Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tefriciye duamın 200 ünü bitirdim geriye kalan 100 ü de yarına kadar bitiricem inşallah. eğer dağıtılmamış olan olursa vaktim de kalırsa biraz daha almaya çalışıcam. Allah hepimizin dualarını kabul etsin..

Kızlar 9 cm olduuu :)

MAŞALLAH CANIM, aslında oyalanmaman lazım, bak sonra eşinde problem çıkmasın erken bo... yada sert... gibi. Ben senin hazır olduğunu düşünüyorum ve inanıyorum :46:.

canlarım sigara böreği sarıyorum yanına kısır da yapıcam tabi ki gelin toplanalım yiyelim bir güzel ;) şaka bir yana böyle bir imkan olmasını gerçekten isterdim hepinizi birebir görüp sohbet edebilmek.. gönüller bir olsun demekten başka çaremiz yok maalesef

hehe canım çekti valla, özellikle böreği, evde olsam kesin kalkar yapardım :56:.

MAŞALLAH CANIM, aslında oyalanmaman lazım, bak sonra eşinde problem çıkmasın erken bo... yada sert... gibi. Ben senin hazır olduğunu düşünüyorum ve inanıyorum :46:.

hehe canım çekti valla, özellikle böreği, evde olsam kesin kalkar yapardım :56:.

canım eve geçerken uğra bana ikram edeyim. köşeyi dönünce yeşil çarşaf asılı balkon benimki :P :)

haklısın canım artık ona çok dikkat edicem bende 3 günde 1 yapıyoruz
2 aylık evliyiz
İyi canim. Tam girmiyo demişn, pozisyona bağlı olabilir alttaysan tam girmesi zor oluyo, değişik poz.lar deneyin canım. Bu arada daha çok yeni evlisin, bu sorunu hiç yaşamamış, yeni gelin gibi alışmaya çalışıyosn say kendini:16:

Yenmeye 1cm kalmis :32: Iyi tattiler diliyorum.. eger yapabilirsen aksamlari egzersiz yap 10cm dene.. ve tatilde esine sürpriz yap.. dahada güzellesin tatiliniz :16:

Çok teşekkür ediyorum canım.Az önce 10 cm denedim,yarıya kadar oldu.Yanma oldu.Benim 11-12 cm kadar çalışmam gerekiyor.Asıl önemli olan ps,o da olur inşallah.Aparatı kontrol etmek kolay.Aparatla oluyor,ps nasıl olacak bilemiyorum :(

Canım bak bu sözümü beynine kazi kocaman yaziyorum P.S APARATTAN KAT KAT KOLAY! düsünsene etli bi yapımı yoksa sert ve bükülmeyen bişeymi daha rahat girer. Sen kendini 11 e 12ye şartlamışsın bence hiç gerek yok çogunluk 10 cmde yeniyo. Tabi sen rahat edeceksen yap. Ha yanma oldu demişsin o esnada sakın çıkarma bikaç saniye snra geçiyor

belki belli bir yere geldikten sonra ister istemez kendini kasıyorsundur

Canım eğer o ilk takıldığımiz yeri geçiyorsa ve az bir kısmını alamıyorsa bunun kasmakla ilgisi yok. sinir ucu yok orda olay o başında takıldığımız yeri geçmek gerisi boslu. Ben bu tam girmeyişini pozisyona bağlıyorum
CANIM BEN tam olarak yenemedim sanırım
yani nası desem tam girmiyor nedenini bilmiyorum:14:

Zerbas canim yarisini almissin.. Zaten önemli olan girisiydi.. Biraz daha ugrasin hepsinide alcaksn ins..

Miha eger için rahat etmicekse 3 parmakla, kendine p..s enliginde bi aparat hazirlayabilirsin birde öyle çalisabilirsin.. Istersen 8 cm - 9 cm - 10 cm lik aparat hazirla kendine (mezurayla etrafini ölçüp anlayabilirsin kaç cm)

elvan dün bayağı çalıştım 3 parmağı rahatlıkla alayım dedm kendimi motive ettim koca 3parmağı alıyorum onu niye alamıyorum aslında rahatlıkla girer fakat cesaret edemiyorm ne oluyor bana bilmem...kendi kendime nası kızıyorum...üstte deneme yaptım eşim aldın bayağı dedi başarıyosn fakat daha ileri gidemedim ve daha öle alamadım.. buna da şükrediyorm valla..cnm böle dünden bugüne bukadar...

Canım eğer o ilk takıldığımiz yeri geçiyorsa ve az bir kısmını alamıyorsa bunun kasmakla ilgisi yok. sinir ucu yok orda olay o başında takıldığımız yeri geçmek gerisi boslu. Ben bu tam girmeyişini pozisyona bağlıyorum

peki nasıl olmalı pozisyon yani inanırmısınız istemsiz kasmak yüzünden olsa gerek bugün tüm gün bacaklarımın iç tarafı ağrıdı durdu
sanki böyle hamlaşmış vücutta sertçe yapılan spor gibi tutulmuşum resmen
ama dün akşam hiç kasmadım ki ben kendimi aksine afedersiniz ama zevk aldım neden böyle oldu ki
dediğim gibi bi yere kadar giriyo sonrası hiç bişekilde olmuyo:14::14:

Elvan:
Canım bak bu sözümü beynine kazi kocaman yaziyorum P.S APARATTAN KAT KAT KOLAY! düsünsene etli bi yapımı yoksa sert ve bükülmeyen bişeymi daha rahat girer. Sen kendini 11 e 12ye şartlamışsın bence hiç gerek yok çogunluk 10 cmde yeniyo. Tabi sen rahat edeceksen yap. Ha yanma oldu demişsin o esnada sakın çıkarma bikaç saniye snra geçiyor

10 cm az önce olduu :) Aparat rahat oluyor derken şunu kastetmiştim:Aparatı ucundan,üstten rahat ittirebiliyorum.Kontrol bende oluyor.Ps nasıl olacak biraz endişeliyim.Bu arada ıkınmaktan dış hemoroid oldum.Çok afedersiniz tuvalet sorunum yok.Egzersizde ıkınmaktan oldu.Allahım şu vajı yeneyim napım basur :) Off of.

Son düzenleme:
senem özelden msj yazamıyorm maalesef şuan..öncelikle ben tek parmakla başladım sonra 2 parmak sonra 3 parmak..hergün düzenli olarak yaptım...en son p...s başı denemelerine başaldım ilkte çok umutsuzluğa düştm yapamıyorm diye işte dün ilk defa biraz bişey yaptım eşim oluyo dedi ben acı duymadıkça yapamıyorm zannettim okadar eminimki acıyacak felan yanma oluyo ama onu söleyeyim....bakalım bundan sonra napcm..eşim bu akşam iş yemeğinde olck yarına anck anlayacm yapıp yapamayacğımı...yapabilir miyim bi daha bilmiyorm..umutszluk yok diyorm kendime...

Çok iyi senin adına sevindim inşallah ben de bu akşam parmak denemesine başlıycam bakalım inşallah hüsran olmaz, birbirimizi motive edelim hepimiz hallledelim inşallah...

Çok iyi senin adına sevindim inşallah ben de bu akşam parmak denemesine başlıycam bakalım inşallah hüsran olmaz, birbirimizi motive edelim hepimiz hallledelim inşallah...

hemen başla parmak egzersizlerine...yavaş yavaş yap..inan yaptıkça cesaretlenecksin sana güveniyorum..yarına güzel haberini bekliyrm inş tek parmağı yaparsn...

10 cm az önce olduu :) Aparat rahat oluyor derken şunu kastetmiştim:Aparatı ucundan,üstten rahat ittirebiliyorum.Kontrol bende oluyor.Ps nasıl olacak biraz endişeliyim.Bu arada ıkınmaktan dış hemoroid oldum.Çok afedersiniz tuvalet sorunum yok.Egzersizde ıkınmaktan oldu.Allahım şu vajı yeneyim napım basur :) Off of.

maaşallah tatlım çok güzel ilerliyorsun... ben de en son 10.5 yapmıştım ve egzersizden sonra gırgırına hadi deneyelim felan derken yarısına yakınını almıştım ve çok mutlu olmuştum istersen sende deneyebilirsin... illede bende 11.5 ve 12 cm almadan olmaz diyordum ama 3te biri gibi oldu bende... bence sendede olacaktır tatlım... ama arkadaşların dediği gibi hadi deneyelim deme eşine... hatta benim eşim kendi demişti bende deneyip aparattan sonra diye... bizde aman olacağından değilya hadi bakalım diye güldük ama şaka maka kaydı girdi baya... eğer eşin teklif ederse hiç geri çevirme derim tatlım en azından başı bile girse bir aşama kaydetmiş olursun kafan çok daha rahatlar...
benimde kanamalarım gesede bende denesem bi uffffffffffff...

kimsecikler yok ben çıkıyorum.. yarına listemi eklerim yeni arkadaşlara moral olur umarım... hayırlı akşamlar

ne yaptın canım tekrar doktora gittinmi?

Merhaba kızlar...

Valla 1 ay boyunca aralıksız egzersiz yapıp SELA sayesinde ona canı gönülden teşekkür ederim,onun desteğini allah biliyor hiç unutamam..allah razı olsun......vee işte(tuvalette) evde hemde zamanlı olarak ve 12 cm e kadar gelip vajinusmus illetini yenemeden hamile kaldım...şuann allahıma çok şükür bende bebeğimde çok iyiyiz...allahım nasip ederse cumartesi günü kalp atışlarını dinleyeceğiz...bana lütfen dua edin arkadaşlar...O kadar güzel bir duyguki allahım zamanında isteyen herkese nasip etsin istediği zamanda...Ben bu şekilde hamile kaldım ama doktorumla en kısa sürede uygun zamanda konuşup durumumu daha sonra doktorumda uygun görürse ve hamileliğimi etkilemiyecekse son kez egzersiz yapıp eşimle deneme yapmak istiyorum...Bakalım hayırlısıyla inşallah..Allahım bu derde düşen herkesin yardımcısı olsun...
Benden şimdilik bu kadar kızlar...gelişmelerden sizlere haber vereceğim...
canım inşallah kalp atısını duyarsın inşallah çok sağlıklıdır bebeğin ve tabiki sen de.. Allah yardımcın olsunn..

naptın canım doktora gittin mi inşallah herşey yolundadır

kızlar bugün tıp fakültesi hastanesine gittim dün doktorum oraya sevk etmişti bugün tahlil yaptırdım ama sonuçlar 5 günsonra belli olcak ordaki dr izne ayrıldığı için de ancakayın 23üne yorum yapılacak. dularınızı eksik etmeyin kızlar çok sağolun...

canım p. cok daha rahat olucak sen ustte olursan kendın egsersızdekı gıbı alırsın
vajıyı yende hersey tozpembe gelıcek gecıcek bu ıkınma donemlerıde hepsı anı olarak kalıcak :29:

nasılsınız kızlar.hepinizden özür dilerim.sınav telaşı,tatil telaşı derken hiç uğrayamadım buraya.şu an da memleketteyim.umarım yenen ve hamile olan çok arkadaşımız vardır.lütfen yendi de kaçtı gibi düşünmesin kimse

kızlar 2 saate yakın deneme yaptık.bu gün p.s başından biraz daha fazlasını aldım.belki yarısını. eşim öle dedi ama inanamadım.son denemede bikaç saniye daha dayansam olacaktı belki.epey girmişti ama nefesim kesildi sanki ölüyorum sandım kastım ve müthiş acıdı bıraktım.:(:(
birazdan tekrar başlıcaz.ama korkuyorum.dua edin nolur:(((

Elvan 200
Mamafih 100 (bitirdi)
Şenay_mehmet 400
Waves 300 (bitirdi)
Beyazlale 200
Dahlia 400
Perilerperisi 100
Pusu 200
Lipalipa 100
Gülsevdam 544 (bitirdi)
Masal01 100
trinity 200
snowflaken 500
sunisup 100
rabit 200
yardm 500
salgut 100
çileklipuding 200

kızlar perşembe gününe kadar vaktimiz var, 4444 sayıyı tamamladık, Allah razı olsun :8:.

Back
X