• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar merhaba ben 1 aylık evliyim ilk ilişkim çok ağrılı olmuştu o nedenle bir daha birlikte olamamıştım eşimle,ağlama krizlerine girerdim kendimi ezik hissederdim,eşim iş nedeniyle şehir dışına gidince egzersizlere başladım.
parmak hiç kullanmadım çok itici geldi hep mumla çalıştım zamanla peçete sararak kalınlaştırdım,nefes al-ver yapıp ıkınarak yerleştirdim
dün eşim geldi,inanın çok heyecanlıydım,korkuyordum ama ben daha bebe yağı sür dememe kalmadan ilişki oldu inanın sevinçten ağladım
umudunuzu kaybetmeyin,çalışın,ben zevk alamıyorum şu an ama elbet onunda zamanı gelecektir,,,

yosun777

huzurr

duru2020

mamafih49
sunisup

prenses333

deasseeb

perilerperisi

umut86

veracoft

ocean_

masalll01

alexanderetta GELİN OLDUUUU:123::123::123::123::123:

shummir GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:

isyeann

facar

yavuz123

aykurt

bckbrc

yardım

senem8183

panterrr

me_barut

pusu

yaren1986

hazal34

mavielbise

prıvacy GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:

perilerperisi

EpRuNnM

mutsuzmelek

yagmursos

zerbas

sertap35

NYLN

mayaaaa

roselıfe581

pentagr
GELİN OLAN ARKADASLARIMIZI TEBRIK EDERIM
:nazar::nazar::nazar:

elvan 200
mamafih 100
şenay_mehmet 200
waves 300
beyazlale 200
dahlia 200
perilerperisi 100
pusu 200
lipalipa 100
gülsevdam 300
masalll01 100
trinity 200
başka okumak isteyen varsa, bana sayı bildirirse sevinirim . Daha dağıtmamız gereken çok sayı var, perşembe gününe kadar vaktimiz var...

canım 500 ben alayım

çileklipuding nasılsın iyileştin mi?? umarım iyisindir...üç parmak çalışacm nasıl yapıyordun sen üç parmağı??

ilaç tedavim devam ediyor canım, teşekkür ederim. Üç parmak çalışmadım canım, diğerinden farkı yoktur, bol jel kullanıp bismillah diyip başlayacaksın :1:. Ben eşimin 2 parmağı ile çalışıyordum, o da benim 3 parmağıma denk geliyordu zaten :1:.

244 daha alayım canım çektim ..

yazdım canım :6:.

cnm ben orta parmakdan kalın apartala calısıyorum ama bir haftadır egzrsiz ypamıyorum baslıcam tekrar bugün sen ne alemdesin

cnm bende 4gün önce iki parmaktaydım rahatlıkla yapıyorum..şimdi üç parmak deniyorum..tam nasıl olduğunuda bilmiyorm iki parmağı küs şeklinde yapıyosun üç parmağı tam bilmiyorm sen biliyo musun ? aparatı nasıl yaptın mumla mı?

MRB HEPINIZE YENEN ARKADASLARI TEBRIK EDIYORUM:nazar:DARISI DIGER ARKADASLARA INSALLAHHH

ben tatılden dödum tam bır balayıydı benım icıın ılk defa bır tatılı hakettıgımı dusundum ve huzurla gectı hergunum uzatmayın her gecen gun beynınız sızınle bıraz daha fazla ugrasıyor ve yenmenız guc oluyor cabalayın azmedın ve yenın...

şimdi cıkıyorum yapılamsı gereken ıslerım var cok ozelmısım hepınızı yıne yenı arkadaslar gelmısler ınsallah en yakın zamanda onlarda bızler gıbı bu sorundaan kurtulurlar....

ilaç tedavim devam ediyor canım, teşekkür ederim. Üç parmak çalışmadım canım, diğerinden farkı yoktur, bol jel kullanıp bismillah diyip başlayacaksın :1:. Ben eşimin 2 parmağı ile çalışıyordum, o da benim 3 parmağıma denk geliyordu zaten :1:.

inş tez zamanda kurtulursun...akşamleyin hiç bişey yapmak istemedim denemedim bile nebileyim işte..bugün çalıştım iki parmak rahat üç parmakta bir boğum felan kafada bitiyo bunu anladım ama bi ya allah bismillah diyebilsem olacak ama o ne zaman olur bilinmez...:)))

cnm bende 4gün önce iki parmaktaydım rahatlıkla yapıyorum..şimdi üç parmak deniyorum..tam nasıl olduğunuda bilmiyorm iki parmağı küs şeklinde yapıyosun üç parmağı tam bilmiyorm sen biliyo musun ? aparatı nasıl yaptın mumla mı?
üç parmak düzde olabilir, ben ne makas çalıştım ne de küs yaptım, hep düz denedim :32:.

parmak bana itici geliyo aparatla calısıyorum ben 3 kualk çöpü yaptım sonra onu kalınlastırarak yapıyorum şimdi baya kalın inş ramazandan önce yenerim

üç parmak düzde olabilir, ben ne makas çalıştım ne de küs yaptım, hep düz denedim :32:.

iki parmağı düzde yapıyorum cnm onda sorun yok..çok rahat tek parmağı nasıl rahat yapıyosun ya öle kolayca yapıyorum..deneyince p..s olmayınca üç parmak yapıp biraz daha çalışayım dedim onda 3parmak nasıl oluyo diye soruyom..git gel iki parmakla yapıyorm nefes egzersizi ama yinede p..s yapamadım öle cnm benim durumum.

parmak bana itici geliyo aparatla calısıyorum ben 3 kualk çöpü yaptım sonra onu kalınlastırarak yapıyorum şimdi baya kalın inş ramazandan önce yenerim

inş herkes ramazandan önce yener...bende p..s denemelrine kadar geldim ama bi türlü başaramıyorm takıldım kaldım..ne kalmak ama..

inş cnm ya ben 2.5 seneddir böyleyim sen ne zamandır bölesin

ay cnm bende öleyim 1 ağustosta tam üç sene olacak...hemen hemen aynıyız...ilk zamanlar bilmiyodm böle bi hastalığın olduğunu çok korktum ben yapamam.insanlar nasıl yapıyorlar dedim durdum yedim kendi kendimi..1.5 yıl sonra psikoloğa gittim anck cinsel terapist değildi bide nebileyim inanamadım ona 2 kere gittim bıraktım..sonra internetten kegel egzersizleri yaptım..tek parmak felan..sonra tekrar bıraktım..şimdi bi haftadır tekrar başladım..ikinci parmağı yaptım ve çalışıyorum..bu arada okadar çok yıprandım ki hiç kimseye sorunumu açamadım annem dahil yardım istemeyince kim nasıl bilecek seni...çocuk hastası biriyim evlendiğim günden beri çocuk çocuk daha hiç bişey yapamadım nasıl olcak çocuk...öle cnm ya benim durumum böle..

Back
X