- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #114.261
herkese merhaba.
benimde sorunum vajinismus.kendimi kasıyor bacaklarımı kapıtıyorum eşimi itiyorum.biz 8 aylık evliyiz ama eşim bana destek olucağını söyleyip bekledi.ne zaman hazır olursan dedi.tabi buda benim işime geldi.
aslında anlatıcaklarım bunlar değil.eşim sigarayı balkonda içer.bana seslendi.bir kadının sevişme sesleri geliyo diye.bende gittim.bizim karşı binadan geliyodu.baya kadın bağrıyordu kapılarını açık bırakmışlar...eşim bana ben ona baktım.millete bak dedi.ben sustum sonra yattık.uyandığımda yanımda olmadığını farkkettim diğer odada yatıyordu.yanına gittim özet gecicem kavga etmeye başladık.yatak odasındaki çerceveleri abajurları kırmaya başladı.sonra bana karılık etmiyorsan boşanalım dedi.sonra beni dövdü.bende de inatlık var.daha öncede dövmüştü.yüzümde bir sürü tırnak izleri morartılar.....bana böyle davranan adama ben nasıl bedenimi bırakırım.beynim izinvermiyo.canım çok yanıyo.bu sabah erkenden adliyeye gitti bilgi edinmeye gitmiş.bana gözdağı veriyo.aynaya bakamıyorum artık tırnaklarını izleri var geçer mi bunlar
bana yardım edin ne olur benim bunları paylaşacağım kimsen yok ne yapıyım ben
ailen yakındaysa ailene sığın. eğer çekmek istemiyorsan polise gidip zabıt tutturup rapor alabilirsin. sonra da belki avukata danışmalısın. bu bir hastalık ve çözümü olan bir hastalık. eşinin sana böyle davranmaya hakkı yok. çözümü olan bir hastalığı tedavi ettirmeye yanaşmıyorsa bir de üstüne dövüyorsa, yasal olarak sen haklısındır. şiddet konusunda zaten haklısın. ancak hastalık için doktora götürdü mü seni? ya da önerdi mi? bu durumun hastalık olduğunu biliyor mu?? öyle zor bir durum ki ne diyeceğimi şaşırdım. hayat senin, en doğru kararı sen alırsın. allah yardımcın olsun. :26::26::26: