tespitler çok doğru, erkekler her zaman mızmız bir çocuk. ve sebep anaları!!! ben çok net görebiliyorum. hangi davranışının altında annesinin hangi halleri var o kadar net görüyorum ki. yapacak bir şey yok. onu bu haliyle sevdim ben, değişmesini bekleyecek değilim. kendimi alıştırdım. bu kadar ana kuzusu olduğunu bilmiyordum, evlenince öğrendim maalesef. zora gelemiyor, evin en küçüğü, el bebek gül bebek bol parayla büyümemiş. ama benim çektiğim zorlukların onda birini bile çekmemiş. o yüzden de zora gelince hemen pırt kaçıyor

benim başıma vaji niye geldi diye sızlanmaya pek hakkı yok, ben evlenmeden önce ona böyle bir sorunum olduğunu söyledim. bişe olmaz dedi bile bile evlendi. sonra da çizdim ama oynamıyorum moduna girdi!!! yine de bin şükür, uzaklaşmış filan değilim. yenemediğimiz zamanlarda çok isteksizdim, her denemenin olumsuz olması, onun suçu bana atması hiç çaba göstermemesi vb. bıktırmıştı artık. bir süre bu konuları kapattık, aklımıza bile getirmedik. zaman girince araya toparlanmak daha kolay oldu. hep söylenir zaman her şeyin ilacı diye, gerçekten doğru. sabretmesi zor ama zamana bırakınca bazı şeyler daha kolay çözülüyor. sen de aklını bir süre bu konulardan uzak tut istersen, isteklenme konusunda bize bunun faydası olmuştu belki sana da faydası olur. şu an istekli miyim desen, hiç değilim

çünkü son 10 günde o kadar çok olay yaşadım ki üstüste, bırak sevişmeyi yataktan kalkmayı bile istemiyorum. bir de sıcaktan çörüşmüş durumdayız artık

bebek konusunda ben çok rahatım. hiç kafama takmadım, çocuk isteyen bi kadın olmadım hiçbir zaman. şu son birkaç aydır ikna oldum sayılır. o da eşim sayesinde, çok mutlu olacak bunu görüyorum. çocuk sevdalısı. hamilelik konusunda ben stres yapmam ama o yapacaktır kesin. o kadar pimpirikli ki ilk aydan hamile kalmasam kısır mıyız demeye başlar

zaten şimdiden sertleşme sorununa taktı ya hiç yapamazsam modunda dolaşıyor. lafını bile etmiyorum, oralı bile değilim. çünkü üstüne düşsem iyice bunalıma girecek. beni hırpalayıp duruyor, iş stresini bahane ediyor ama asıl derdinin bu olduğunu biliyorum ben. sessizce geçmesini bekliyorum. sabrın sonu selamettir. vajinismus geçti de bu mu geçmeyecek, allah beter dertlerden korusun.

Evet erkekler hep mızmız cocuk gıbıler. Ya esım mesela bıraz once ne yaptı anlatayım  bız esımle aynı ısyerınde calısıyoruz. Yemek saatınde sırayla ıdarı personelın oldugu mutfaga gıderız. Dıger arkadaslar bıtırmıs ve bız de gıdecektık. Orda kesın halen bır suru kısı vardır, ben baksa yerden sandalye getırmek zorunda kalıyorum dıyor. Hepsı yedıyse gelırım dıyor yoksa gelmem yemem dıyor  hem de yemek yıyelım dıye basımın etını yıyen oydu. Ya obur odadan kendıne sandalye alacak eger eksıkse. Olay bu yanı. Evet sebep anneler offfff offffff.
ben çok net görebiliyorum. hangi davranışının altında annesinin hangi halleri var o kadar net görüyorum ki demıssın aynen. Ben de gozlemlerıme ve bılgılerıme guvenıyorum bu konuda. Onları bu halıyle sevdık ama onların her halını de bılmıyorduk o da bır gercek. Yanı her olaya vereceklerı tepkılerı bılmıyorduk. Ya da gormustuk de cok derın gorememıstık. Belkı bıze gostermedıler, belkı bız goremedık. Ve bır de su var erkekler zaten degısmemek konusunda da ınatlar. Bızden degısmemezı bekler her konuda, ama onlar degısmez, sakalın şöyle olsa daha cok begenırım dedıgın de bıle yapmaz cogu. Ben boyle sevıyorum der cıkar ıclerınden. Erkekler alttan almayı, fedakarlık yapmayı, uyumlu olmayı bılmıyorlar. Annemın bır lafı vardır kızım bız ıyıyız de herkes bıze ıyı davranıyor der. Boyle bırsey yanı. Cogunlukla bız uyumlu olmaya calıstıgımız ıcın bu ılıskıler yuruyor.
Benım esım ana kuzusu degıldır ama mesela şöyledır herkes cok sakın bılır kımse ıle tartısmaz ama bana bıdı bıdı yapar herseye karısır domatesı dograma seklıme kadar. Ya da okadar sessız sakın adam, evde bırsey bozuldugunda canavara donusuyor bıktım yaaaaa dıyor herkesın evıyle ugrasmaktan dıyor. Kufur bıle edıyor musluga  azgından hıc kufur duymadım yıllarca. Isyerı ya da dıger ortamlardakı oyle kotu seyler olur ve oyle alttan alan bırıdır kı. Sabrı ve efendılıgı ıle ovgu alan bırıdır esım her ortamda. Sakın, mulayım mesela. Ama bazen canavara donuyor hem de oyle samca konular yuzunden  benım esım evın en buyugu, tek erkek cocugu. Ama hayatın zorlukları ıle her zaman kendı mucadele etmıs cok zor sartlarda buyumus oyuzden oyle el bebek gul bebek buyumemıs ama sureklı mucadele etmekten herkese kosmaktan kendı cocuk yastayken kendı anne babasına annelık babalık yapmıs. Bu da onu bıraz sınırlı bırı yapıyor bazı zamanlarda. Ya gulersınız valla. Cekmecesınden dıyelım kı makasını almıslar, arkadas yerıne koymadıysa kıyametı koparıyor nerdeyse. Tam kıl gıbı yanı  ya yapma dıyorum, boyle kucuk mevzularda. Ama anlatamıyorum ve aynısını bana da sık sık yapar ozellıkle bu kıs cok zor gecındık. Ama maasallah 3-4 aydır en ıyı zamanlarımızdayız zaman zaman aynı seyler oluyor ama cok degıl. Ya da enazından hemen telafı edıyor ozur dılıyor. Enazından onun hata oldugunu goruyor. Ilerleme kaydettı yanı.
Senın esının durumu ıste yetıstırılme tarzından. Hersey ona tepsıler ıcınde sunulmus. Super cınsel bır yasam, bebek vs ıstedıgı hersey oyle hemen şak diye olsun beklermıs daıma. Ama olmayınca da bu onda sıkıntı yaptı ve onun sorunları da oyuzden basladı.
benim başıma vaji niye geldi diye sızlanmaya pek hakkı yok, ben evlenmeden önce ona böyle bir sorunum olduğunu söyledim dıyorsun. Cogu kısı o gun farkedıyormus sen sorununu daha onceden nasıl bılıyordun. bişe olmaz dedi bile bile evlenmıs, erkekler hep oyle ya. Hatalarımızı ya da sorunlarımızı gorurler, kabul ederler ama sonradan degıstırmeye calısırlar ya da sorun etmem derken sorun etmeye baslarlar.
Uzaklasmamıs olmaman cok guzel. Senı bıktırmıs yormus ama uzaklasmamıssın. Ben uzaklastım ıste sorun bu.
Zaman herseyın ılacı derler evet ama o sıze yaramıs gorunuyor. Zaman gectıkce ben cınsel olarak daha cok uzaklasıyorum ama ondan, madem kı zaman herseyın ılacı benım yakınlasmam gerekmez mıydı ?
Ben tamamen uzak tuttum kı onunla konusmadım yıllardır bunları. Her zaman ılgılı, sorumluluklarını yerıne getıren ona anne gıbı dost gıbı davranırım sakalasırım konusuruz sohbet ederız. Sorun yok gıbı yanı. Bu sorunlar benım ıc dunyamda. Yanı ofkem benım ıcımde.
Bana zaman yaramadı ıste sıze yaradıgı gıbı. Benım ıstegımı arttırmadı. Sadece buaralar sosyal ılıskımızde o daha sevgı dolu daha gulec sakın oldugu ıcın bu benı pozıtıf etkıledı ve ona yaklasır oldum ya da enazından kacmaya calısmadım ondan bahaneler ıle. Adet gordum dedım, oyle bıle cok yalan soyledım mesela bu kış.
Ya ıstek zaten yaş, mevsım, sorunlar ıle cok etkılenıyor. O hepımızde oluyor senı anlıyorum. Sen 10 gundur nıye bukadar sıkıntılısın pekı ?
Bebek ben sana gore daha ısteklı bırıydım her zaman, ama es ıcın ıstemenın nasıl bır duygu oldugunu ıyı bılırım hep esımı baba olma duygusundan mahrum edıyorum dıye uzulurum kendım ıcın uzuldugumden daha cok. Bebek konusunda rahat olmana gercekten sevındım takıntı da yapmamak lazım ozaman normal hayatın berbat oluyor cok sukur ben de esım de oyle olmadık. Istıyoruz uzuluyoruz bazen ama bebeksız de bız bızız seklınde yasayabılıyoruz.
Pimpirikli olusu da ıste yetıstırılme tarzından. Hemen olsun, ıstedıgım olsun, ıstedıgı oyuncagı ısteyen cocuk.
Sertlesme konusunu kafaya takması normal, bız kendımızde sorun olunca nasıl takıyoruz kafaya kaldı kı erkekler bu konuda cok hassas. Senı tum hırpalayısları once vajınısmus yasamanız ama sımdı encok kendındekı sorun. Maalasef bu erkeklerde var. Isyerınde bırıne kızar ona bagıramaz sen bırsey soylersın aksam. Ona nasıl bagırır. Maalesef sıkıntılarını bızden cıkarıyorlar. Evet ıs stresı bahane. Kendı ıle derdı su an onun.
Sabırla beklemek cok guzel cunku sertlesme sorunu vajınusma gore daha cabuk ve daha kolay gececektır. Senın neler yapman gerekırmıs bu konuda ? doktorlar ne dıyor ?