Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba kizlar :3: P...s denemesi yapmadim henüz. Sabah parfüm sisesini deneyeyim önce dedim ama, cok sert geldi ya korktum bisey olacak diye :18: Sizce bida yapim mi yoksa p...s daha mi kolay olur?

mrblar hatunlarr
bende aylar önce bu sıkıntıları çekmiştim.beni tanıyanlar vardır aranızda.geçen yıl buzamnlarda sırf bunun için buraya üye olmuştum .çok zordu benim için egzersiz o sebepten taaaaa aralıkta başardım.ama boşyere uzatmışım ne kadar çok egzersiz ve kendine güven okadar başarıyı getirir.önemli olan sizin için moral.eminim bir çoğunuz eşinizle kimi dönem sorunlar yaşıyorsunuzdur.takmicaksıznız. sadece işinize odaklanacaksınız.zaten yendikten sonra herşey değişiyor ve daha yerli yerine oturuyor.kendinizi sosyal hayatınızdan mahrum etmeyin.ben kendi kabuğuma çekilmiştim.kimseyle görüşmüyordum.iş ve ev arasında mekik dokuyordum.ama şimdi diyorum öyle yapmasaydım nasıl olsa egzersiz sonunda kesin yeniliyor en güzel günlerimi yani eşimle geçiereceğim zamanları zehir etmişim.burdaki arkadaşlarında çok desteği olmuştur.eminim şimdide öyledir.geçensene bu zamnlar çocuk hayali kuramazdım yeneyimde ne olursa olsun derdim.şimdi ise derdim neredeyse çocuk oldu.yani isteklerimiz bitmiyo.genelde kkda oluyorum topiğe bakıyorum ama tanıdık olayınca nedense direk sohpete dalamıyorum.ama yardım isteyen olursa ilerleyemeyen ,hemen bi özel mesaj atsın.günlük mutlaka bakıyorum.bizim zamanımda biz yasin dağıtırdık.şimdi sizde bişeyler okuyorsunuz.Rabbim dualarınızı ve emeklerinizi boşa çıkarmasın inş.ve Allah yardımcınız olsun.Rabbim bu sıkıntıyı çeken bayanları en kısa zamnda bu dertten kurtarsın inş..........kendinize güvenin ,egzersizinizi mutlaka günde ondakikada olsa yapın ve en önemlisi egzersilerinize bu topikte devam edin.çünkü dostluk yardımlaşma ve hırs burda.dualarımdasınız........Allah yardımcınız olsun egzersiz yapan herkesi öpüyorum:54::54::54:

Son düzenleme:
canım benim eşin seni sahiplenmiyor, çünkü onun olmuyorsun, bunu bilinçli de yapmıyor, tamamen içgüdüsel, şu an vajili olduğun için
seni eşi olarak, evinizi evi olarak görmüyor. Ben doktoruma eşimin ailesi ile ilgili problemlerimizi anlattığımda bana önce bir aile olun sonra sülale olun derdi. Yani hele bir vajiyi yen, eşin sana ve evine karşı sorumluluklarını hatırlayacak canım :38:.

kötü oldum bunu okuyunca, ben de öyle düsünüyorum :(

Merhaba kizlar :3: P...s denemesi yapmadim henüz. Sabah parfüm sisesini deneyeyim önce dedim ama, cok sert geldi ya korktum bisey olacak diye :18: Sizce bida yapim mi yoksa p...s daha mi kolay olur?[/QUOT

sakın bence boyle seyler deneme. dort yıllık evlıyım vajı de yasamadım ama sımdı ben bıle bunu yapamam. fıtıl kullanıyorum sabahları, rahatsızlıgım ıcın. bazen o bıle zor oluyor gırıste. bukadar sert bırseyı deneme derım ben kendı nacızane tavsıyem. ama dıger arkadasların yorumları ne olur bılemıyorum. p.... sert ama sonucta etten bırsey tabıkı daha yumusak olur sıseye gore. ustelık o ankı duygusal hıs ıle sıseyı yerlestırdıgındekı hıs aynı olmayacagından psıkolojık acıdan da bu ıyı bır fıkır degıl bence.

elbettekı uzucu. ama uzulmek kendınızı eksık hıssetmek yerıne cozume odaklanmaya calısın. lutfen kendınızı psıkolojık olarak yıkmayın arkadaslar. yoksa asmanız daha zor olur. bu her konuda boyle degıl mıdır ? ah vah demek aglamak uzulmek pısman olmak kendını suclamak baskasını suclamak..... bunlar nekadar care kı. cesaret, cozume odaklanmak, kendını kamcılamak bunlar sart bu donemde. olumsuzlukları dusundukce onlar sızı saracaktır gucsuz bırakacaktır duygusal anlamda.

çileklipuding kötü niyetle söylememiş öncelikle bunu belirterek bişey söylemek istiyorum ben de hepimizde aynı aşamalardan geçtik bunu kabul edememe benimseyememe olarak görme eşler bize itiraf edemese de ki benim eşimin bigün ağzından akçmıştı bende mi sorun anlamıyorum ki diye kendilerinin başarısız olduğunu düşünüyorlar psikologlar kadınların vajili kadınlar özgüvenlerini kaybettiğini iddia ederler ya erkk açısından bak bir de erkeklerin egoları nasıl yüksektir hele ki söz konusu cinsellik olunca...o şu an sen nasıl sorguluyorsan etrafındakilerle kemndini kıyaslıyor bunu yaşayamam korkusuyu yaşıyor eşim ben hamile kaldığımda bişey itiraf ediyim mi vajinusmus için hastahaneye geldiğimizde içimden biz nasıl anne baba olucaz çok zor demiştim çok umutsuzdum bu konuda demişti seni seviyor ve benimsedi benimsemese erkkler kadınlar gibi değil evlilik onlar içinn çoook ciddi bir mesele bu yükün altına giriyorsa seni benimsediğinden şimdi zor bir çıkmazda çünkü bu denli sevdiği arzuladığı kadınla hem dini açıdan hem yasal olarak herşey özgürken yaşayamamak ...saBRET dua et eşine destek ol ondanda aynısını bekle egzeriszi hızlandır her fırsatta yap

Merhaba kizlar :3: P...s denemesi yapmadim henüz. Sabah parfüm sisesini deneyeyim önce dedim ama, cok sert geldi ya korktum bisey olacak diye :18: Sizce bida yapim mi yoksa p...s daha mi kolay olur?[/QUOT

sakın bence boyle seyler deneme. dort yıllık evlıyım vajı de yasamadım ama sımdı ben bıle bunu yapamam. fıtıl kullanıyorum sabahları, rahatsızlıgım ıcın. bazen o bıle zor oluyor gırıste. bukadar sert bırseyı deneme derım ben kendı nacızane tavsıyem. ama dıger arkadasların yorumları ne olur bılemıyorum. p.... sert ama sonucta etten bırsey tabıkı daha yumusak olur sıseye gore. ustelık o ankı duygusal hıs ıle sıseyı yerlestırdıgındekı hıs aynı olmayacagından psıkolojık acıdan da bu ıyı bır fıkır degıl bence.

aynen yaa bende korkarim boyle seylerden, ben tampon bile yerlestiremeyen bir insanim…bu sarz zeylere cesaret ediyorsaniz aslinda normal iliskiyi yasadiktan sonra gozunuzde buyuttugunuzu anlayacaksiniz.

Son düzenleme:
En iyisi bida denemeyeyim onu :1: sanirim iyice emin olmak icin biseyler aradim...

aynen oyle seyler denemeyın lutfen ya doktorun bıle dedıgı ya parmak ya mum kı ben mumle bıle yapmadım korkarım kırılır falan ıcerde kımseyede anlatamassın egzersız yapıyorum dıye :9::9: parmağa p...f geçirip ya da amelıyt eldıvenı jel ıle ultrason ya da gleıt gelen gıbı zararsz jeller en saglıklısı

aynen yaa bende korkarim boyle seylerden, ben tampon bile yerlestiremeyen bir insanim…bu tarz zeylere cesaret ediyorsaniz aslinda normal iliskiyi yasadiktan sonra gozunuzde buyuttugunuzu anlayacaksiniz.

ya tamam cekınmek korkmak normal. vajı sorunum olmadıgı halde doktor kontrollerınden hem kacan korkan bırı oldum ılk zamanlarda. hoslanmıyorum elbettekı. korkmanı ıstemedım. sıseyı deneme demek ıstedım. sert bırsey. o senı cok zorlayacak ve p....s ıle olan denemenın de boyle olacagını sanacaksın dıye deneme dedım. sen bu sorunu asmak ıcın sıseyı bıle deneyecek cesarete gelmıssın. bu senın guclu ve cesaretlı oldugunu gosterır oyuzden bence pe....s denemesı yapabılecek bırısısın.

canım harekete geçin, uzatmayın diye yazıyorum, uzadıkça problmeler o kadar büyüyor ki, bir an önce vajiden kurtulmalı...

cileklipuding ben okudum 100 tane Allah kabul etsin..

Allah razı olsun canımmmm :16:.

Merhaba kizlar :3: P...s denemesi yapmadim henüz. Sabah parfüm sisesini deneyeyim önce dedim ama, cok sert geldi ya korktum bisey olacak diye :18: Sizce bida yapim mi yoksa p...s daha mi kolay olur?

Hele bir dene bak gör p...s ne kadar kolay, allahım parfümü bile düşünüyorsun :35:, p...sten korkuyorsun. Aslında tam tersi olmalı :1:.

canım harekete geçin, uzatmayın diye yazıyorum, uzadıkça problmeler o kadar büyüyor ki, bir an önce vajiden kurtulmalı...

Hele bir dene bak gör p...s ne kadar kolay, allahım parfümü bile düşünüyorsun :35:, p...sten korkuyorsun. Aslında tam tersi olmalı :1:.

Hic gülesim yoktu :60:
ya ne bilim sabah parmak egzersizi yaptim yine, dedim p...s kalinliginda bisey bulayimda bide onu deneyeyim, sonra parfüm sisesini gördüm... :1:

ya ne bilim sabah parmak egzersizi yaptim yine, dedim p...s kalinliginda bisey bulayimda bide onu deneyeyim, sonra parfüm sisesini gördüm... :1:

cok guldum ya. valla :)))))) daha yumusak aparatlar kullanıyor arkadaslar onları dene. 4 yıllık evlıyım ben bıle yapamam yaw :))))) yapma delı kız yaa ne sısesı offfff :))))))))

Biraz cesaretini toplayıp p...s denemesine geçmen gerekiyor, daha naapcan, ilerleyecek yerin kalmadı :106:. ne desem sana bilmemki şu korkunu yenmen lazım, üzerine gitmen lazım, egzersizden çok çok daha kolay ve zevkli :34: olduğunu göreceksin.

kızlar bu korku neden bukadar yogun oluyormus doktorlar ne dıyor ? merak ettım bu konuda. yanı vajı sorunu nıye oluyormus ?
etrafta söylenen olumsuz söylemler biliçaltına işliyor, bir yerden sonra bilinç düzeyi ne desede bilinçaltımız o kadar güçlü ki, bilinçdüzeyimize hükmediyor ve kasılıyoruz. Önce olumsuz düşüncelerden kurtulup sonra egzersiz yaparak istemsiz kasılan kası istemli kasılır hale getiriyoruz ve kurtuluyoruz. canım genelde birçok kız korkar ilk geceden . vajili kadınların eşleri genelde anlayışlı olup çözümün ertelenmesine zemin hazırlıyorlar. Ertelemeyi öğrenince (işte o zaman çok kötü) korku içimizde daha çok büyüyor. İlişkimizde ister istemez yıpranıyor, eşler birbirinden uzaklaşınca işin içinden çıkılmaz hale geliyor.
O yüzden yeni evlilerde daha çabuk çözülüyor bu sorun, fazla yıpranmadıkları, ertelemeyi öğrenmedikleri ve beyinlerindeki korku daha fazla büyümediği için.
En güzeli sorunları ve korkuları bir kenara bırakıp egzersiz yapmak ve çözüme odaklanmak.

geldimmmmm:)
kızlar duvar yok et parçası yok öyle olmasının nedeni kendinizi çok sıkıyorsunuz. parmayı yerleştirdiniz rahatlayın ilk olarak sakin olmaya çalışın tamamen rahatladığınız anda yavaşça çıkartın bu işlemi tekrar tkrar yapın. iyice gevşediğinizde parmağınızı içerde yavaş yavaş hareket ettirin.aynen ağzımısın içinden yanaklarımıza dokunuyormuş gibi yumuşak kaygan bişeyler hissedersiniz o şey kasıldığınıda sertleşir duvar gibi olur rahatladığınızda yine yumuşacıktır.içerde akardeona benzer bir yapı var elinize üstten çarpan et parçası gibi şey o büzüşük yapını parçalar elnizi ittiğinizde oda açılacaktır.

bu arada parmak egzersizleri sırasında tırnaklarınız ucunsa canınız yanar demedi demeyin.
ya canım 9 aylık evliyim uzun zamandır takip ediyorum ancak üye olabildim foruma.4 ay boyunca doktora gittik bütün egzersizleri aşama aşama aştık parmak egzersizlerinde hiçbir sorunum yok. hem eşimin hem kendi parmakları çok rahatlıkla içime alabilirim.ama p... deneyemiyorum.hala korku var bende. ya biri bana söylesin ilk denemede yanma acı oluyomuuuuu ....

etrafta söylenen olumsuz söylemler biliçaltına işliyor, bir yerden sonra bilinç düzeyi ne desede bilinçaltımız o kadar güçlü ki, bilinçdüzeyimize hükmediyor ve kasılıyoruz. Önce olumsuz düşüncelerden kurtulup sonra egzersiz yaparak istemsiz kasılan kası istemli kasılır hale getiriyoruz ve kurtuluyoruz. canım genelde birçok kız korkar ilk geceden . vajili kadınların eşleri genelde anlayışlı olup çözümün ertelenmesine zemin hazırlıyorlar. Ertelemeyi öğrenince (işte o zaman çok kötü) korku içimizde daha çok büyüyor. İlişkimizde ister istemez yıpranıyor, eşler birbirinden uzaklaşınca işin içinden çıkılmaz hale geliyor.
O yüzden yeni evlilerde daha çabuk çözülüyor bu sorun, fazla yıpranmadıkları, ertelemeyi öğrenmedikleri ve beyinlerindeki korku daha fazla büyümediği için.
En güzeli sorunları ve korkuları bir kenara bırakıp egzersiz yapmak ve çözüme odaklanmak.

Arkadaşlar az önce bakkal mumunu yarıya kadar aldım zerbas arkadaşım duy sesimi :) sizce bu iyi bir gelişme mi ? Anlamadım kayıp gidiverdi ama parmak yapamıyorum acaba hep umula denesem olurmu? Ay çok sevindim ya eşim de mutlu oldu:) Lütfen beni gaza getirin ağustosun en geç 5i ne kadar halletmeliyim.

Çilekli sen ne diyorsun çözebilecekmiyim ben bu işi?

Son düzenleme:
Arkadaşlar az önce bakkal mumunu yarıya kadar aldım zerbas arkadaşım duy sesimi :) sizce bu iyi bir gelişme mi ? Anlamadım kayıp gidiverdi ama parmak yapamıyorum acaba hep umula denesem olurmu? Ay çok sevindim ya eşim de mutlu oldu:) Lütfen beni gaza getirin ağustosun en geç 5i ne kadar halletmeliyim.

canım mumu yarıya kadar almışsan eşinle ilişkiye girebilirsin diye düşünüyorum zaten ondan ilersinde bir acı yok ki. düşün ki ben kulak çubuğunu bile yapamazken bu işi başarmışsam. sende tek sorun kafandan çözmek bu işi. yan posizyon ve kadının üstte oturarak yaptığı posizyon en kolay ilişki pozisyonları. zaten var ya belli bi yerden sonra uyuşuyo hiç bir şey anlamıyosun :) gaza getirmiyorum gerçekleri söylüyorum sadece.

Back
X