- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #113.941
Merhaba kizlar
P...s denemesi yapmadim henüz. Sabah parfüm sisesini deneyeyim önce dedim ama, cok sert geldi ya korktum bisey olacak diye :18: Sizce bida yapim mi yoksa p...s daha mi kolay olur?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim eşin seni sahiplenmiyor, çünkü onun olmuyorsun, bunu bilinçli de yapmıyor, tamamen içgüdüsel, şu an vajili olduğun için
seni eşi olarak, evinizi evi olarak görmüyor. Ben doktoruma eşimin ailesi ile ilgili problemlerimizi anlattığımda bana önce bir aile olun sonra sülale olun derdi. Yani hele bir vajiyi yen, eşin sana ve evine karşı sorumluluklarını hatırlayacak canım.
Merhaba kizlarP...s denemesi yapmadim henüz. Sabah parfüm sisesini deneyeyim önce dedim ama, cok sert geldi ya korktum bisey olacak diye :18: Sizce bida yapim mi yoksa p...s daha mi kolay olur?[/QUOT
sakın bence boyle seyler deneme. dort yıllık evlıyım vajı de yasamadım ama sımdı ben bıle bunu yapamam. fıtıl kullanıyorum sabahları, rahatsızlıgım ıcın. bazen o bıle zor oluyor gırıste. bukadar sert bırseyı deneme derım ben kendı nacızane tavsıyem. ama dıger arkadasların yorumları ne olur bılemıyorum. p.... sert ama sonucta etten bırsey tabıkı daha yumusak olur sıseye gore. ustelık o ankı duygusal hıs ıle sıseyı yerlestırdıgındekı hıs aynı olmayacagından psıkolojık acıdan da bu ıyı bır fıkır degıl bence.
kötü oldum bunu okuyunca, ben de öyle düsünüyorum![]()
kötü oldum bunu okuyunca, ben de öyle düsünüyorum![]()
Merhaba kizlarP...s denemesi yapmadim henüz. Sabah parfüm sisesini deneyeyim önce dedim ama, cok sert geldi ya korktum bisey olacak diye :18: Sizce bida yapim mi yoksa p...s daha mi kolay olur?[/QUOT
sakın bence boyle seyler deneme. dort yıllık evlıyım vajı de yasamadım ama sımdı ben bıle bunu yapamam. fıtıl kullanıyorum sabahları, rahatsızlıgım ıcın. bazen o bıle zor oluyor gırıste. bukadar sert bırseyı deneme derım ben kendı nacızane tavsıyem. ama dıger arkadasların yorumları ne olur bılemıyorum. p.... sert ama sonucta etten bırsey tabıkı daha yumusak olur sıseye gore. ustelık o ankı duygusal hıs ıle sıseyı yerlestırdıgındekı hıs aynı olmayacagından psıkolojık acıdan da bu ıyı bır fıkır degıl bence.
En iyisi bida denemeyeyim onusanirim iyice emin olmak icin biseyler aradim...
aynen yaa bende korkarim boyle seylerden, ben tampon bile yerlestiremeyen bir insanim bu tarz zeylere cesaret ediyorsaniz aslinda normal iliskiyi yasadiktan sonra gozunuzde buyuttugunuzu anlayacaksiniz.
ya tamam cekınmek korkmak normal. vajı sorunum olmadıgı halde doktor kontrollerınden hem kacan korkan bırı oldum ılk zamanlarda. hoslanmıyorum elbettekı. korkmanı ıstemedım. sıseyı deneme demek ıstedım. sert bırsey. o senı cok zorlayacak ve p....s ıle olan denemenın de boyle olacagını sanacaksın dıye deneme dedım. sen bu sorunu asmak ıcın sıseyı bıle deneyecek cesarete gelmıssın. bu senın guclu ve cesaretlı oldugunu gosterır oyuzden bence pe....s denemesı yapabılecek bırısısın.
canım harekete geçin, uzatmayın diye yazıyorum, uzadıkça problmeler o kadar büyüyor ki, bir an önce vajiden kurtulmalı...kötü oldum bunu okuyunca, ben de öyle düsünüyorum![]()
cileklipuding ben okudum 100 tane Allah kabul etsin..
Merhaba kizlarP...s denemesi yapmadim henüz. Sabah parfüm sisesini deneyeyim önce dedim ama, cok sert geldi ya korktum bisey olacak diye :18: Sizce bida yapim mi yoksa p...s daha mi kolay olur?
canım harekete geçin, uzatmayın diye yazıyorum, uzadıkça problmeler o kadar büyüyor ki, bir an önce vajiden kurtulmalı...
Hele bir dene bak gör p...s ne kadar kolay, allahım parfümü bile düşünüyorsun, p...sten korkuyorsun. Aslında tam tersi olmalı
.
Hic gülesim yoktu
ya ne bilim sabah parmak egzersizi yaptim yine, dedim p...s kalinliginda bisey bulayimda bide onu deneyeyim, sonra parfüm sisesini gördüm...![]()
Biraz cesaretini toplayıp p...s denemesine geçmen gerekiyor, daha naapcan, ilerleyecek yerin kalmadı :106:. ne desem sana bilmemki şu korkunu yenmen lazım, üzerine gitmen lazım, egzersizden çok çok daha kolay ve zevkliHic gülesim yoktu
ya ne bilim sabah parmak egzersizi yaptim yine, dedim p...s kalinliginda bisey bulayimda bide onu deneyeyim, sonra parfüm sisesini gördüm...![]()
etrafta söylenen olumsuz söylemler biliçaltına işliyor, bir yerden sonra bilinç düzeyi ne desede bilinçaltımız o kadar güçlü ki, bilinçdüzeyimize hükmediyor ve kasılıyoruz. Önce olumsuz düşüncelerden kurtulup sonra egzersiz yaparak istemsiz kasılan kası istemli kasılır hale getiriyoruz ve kurtuluyoruz. canım genelde birçok kız korkar ilk geceden . vajili kadınların eşleri genelde anlayışlı olup çözümün ertelenmesine zemin hazırlıyorlar. Ertelemeyi öğrenince (işte o zaman çok kötü) korku içimizde daha çok büyüyor. İlişkimizde ister istemez yıpranıyor, eşler birbirinden uzaklaşınca işin içinden çıkılmaz hale geliyor.kızlar bu korku neden bukadar yogun oluyormus doktorlar ne dıyor ? merak ettım bu konuda. yanı vajı sorunu nıye oluyormus ?
ya canım 9 aylık evliyim uzun zamandır takip ediyorum ancak üye olabildim foruma.4 ay boyunca doktora gittik bütün egzersizleri aşama aşama aştık parmak egzersizlerinde hiçbir sorunum yok. hem eşimin hem kendi parmakları çok rahatlıkla içime alabilirim.ama p... deneyemiyorum.hala korku var bende. ya biri bana söylesin ilk denemede yanma acı oluyomuuuuu ....geldimmmmm:)
kızlar duvar yok et parçası yok öyle olmasının nedeni kendinizi çok sıkıyorsunuz. parmayı yerleştirdiniz rahatlayın ilk olarak sakin olmaya çalışın tamamen rahatladığınız anda yavaşça çıkartın bu işlemi tekrar tkrar yapın. iyice gevşediğinizde parmağınızı içerde yavaş yavaş hareket ettirin.aynen ağzımısın içinden yanaklarımıza dokunuyormuş gibi yumuşak kaygan bişeyler hissedersiniz o şey kasıldığınıda sertleşir duvar gibi olur rahatladığınızda yine yumuşacıktır.içerde akardeona benzer bir yapı var elinize üstten çarpan et parçası gibi şey o büzüşük yapını parçalar elnizi ittiğinizde oda açılacaktır.
bu arada parmak egzersizleri sırasında tırnaklarınız ucunsa canınız yanar demedi demeyin.
etrafta söylenen olumsuz söylemler biliçaltına işliyor, bir yerden sonra bilinç düzeyi ne desede bilinçaltımız o kadar güçlü ki, bilinçdüzeyimize hükmediyor ve kasılıyoruz. Önce olumsuz düşüncelerden kurtulup sonra egzersiz yaparak istemsiz kasılan kası istemli kasılır hale getiriyoruz ve kurtuluyoruz. canım genelde birçok kız korkar ilk geceden . vajili kadınların eşleri genelde anlayışlı olup çözümün ertelenmesine zemin hazırlıyorlar. Ertelemeyi öğrenince (işte o zaman çok kötü) korku içimizde daha çok büyüyor. İlişkimizde ister istemez yıpranıyor, eşler birbirinden uzaklaşınca işin içinden çıkılmaz hale geliyor.
O yüzden yeni evlilerde daha çabuk çözülüyor bu sorun, fazla yıpranmadıkları, ertelemeyi öğrenmedikleri ve beyinlerindeki korku daha fazla büyümediği için.
En güzeli sorunları ve korkuları bir kenara bırakıp egzersiz yapmak ve çözüme odaklanmak.
Arkadaşlar az önce bakkal mumunu yarıya kadar aldım zerbas arkadaşım duy sesimi :) sizce bu iyi bir gelişme mi ? Anlamadım kayıp gidiverdi ama parmak yapamıyorum acaba hep umula denesem olurmu? Ay çok sevindim ya eşim de mutlu oldu:) Lütfen beni gaza getirin ağustosun en geç 5i ne kadar halletmeliyim.
canım mumu yarıya kadar almışsan eşinle ilişkiye girebilirsin diye düşünüyorum zaten ondan ilersinde bir acı yok ki. düşün ki ben kulak çubuğunu bile yapamazken bu işi başarmışsam. sende tek sorun kafandan çözmek bu işi. yan posizyon ve kadının üstte oturarak yaptığı posizyon en kolay ilişki pozisyonları. zaten var ya belli bi yerden sonra uyuşuyo hiç bir şey anlamıyosun :) gaza getirmiyorum gerçekleri söylüyorum sadece.