- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #113.601
tesekkurler canım dedıgın gıbı zaten uzun uzun saatlerce calısamıyorum bos vakıt buldukca yapmaya calısıyorum bende cok ıstıyorum bıran once olmasını
cıkmak zorundayım hepınıze ıyı gecelerrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkurler canım dedıgın gıbı zaten uzun uzun saatlerce calısamıyorum bos vakıt buldukca yapmaya calısıyorum bende cok ıstıyorum bıran once olmasını
iyi geceler canımmm
yavuzcum boş vakit bulduğunda değil, bu iş için vakit yaratacaksın. yoksa böyle erteler durursun. dahlia çok güzel söylüyor, gerçekten o kadar kolay ki. ilerledikçe sen yapmak isteyeceksin zaten. istekli olarak vakit ayıracaksın. o yorgunluklar uyuyakalmalar hep bu işten kaçmaktan. inan kafana koysan, kendini zorlasan ilerlersin. zaten gerisi de hemen gelir. bir zorlanırsın iki zorlanırsın. eninde sonunda pes ettireceksin kasılmaya. yenilme lütfen. inat et, kaslarına hükmet. kasların sana hükmetmesin. sabrın sonu her zaman selamet. üstüne düş ki yenesin, ertelemekle inan hiçbir yere varılmıyor. ha gayret, hadi bakalım.![]()
Elvan 200
Mamafih 100
Şenay_mehmet 200
Waves 300
Beyazlale 200
Dahlia 200
Perilerperisi 100
Pusu 200
Lipalipa 100
Gülsevdam 300
masalll01 100
Başka okumak isteyen varsa, bana sayı bildirirse sevinirim . Daha dağıtmamız gereken çok sayı var, Perşembe gününe kadar vaktimiz var...
sanırım ben de vajinismusum, doktora gitmedim ancak okuduklarımla öyle olduğumu düşünüyorum, dualarınzda bana da yer verirseniz sevinirim. meğersem pek çok kişi varmış![]()
işte bu canımher an senden guze haberler alabılırz canım
cok ama cok dogru her gun bu hıslerle yenı gune baslıyorum
wawes super ozetlemıssın bu cumleyı bı yere saklayıp sureklı kızlara tekrarlamalıyız ..
[
canim bende 200 tane okurum ilk defa alicam sonra insallah hep almaya caliscambide hangi duaydi canim?
egzersizleri bence misafirden dolayı değil yapamadığını düşündügün için erteliyosun canım ramazana kadar halledersin inşallah diycem ama ilerlemessen nasıl olcakk.daha fazla erteleme canım biraz uğraş bak nasıl olcak sende şaşırcaksın[/QUOT
cıddıyım ınan hafta sonları zaten hıc bısey yapamıyorum esım evde oluyo gezme yemek mısafır derken kendımı yataga zor atıyorum hemen uyuya kalıyorum .ugrasıcam canım tamamen bıtıremesem bıle ramazana kadar egzersızde ılerlemek ıstıyorum belkı esıme bayram hedıyesı verırım ınsallah yaa
canımcım fırsatlarını sürekli değerlendirmeye çalış hani derler ya vajinismus erteleme hastalığıymış diye. erteledikçe zaman öyle bir geçip gidiyo ki insan inanamıyo o kadar zamanın nasıl geçip gittiğine.
cıddıyım ınan hafta sonları zaten hıc bısey yapamıyorum esım evde oluyo gezme yemek mısafır derken kendımı yataga zor atıyorum hemen uyuya kalıyorum .ugrasıcam canım tamamen bıtıremesem bıle ramazana kadar egzersızde ılerlemek ıstıyorum belkı esıme bayram hedıyesı verırım ınsallah yaa
oh be nihayetinde yendim şu vajınusmus denen illeti. darısı tüüüüüüüm vajınusmuslu arkadaşlarıma. şimdiki hedefim bebiş...:)
salat-ı tefriciye yazınca internette çıkıyor canım :112:.canim bende 200 tane okurum ilk defa alicam sonra insallah hep almaya caliscambide hangi duaydi canim?
çok şükür arkadaşım, bir kişi daha kurtuldu diye çok mutlu oldum, neler yaptın, nasıl yendin biraz anlatırsan burdaki arkadaşlar da faydalanmış olur.oh be nihayetinde yendim şu vajınusmus denen illeti. darısı tüüüüüüüm vajınusmuslu arkadaşlarıma. şimdiki hedefim bebiş...:)
bu akşam hiç bişey yapamadım...umudum kalmadı kendim için....
çok şükür arkadaşım, bir kişi daha kurtuldu diye çok mutlu oldum, neler yaptın, nasıl yendin biraz anlatırsan burdaki arkadaşlar da faydalanmış olur.
Nerde takılıyorsun??? denemelere geçmeden önce egzersizde ne aşamadaydın??
Elvan 200
Mamafih 100
Şenay_mehmet 200
Waves 300
Beyazlale 200
Dahlia 200
Perilerperisi 100
Pusu 200
Lipalipa 100
Gülsevdam 300
masalll01 100
trinity 200
Başka okumak isteyen varsa, bana sayı bildirirse sevinirim . Daha dağıtmamız gereken çok sayı var, Perşembe gününe kadar vaktimiz var...