- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #114.181
Cnm yaaa tatildeyim ben haftaya gelicem bakim bi dedim sende varsin cok sevindim..
bende sevindim özledim valla yokluğun belli burda canımmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm yaaa tatildeyim ben haftaya gelicem bakim bi dedim sende varsin cok sevindim..
nerdesin sen kız nörüyon diye nigdeliler cok söyler onu sen nerdesinki
Ayy canim benim ozledim seni kiss nevsehir....
nörüyon gııııı orda nigdeye yakın orası ordada öyle konuşuluyo demekki
Nörüyon giii ha ha ha :) evet evet oyle cok tatlilar yakin evet..eeee anlat ne varne yok nasilsin
iyiyim canım nolsun bende ev taşıyorum heryer darmadağın ugraşıyorum işte dünyanın fani işleriyle aynı vajili bi dünya iştee ne zaman kurtulucaz kız biz bundan
Valla ne bilim bilmiomki gdioruz bi yerleree ama allah ayir etsin evcilik oynuyoruz bazen oyle dusunuom cnm nereye tasinion sen
Hmmm anladim cnm burdada bana her gttigim yerde bebeksoruolar esime bana coooook kotu yaaaa gelince bi cozum bsey bulmam lazim benim senin iletinialdim cmm artik bol bol konusuruzevden memnun degildim pek tasınmaya karar verdik aynı yerdeyim samsunda canım
Hmmm anladim cnm burdada bana her gttigim yerde bebeksoruolar esime bana coooook kotu yaaaa gelince bi cozum bsey bulmam lazim benim senin iletinialdim cmm artik bol bol konusuruz
sen gel bi hele bolbol görüşücez tabi..evet canım yaa cok iğrenç bi soru o bana evliligim ilk ayından itibaren sormaya basladılar kalabalık bi yere gitmekten sogudum resmen önüne gelen cocuk soruyoo yaa
Canim benim pazartesi evdeyim insallah ..ailen uzakmi sana kuzumm
evet canım uzak burda kimsem yokk ne yazıkki
Olsun uzulme beeeeen varim:))))) canim arkadasim benimmm esinin durumu nasil bazen isyanlari oynuyolarya
Olsun uzulme beeeeen varim:))))) canim arkadasim benimmm esinin durumu nasil bazen isyanlari oynuyolarya
biliyorum canım saol zaten burası olmasa iyice kafayı yerdim galiba iyiki seni ve burdakı arkadasları tanıdım
Burasi ilac gbide bde yenseydik dimii ne guzel olucak zealea yada iyi geceler:)))
Iyi geceler kizlar, 2 günde 3 gelin cikti. Bilmem anlatabildim mi? Biz de kurtulsak etsek diyorsunuz ya, formül basit egzersiz, egzersiz, egzersiz. Rüyanizda yapin bari. Alisin![]()
canım adam haklı olarak artık muradına ermek istiyoo ama karıda iş yokkk napsınki genelde sessizdir ama bazen cok kızıyooo yapmamız lazım artık diyooo
Iyi geceler kizlar, 2 günde 3 gelin cikti. Bilmem anlatabildim mi? Biz de kurtulsak etsek diyorsunuz ya, formül basit egzersiz, egzersiz, egzersiz. Rüyanizda yapin bari. Alisin![]()