer ben onlara hiç alıcı gözle bakmamışım evlendim evleneli. hiçbir şeyin önemi yokmuş meğer benim için. ve o gece 1 seneden sonra öyle bir uyumuşum ki deliksiz uyanmadan. o kafayı yastığa huzurlu koymak var ya o ne büyük bir nimetmiş o gece çok daha iyi anladım. biliyorum ki aynı şeyleri hepimiz yaşadık yaşıyoruz. o huzurlu uykuyu Allah diğer arkadaşlarıma da nasip etsin. şu ara beni en iyi privacy anlar taze gelin olarak;)

ah ah 9 ay oldu hala o duyguyu ara ara yasıyorum bu yuzden senı cok ıyı anlıyorum :)

Arkadaşlar ben bir hafta yokum...KENDİNİZE İYİ BAKIN, VAJİLİ OLANLAR GELDİĞİMDE HEPİNİZ YENMİŞ OLUN HEEE :1::1::1::1:

hu nereye bakım :) guzel bır hafta senınle olsun bende bu hafta ınsallah mısafırlerı sutlayıp pardon yollayıp :)
temızlıgımı yapıp ramazana ferah ferah gırmeyı umıd edıyorum:31:

eski kaçakları gordum snakı :) mınel ve burcum oohh hep boyle eskıler gelse bızım tayfa toplansak :)

çilekcim benden 300 alabilirsin çektim
sayı eksık olursa alırım yıne ;)

tatlım en çok tatili sen hakettin otel sahibi olarak.....................:52::52::52::52::52::52::52::52:

aman gıttıgm yerdede bıilerini agırlamayım otel sahıbı falan aman deme :) :47:
ben sadece sessız sakın bır tatılcı olmak ıstıyorum:36:

:52::52::52::52::52::52::52: ayyyyyyy hemso kizma emiiii koptum ben buna:52::52::52::52:

ben sana kopacam burdan da halım yokkk dua et :)

hepınıze hayırlı geceler kızlar dua ile hepiniz öpüldünüz:16:

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize geçmiş olsun allah ım acil şifalar versin
bu arada benim smear sonucuda cumaya çıkcak inşallah bişey yoktur benim de akıntım var şimdi endişelendim var mı diye iltihap falan

canım hayırdır tatilemi çıkıyorsun?

Evet canım doktordan onayı alınca tatile çıkma kararı aldık.

hu nereye bakım :) guzel bır hafta senınle olsun bende bu hafta ınsallah mısafırlerı sutlayıp pardon yollayıp :)
temızlıgımı yapıp ramazana ferah ferah gırmeyı umıd edıyorum:31:

Canım, bizim tatillerimiz bir yere bağlı olmuyor genelde. Eşimle ikimiz yerimizde duramıyoruz :1: Normalde, Ege turu yapacaktık. 3 hafta Fethiye'ye kadar bütün ege kıyılarında görmediğimiz yerlere gidecektik. Ama şimdi hamilelikten dolayı, 1 hafta küçük bir tur yapacağız. Tekirdağ, Assos, Altınoluk, Ayvalık'a gitmeyi düşünüyoruz. Eşim, öğretmen. Şu an KPSS sınavında görevde. Onu bekliyorum. KPSS sınavından sonra çıkacağız....

Teşekkür ederim. En yakın zamanda sana da ferah ferah bir tatil diliyorum....

Son düzenleme:
Back
X