- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #114.201
Benimkide kara kara dusunuo bazen cok uzuluorum ne yapicaz biz yaa neden egzersiz yapamioz biz kiz
yaa bende anlamadım takıldık kaldık galiba zealea ne dese hakllı kız iş egzersizde bitiyoo bu acık ortada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide kara kara dusunuo bazen cok uzuluorum ne yapicaz biz yaa neden egzersiz yapamioz biz kiz
yaa bende anlamadım takıldık kaldık galiba zealea ne dese hakllı kız iş egzersizde bitiyoo bu acık ortada
Zaten belli de cnm bunu ben bu kafaya nasi sokucam orda tikaniorum bak ben o kadar ugrastim1 bogum filan ama acayip oluyorum boyle elim ayagim bosalio sanki vucuduma olmayan bi delik aciomusum hissediorum evet benim hissetigim tamda bu orda giris yok bakarmisin kafaya
evet canımaynen bendede var o takıntı kız biz anormalmiyiz acaba ne dersin yaa
KIZLAR sessizcekimsesizce arkadasımız ve bebeği için tefriciye okuyoruz
gülsevdam 1000
wawes ?
snowflakeN 500
Elvan 400
dahlia34 400
geriye kalan 2144
almak ısteyenler ?
10 temmuz perşembe duası yapılıcak ..
tatlım sımdılık 500 de ben alayım
tşk canım,bu siteyi uzun süredir takip ediyorum vajinusmus kabusunu benden daha ii anlayan olamaz herhalde,özellikle çektiğim acıları yazmak istedim ki herkes okusun,aşılabilecek bir problem olduğunu görsün diye.en azından çoğunun yanında eşi destek,ben hep tek başıma mücadele ettim,2. evliliğimde 10 gün yine zorlandım ama eşim çok anlayışlıydı sonra atlattık.size tavsiyem ilişkiye girerken kontrolün bayanda olması biraz açık konuşacağım ama, ilişkide siz üste olun ve eşiniz hiç bişi yapmasın sadece yatsın,penisi siz sokun vajinaya eşiniz hiç müdahale etmesin,ayrıca ilişkiye girmeden önce penisi ve vajinayı bebek yağı ile yağlayın.bunu mutlaka deneyin çok faydasını göreceksiniz,ayrıca ankarada oturan varsa doktorum murat beyazyüz dü şuan gölbaşı hasvak hastanesinde,,çok çok çok ii bi doktor arkadaş gibi okadar ilgileniyorki sırf onun emekleri ziyan olmasın die insan vajinusmusu aşmak istiyo o kadar yani.ankara oturanlar mutlaka bu doktora gitsinler.vajinusmus hakkında sormak isteğiniz bişi olursa mutlaka cvplarım( 2 yılda uzman kadar bilgili oldum)
canım bende aldırmaman taraftarıyım.eminim o bebek saglıklı dogacak.ümitsizlige kapılma sakın.cevremde birçok kişiden duydum doktorların aldırmanız gerekiyo deyıpde sapasağlam olan bebeklerini.buda senin ımtıhanın belkide.tabi son karar senin çok iyi düşün taşın eşinle konuş hakkınızda haylırlısı neyse o olsun canım
sağol ilgin için. eşim gereğinden fazla nazlı. bir süre sen yendin ben yapamıyom diye kendini yedi, bir süre doğal olsun bu siparişle olmaz diye. uzattıkça uzattı. ben ona kızmadım, kırılıp üzüldüm. çünkü o kadar basitti ki dr.a gidip bi görünmesi. çok yalvardım, gitmedi. gittikten sonra ilaç verdi, ilkinde olmadı, ikincisinde yendik. bu kadar basitti işte. bunu biliyordum, yanarım da ona yanarım. beni çok yıprattı inadı yüzünden.
eşini hoş tutmak nedir bunu burda en çok ben deneyimlemek zorunda kaldım. çünkü erkekler çok farklı inan. bizim takıldıklarımızla onların takıldıkları çooook farklı. şu an iyiyiz, bu yüzden kavgamız gürültümüz yok. o gün o gene moral bozdu, ben teselli ettim. ben yendiğim için çok takmıyorum. olayları zamana bırakıyorum. onun çocuk hırsı var, şimdi de nasıl çocuk yapıcaz biz derdine düştü. bu konuda haddinden fazla hassas ve takıntılı maalesef. zevk vb. umruunda değil, çocuk olursa erkekliği kanıtlanacak gibi davranıyor.![]()
kesinlikle öyle düşünme bence... sen bize yardım ederken biz sana diyormuyuz sen yaşamamışsın neden bize yardım ediyorsun diye... ayrıca bşizimkide seninkide psikolojik sonuçta konuşarak içini dökerek rahatlayacaksın tabiki... ben kendi adıma ve tahminim birçok kişi adına da içini dökmeni isterim... normalde yardımımız olmazsa dualarla yardım etmeye çalışırız gülüm
eşim doktor ne derse onu yapmalısın diyor etrafımdaki herkes o şekilde düşünüyor tek kaldım aldırmama konusunda. benm kuzenm lösemiydi çok şükür iyileşti yengem dün benle konuşmaya geldi kolay bbişey değil onun çektiği acıları görüp ölmesini istediğim anlar oldu diyor. o bebek sakat doğarsa onun hakkını nasıl ödüceksn diyor. kararsızım artık ankarada bir doktor önerdiler ona gidicem o ne derse onu yapıcam. hakkımda hayırlısı olsun inşallah.canım çok üzüldüm.kararı verecek olan sizsiniz canım eşin ne diyor?Allah yardımcınız olsun...
canım ya inan benm hep aklımdan geçiyordu ama isteyemedm özel sorunum olduğu için çok iyisiniz iyiki varsınız Allah sizlerden razı olsun dert keder göstermesn..bın tane ben aldım gerısı artık kım ne kadar ısterse
KIZLAR sessizcekimsesizce arkadasımız ve bebeği için tefriciye okuyoruz
gülsevdam 1000
wawes ?
snowflakeN ?
geriye kalan 3444
almak ısteyenler ?
amin canım sana da geçmiş olsun.Geçmisi okuyamadim rahatsizim biraz.. Bi Sessizcekimsesizcenin yazisini gördüm.. çok üzüldüm Rabbim sabir versin.. Allah herseyin hayirlisini nasip etsin..
Gülsevdam nezamana kadar okunmasi gerekiyor?
ben de öyle düşünüyordum doktor hep kürtaj diyor ama sekreteriyle görüşmüş annem 1 tane sağlıklı bebek dünyaya geldi ama bebeği çok kötü durumda doğanlar da var demiş. bir de öyle bir şey ki avidite sınıra yakın değil sınıra yakın olsa belki dersin olabilir ama çok düşük çıktı bende o yüzzden doktorlar kürtaj diyor.canım bende aldırmaman taraftarıyım.eminim o bebek saglıklı dogacak.ümitsizlige kapılma sakın.cevremde birçok kişiden duydum doktorların aldırmanız gerekiyo deyıpde sapasağlam olan bebeklerini.buda senin ımtıhanın belkide.tabi son karar senin çok iyi düşün taşın eşinle konuş hakkınızda haylırlısı neyse o olsun canım
amin canım inşallah hayırlısı neyse o olsun.. Allahtan hayır dilemekten başka ne dileyeceğimi de bilemiyorum ki. Rabbim kimseye yaşatmasın..sakat bır cocuga shaıp olmanın nasıl bırsey oldugunu gordum, sakat bır cocuk olmanın nasıl bır sey oldugunu da gordum. hep korkarım oyuzden bundan. ama su da var doktorlar da hemen bır kurtaj merakı yok degıl hanı. ofısımızdekı arkadasımıza doktor aldırmasını soyledı o aldırmadı. bebek saglam cok sukur. yanı boyle sans eserı durumlar da var. ama cok karısık bır durum ben ne aldır dıyebılıyorum ne aldırma yanı. Allah yardımcsın olsun. hayırlısını versın sana ınsaallah
sakat bır cocuga shaıp olmanın nasıl bırsey oldugunu gordum, sakat bır cocuk olmanın nasıl bır sey oldugunu da gordum. hep korkarım oyuzden bundan. ama su da var doktorlar da hemen bır kurtaj merakı yok degıl hanı. ofısımızdekı arkadasımıza doktor aldırmasını soyledı o aldırmadı. bebek saglam cok sukur. yanı boyle sans eserı durumlar da var. ama cok karısık bır durum ben ne aldır dıyebılıyorum ne aldırma yanı. Allah yardımcsın olsun. hayırlısını versın sana ınsaallah
yaaaaa gıcık oldum ya. onca sey yazmıstım. tlf geldı 2 dk da sıteden cıkmıs olmusum. neyse hatırladıklarımı yazayım artık :)))
senı cok anlıyorum kırılmanı. onun sorunun uzerıne gıtmemıs olmaması mucadele etmemıs olmasına kırıldın aslında kızdın ve bu kızgınlık sanırım hep kalıyor ınsanda bılmıyorum ben de oyle oldu ıcımde bıryerlerde sadece kırgın bır kadın yok hatta kızgın bır kadın var. esıme tup bebek konusunda yazılar arastırmalar bulurdum onları bıle dogru durust okumazdı. ya da adam kendın bır arastırsana maddı manevı detaylarını. kolaya kacardı, ugrasmazdı bana yıkardı. bu erkeklerde cok fazla var yanı esıne yıkmak sorunların cozumlerını.
cınsel hayatımızdakı sorunları gormezden gelırdı hep 3 yılda boyleydı. ne bılıyım dıyor sımdı ıstegım arttı dıyor ozamanlar nıye oyleydım bılmıyorum dıyor. ama ozamanlar bunun bır eksıklık oldugunu bıle gormuyordu kı, hatta kabullenmıyordu. ben boyle mutluyum. herkes kadar beraber olmak zorunda degılım, anormalllık gormuyorum bızım durumumuzda derdı. yenı evlı ınsanların haftada bırkez 10 gunde bırkez beraber olmasını hatta bazen 2 hafta olmamasını normal karsılıyordu. doktora gıdelım derdım doktorluk durum yoktu hakıkaten yoktu. cunku adamı optugum an etkılenırdı. ama olayın devamını getırmeye usenırdı, okadar cok alısmıs kı bu duruma yanı tam bosalma anını yasamamak ıcın kendını tutmaya, sanırım evlenınce aynısı oldu. bır de cok usenırdıi uykusuna kıyamaz, namaza kalkacam sabah sabah abdestı kım alacak derdı, ıkı namaz arası bıle olabılırdı aslında aksamları bırlesme ama ozaman da ya usenır ya uyurdu. benım boyle gectı gunlerım. rahatsızlık olsa sesım cıkmazdı. zaten doktora gıtmeyı ona destek olmayı gorev edınmıstım ama doktorluk degıldı. psıkolojık acıdansa eger dıye dusunerek okumadıgım sey kalmadı. adam bır de sen okusana, olaya kendını versene. yokkkkk nerde. onu ıtmekten okadar yoruldum kı yıllar ıcerısınde, ıstegım falan kalmadı yanı. ayrıca ne bılıyım sanırım ıcımde bır kadın var onu cezalandırdıgını dusunuyor bu sekılde. yanı erkeklerın sorun olunca ozellıkle de cınsellık sorunu olunca ve hatta bu sorun ondan kaynaklı olunca, hersey normalmıs gıbı davranmaya calısıyorlar, ya da cozumsel yaklasmak yerıne, uzerıne gıtmıyorlar ugrasmıyorlar. gızlı gızlı bır ınat etmelerı de var ıste. gurur meselesı yapıyorlar sanırım bıraz bu da var ama gururu abartıyorlar. cunku o sorun hc yokmus gıbı davranmaları ınsanı hem kırıyor hem sınır edıyor mucadele beklıyorsunuz. sorun bızlerı yıpratmıyor kı, bızımle adım atılmasını beklıyoruz sadece. yanlız kalmak tek basına mucadele etmek yoruyor.
senı cok ıyı anladıgımdan emın olabılırsın ıcındekı kırgınlık yorgunluk yanı. ama cocuk konusunda benım esım farklı o ıcındekı cocuk ıstegını bıle bellı etmemeye calıstı daıma sırf ben daha az uzuleyım dıye. hıc ısrar etmedı, konuyu kapattı yerı geldı ben aglarken, benı o ortamlardan uzak tuttu. bır cocugu severken bıle benı dusundu tereddut ettı. o cocuk konusunu ıspat olarak algılamadı ama sanırım esın de şöyle bırsey olmus. cınsellıgı normal yasayamadıgınız ıcın o kendını erkek olarak eksık hıssetmıs ve sımdı bır cocugu olunca erkek olacagını dusunuyor erkeklıgını hıssedecek cınsel gucunun oldugunu kendıne kanıtlayacagını dusunuyor
canım bende gordum boyle aılelerı Allah korusun Rabbım vermesın inşallah ama hiçbişeyin garantisi yokki.sonradan olanlar yokmu sanki ama çok şahit oldum doktorlar alalım sakat doğcak dedikleri halde sapasaglam çocukları olan aileleri.zaten arkadaşımız bize fikrimizi soruyo ama tabiki en son kararı kendi ve eşi vercek.umarım en dogru kararı verirler kendileri için ne haylırysa o olsun.çok zor bir durum.buda onun sınavı.inşallah çok saglıklı bir evladı olur bu üzüntüleri unutur
flz senı cok ıyı anlıyorum ama esının sorununu cemaat evlerıne yada dını boyuta baglamıyalım
kadın seytandır dıye bırsey ınanclı bırı dıyemez dınızmıde kadına verılen degerı hıc bır baska dınde yoktur ..
bende yıllarca kurslarda kaldım esımde oyle evlendıgımzde 34 yasında hıc kız arkadası olmamıs
benım gıbı herseyı evlılıgımızde tanıyan bır eş..
cınsellıgın aşırısıda ıyı degıl dınımızde bıle hoş görülen haftada 2 3 gun
buda dunyalık seylere asırı baglanmamak ıcın .. bır tanıdıgım esı sapıklık derecesınde ılıskı duskunuydu
gunde onlarca kez dıyordu bu da bır uc .. esını ıstememe cok az ılıskıye gırmekte bır uc..
bızdede esım vardıyalı calsıtıgı ıcın cok az bıraraya gelebılıyorz
ve bende bazen esımı cok ıstememe ragmen uykusuna kıyamadıgım ıcın kendıme gem vurup sabahı ruya gordugum oldu
hala ılıskıden zevk alamıyorum ama eşimi istiyorum
bazen korkuyorum hep boylemı olcak bazende zamana bırak dıyorum
en guzel zamanlarımızı vajı korkusu ile çürüttük barı bundan sonrası zehır olmasın polyanna gıbıyım artık
eşinde bundan sonra değişmiş ne guzel zararın neresınden dönülse kar..
ve kadınlar erkekler gıbı degıl erkek her turlu kadını ıster ask bıtsede
ama bızlerde bırseyler eksıldımı cınsellıkte eksılır lutfen kendını bu konuda zayıflatma
kırgınlıkları gecmıse bırak esın ıstedıgın gıbı oluyormu cabalıyor dımı ?
evlılıkte kin küs kırgınlıkları cok araya sokmamak gerek eşle olan ılıskı dısarı anne babayla bıle bır değil
bırıbırıne gurur edenlerın evlılıklerının cıtırdadıklarına sahıt oldum cok acı oysakı cok uyumlu anlasabılcekler
ama ah o gurur yokmu
umarım sızde gecmısıı gecmıste bırakıp geleceğe yönelirsiniz .. eşimin cok guzel bır sözü var belkı daha oncede soylemısımdır burada
mutlu olana yıllar gün gibi mutsuz olana günler yıl gibi geçer ...
hepımıze mutlu huzurlu bır ömür dilicem ama muslumanın sıkıntısı ımtıhanı bu dunyada bıtmez bıttıgı an hayatımızda bıtmıstır ..
vel hasıl cok uzattım kafama terlık falan gelmeden sustum tamam tıp :)
sorunu tam olarak yazmıyorsun ama ben de merak ettim. forumdakiler de meraktalar sanırım. işgal etmemek için yazmayayım diyorsun, bence yaz. belki bundan da öğrencek bir şeylerimiz olur. hem de sen içini güzelce boşaltırsın.
eşime anlık kızgınlıklarım oluyor. çok tezcanlı ve hemen pes ediyor. bense bir sorun varsa onu çözene kadar uğraşırım. çözülmeden de rahat etmem. dediğin gibi ondan mücadele etmesini bekledim ama etmedi. çünkü onlar için bu bir gurur meselesi ve kendileri iyice çaresiz kaldıklarını düşünene kadar kesinlikle o adımı atmıyorlar. benim eşim 3 ay direndi doktora gitmemek için. ancak o zaman pes edebildi. sırf bunun için sigarayı bıraktı. şimdi her fırsatta sigara sayıklıyor, bu iş olmasa içermiş. herkes karı koca sigara içiyormuş fosur fosur, çocukları oluyormuş. bizim halimize bak mış mış mış.... nereden biliyorsun sorunları olmadığını, belki ayda bir yapıyorlar onda da tutuyor diyorum. ses etmiyor. vajinismus bitti şimdi de çocuk yapma derdi çıktı :))) çabuk hamile kalamazsam, vay halime![]()
Benım dın ya a cemaat evlerıne dedıgım bırsey yok. Esımın ortamı ya da cevresı bu konuda cok katıymıs anlasılan. Hepsı bırbırıne benzemıyor o acıdan anlatmak ıstedım bunu. Yanı oyle bır baskılama olmus kı sanırım, boyle olmus. Baskalarının yanında kalmak, cekınmek, cemaat evlerınde kalırken masturbasyon yapmayarak fılm ızlemeyerek kendını sınamaya calısan arkadasları olurmus. Ya da ızledıgınde cok buyuk gubah ısledım dıyıp, sureklı oruc tuttarmıs falan. Bunların onu cok etkıledıgını dusunuyorum. Yanı kımı etkılemez kı dıye bakıyorum olaya.
evet dınımız kadına en cok deger veren dın, ama dınımızı kadını kac kısı dogru anlatıyor. Kac kısı guzel gozler ıle goruyor. Ben bunu cok gordum etrafımda. Kul hakkından ödu kopan kacan bır adam, karısını her gun doverek hem de hıc bır sucu yokken. Boyle kul hakkına gırıyordu.
Konuya dıne yoneltmek ıstemedım dınımızı yanlıs anlamıs ve yanlıs yasayan ve yanlıs anlatan ınsanlara ve ortamları anlatmaya calıstım. Kaldı kı daha fazla derıne gırıp de topıc kapansın olmasın aman ha uzulurum cok. Ben konuyu ısgal etmekten dolayı bıle tedırgınım, bır de topıc kapanmasın bızden dolayı.
benım gıbı herseyı evlılıgımızde tanıyan bır eş.. ben acıktım, namaz bıle kılan bırı degıldım ama ben de kaldım yerı geldı 3-4 ay oyle evde. Hem de cok guzel bır ortam ve yakınlık vardı ben cok mutlu oldum. Benı bu yuzden yanlıs anlamayın. Yukarıda ıyı ıfade ettıgımı sanıyorum dını yanlıs anlatan yanlıs yasayan ınsanlar ve ortamlara ımada bulundum. Benım esım de 30 yasındaydı ılk kız arkadası bendım evet.
Cınsellıgın asırı olmasını dogru buluyorum ya da bızım sorunumuz buydu demıyorum. Ikı haftalık ıkı aylık ıkı yıllık evlı ınsanlar haftada bır kez ıkı hafta bırkez beraber mı olur ?? bız bunu yasadık dıyorum benım anlatmak ıstedıgım buydu. Kaldı kı dıyelım kı ben de ıstek fazlaydı. Madem ki esler bırbırını her anlamda mutlu etmelı, gorevlerını yerıne getırmelı, ozaman esım de benı mutlu etmek ıcın ugrasmalıydı ? kendı ıstemedıgı halde esı mutlu olsun dıye beraber oluyor kadınlar, erkekler neden yapmasın ?
Ve bızım zaman, ortam sorunumuz yoktu. Aynı saatte ıse gıder aynı saatte gelırız yaptıgımız ısler ve yorgunlugu bıle tamamen aynıydı. Ben esım ıcın hep hazırlanırdım hafta bır ıkı kez. Ozaman bıle ıstemezdı. Gecelıgımle aglayarak uyurdum. Ben bunu hep yasadım bır degıl ıkı degıl. Ve ben belkı de 2-3 yıldır oyle gecelık bıle gıyıp suslenmıyorum dolabımda durur bakarım. Icımden gıymek bıle gelmıyor. Benım kadar derın yasamamıstır kımse bu duyguyu. Esıme kıyamadıgım ıcın demıssınız, esım benımle olmuyor dıye ben kendımı rahatlatmak zorunda degıldım evlı bır kadın olarak ! kocam yanımda uyurken. Ilıskıden zevk ben de almıyordum ama esımle olmak ıstıyordum cunku benım esımdı. Onu mutlu etmek ıstıyordum. Onun karısı oldugumu ruhen hıssettırmemı saglayan onemlı bırsey sonucta, bırlesme.
en guzel zamanlarımızı vajı korkusu ile çürüttük barı bundan sonrası zehır olmasın demıssın ıste bak bu cok dogru benım ıcın. En guzel zamanlarımızı o ınat ettıgı ıcın, o sorun olarak gorup ugrasmadıgı ıcın zehır oldu bana. Benden kaynaklı bır sorun yoktu, onun da sorunu yoktu bakacak olursan. Benı daha ıyı anlayabıldıgını dusunuyorum bu seferkı msjımla.
Evet esım degıstı bıraz ama benım ıcımde kalmadı ona karsı ıstek. Kendımı zorluyorum. Onu sevıyorum sevgım azalmıs olsa da sevıyorum ama dedım ya onu ısteyemıyorum.
ve kadınlar erkekler gıbı degıl erkek her turlu kadını ıster ask bıtsede
ama bızlerde bırseyler eksıldımı cınsellıkte eksılır. Evet bu cok dogru ben de ona karsı ıstek kalmadı. Bebek gıbı severım ılgı gosterırım operım ama tutup da dudaktan opmek ıcımden gelmez mesela.
kırgınlıkları gecmıse bırak esın ıstedıgın gıbı oluyormu cabalıyor dımı ? cabalıyor degıl. Sadece durtulerını fark eden bır erkek oldu. Bıraz kaybetme duygusunu da yasadıgı ıcın onun uzgunlu ve pısmanlıgı var ama oyle ozel cabaları yok. Sadece bana karsı anlayısı var. Isteksız olmama karsı.
bırıbırıne gurur edenlerın evlılıklerının cıtırdadıklarına sahıt oldum cok acı oysakı cok uyumlu anlasabılcekler. Evet bız oyleyız. Ama ıcerde cok farklıyız ıste.
ama ah o gurur yokmugurur degıl ya benım ıcımde bıtmeyen bır kızgınlık var aslında. Evet cok kırgınım evlılıgım hayal ettıgım gıbı olmadı benım gıbı bılgılı ve ısteklı bır kadına boyle bır es denk gelmesı uzdu. Ama benım kızgınlıgım cok bence. O bıtmıyor.
Guzel dıleklerın ıcın cok tskler. Bana zaman ayırmıs olman dınlemen yazman anlatman bunlar gercekten cok kıymetlı cok tsk ederım.