- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #113.781
Yavaş yavaş kalınlaştır canım, bir basamağı geçmden ötekine atlamak olmuyorparmakla da denedim ki zaten serce parmagımın hepsi girdi.diğer parmakları yapamadım .birde ben daha hızlı ilerlemek adına kalın fırcayı denemek istiyorum ama o olmyor içm bi tuhaf oluyor ya valla midem bulandı napcm bilmiyorum![]()

güzelim, bir parmağı yapmadan 2 parmağa geçicem diyorsun. sonra da olmadı diye üzülüyorsun. gelsin reglin, ne var, bitince yaparsın. acele etme. bu bir sabır işi. önce tek parmağı kolayca yap, şu korkun bir geçsin. sonra iki parmağa geçersin. acele ederek kendini üzüyorsun, ilerleyebilecekken önünü keseceksin farkında mısın?? yürümeden koşmaya çalışma. adım adım ilerle. telaşını anlıyorum ama acele ederek çözülseydi hepimiz bir gecede tüm aparatları alır ertesi güne gelin olurduk. ben 1 ayda mı ne 10cm e gelmiştim. regli hafta sonu falan derken, bu 1 ay dediğim aslında 2 aya yakın. herkes çabuk ilerleyemiyor. sen tek parmağı başar, oh be de, sonra iki parmağa geç, onu da yapınca önce penis denersin, baktın korkuyorsun 3 parmak yaparsın. hala olmazsa gene umutsuzluk yok aparat yaparsın. ya da sürekli eşinle denersin ki penis değdiğinde kaçma korkundan kurtulasın. şu panik halini at önce üzerinden. anlaştık mı?![]()
katılıyorum, bu arada 2 parmağa gel, onu rahat yap, sonra p...s denemesi

Merhaba kızlar.9 cm çalışıyorum.Yarısına kadar olduuuu :) Yenen arkadaşları tebrik ediyorum.Ben hafta sonu tatile gidiyorum.Eşim çok istedi.Yoksa ben yenmeden çıkmayı düşünmüyordum.Bakalım inşallah hafta sonuna kadar ilerlerim.Olmazsa tatilde akşamları egzersize devam edeceğim.
Canım hazır sayılırsın, tatilde yener ve alışırsın inşallah.

Çok güzel bir tatil daha doğrusu balayı olur bu size inşallah