Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm ben üst pozisyonda ellerimi arkaya koyup hafif popoyu kaldırarak yapıyorm..üzerine oturur vaziyette yapamıyorm eşimin maalesef..

biraz kafam karıştı ama açıyı tersi yönde zorluyor gibisin. eğer yüzün dönük oturuyorsan eşine, dediğim gibi üzerine eğildiğinde daha kolay kayarsın. ya da madem bu şekilde yön buluyorsun sanki eşine sırtını dönüp yapsan daha kolay olacak. sırtını dönüp oturmayı denedin mi? o zaman senin dediğin popo kaldırma işi daha çok işine yarayabilir. zaten bu şekilde deniyorsan kusura bakma, yazdıklarım tekrardan ibaret oldu senin için :)) çok kolay bir yerdesi, bekleyip nefes verip iteceksin. inan kolay yerde takılıyorsun, zor olan başı zaten onu alınca gerisi ibadullah geniş, kayıp gidiveriyo. ama orda takılınca ilerisi acır sanıp kasılıyoruz. inan yok öyle bir şey, o takıldığın yerden sonrası kocaman bir boşluk.

yuppiiii:66: şimdi aparat içimde tuhaf ama rahatsız etmiyor fazla hareket etmedikçe.çünkü çıkıyo kıpırdayınca :) bugün yapmayacaktım ama pre. ile denedim cuk diye gitti 2-3 kez git gel yapim dedim iyice alışmışım yaşasın ya gıdıklanmıyorum artık git gel yaparken. böyle 30 dk sınır koydum kendime pc dizimde uzattım ayakları aynen senin dediğin gibi tv seyrediyorum :63: =) 30 dk yeter mi örtmenim yoksa daha duram mı böyle ? :111:

biraz kafam karıştı ama açıyı tersi yönde zorluyor gibisin. eğer yüzün dönük oturuyorsan eşine, dediğim gibi üzerine eğildiğinde daha kolay kayarsın. ya da madem bu şekilde yön buluyorsun sanki eşine sırtını dönüp yapsan daha kolay olacak. sırtını dönüp oturmayı denedin mi? o zaman senin dediğin popo kaldırma işi daha çok işine yarayabilir. zaten bu şekilde deniyorsan kusura bakma, yazdıklarım tekrardan ibaret oldu senin için :)) çok kolay bir yerdesi, bekleyip nefes verip iteceksin. inan kolay yerde takılıyorsun, zor olan başı zaten onu alınca gerisi ibadullah geniş, kayıp gidiveriyo. ama orda takılınca ilerisi acır sanıp kasılıyoruz. inan yok öyle bir şey, o takıldığın yerden sonrası kocaman bir boşluk.

cnm şöle söleyeym kucak kucağa pozisyonu var ya o tam olarak...bide öle deneyecm üzerien doğru..evt buradan takip ettiğim kadar herkes p..s başı aldıktan sonra bişey yok diyor...bende acıyck diye korkuyorm demekki..ilerletemiyrm çok doğru sölüysn tatlım..birşey sorcm cahilliğime ver.rahim ağzında felan ve sonrasında zorlanma felan oluyo mu kusura bakma bayağı cahilim bu konularada..

yuppiiii:66: şimdi aparat içimde tuhaf ama rahatsız etmiyor fazla hareket etmedikçe.çünkü çıkıyo kıpırdayınca :) bugün yapmayacaktım ama pre. ile denedim cuk diye gitti 2-3 kez git gel yapim dedim iyice alışmışım yaşasın ya gıdıklanmıyorum artık git gel yaparken. böyle 30 dk sınır koydum kendime pc dizimde uzattım ayakları aynen senin dediğin gibi tv seyrediyorum :63: =) 30 dk yeter mi örtmenim yoksa daha duram mı böyle ? :111:

ilk olarak ne yaptın da başladın... buduruma bir gelebilsem ahh ah

mrb canım inan zor değil ilk kulak çubuğuyla başladım ben oraya bir şey girebildiğini görmek rahatlatıyor insanı bu aşamaya geleceğimi tahmin bile edemezdm sela ve çilekli ve diğer bütün arkadaslar saoulsun desteklerini hiç bırakmadılar bende onların emeğini vermek için pes etmeeyeceğim sonu da gelecek inş. sen ne aşamadasın canım ? hepimiz burdayız birbirimize dektek olabilmek için burayı brakma yeter. .

uu beybi!!! harikasın!!! aynen öyle devam et. 30dk iyidir. baktın dayanabiliyorsun 1 saat de bekletebilirsin. harika valla, jelsiz yaptın süper!!! çıkarmadan önce de 10 dk filan getgit yap. bak alıştın gördün mü. alkışşşşşş :46::46::46::46::46::46: :nazar::nazar::nazar:

uu beybi!!! harikasın!!! aynen öyle devam et. 30dk iyidir. baktın dayanabiliyorsun 1 saat de bekletebilirsin. harika valla, jelsiz yaptın süper!!! çıkarmadan önce de 10 dk filan getgit yap. bak alıştın gördün mü. alkışşşşşş :46::46::46::46::46::46: :nazar::nazar::nazar:

kanatsız uçuyorum =) birde tam birleşme olsa naparım kimbilir :) valla böyle sabaha kadar durmak istiyorum bu kadr ilerlediğimi görünce çok rahatıyorum o plop plop sesleri de gelmiyor artık demekki böyle böyle düzene girecek.jel yok ama dur bir deneyeym dedim iyi ki denemişim 4 e kadar durmaya çalışacağm durablrsem arada bir çıkarıp yeniden yerleştiriyorum git gel çok yapamadım biraz kuru tahrişten korkuyorum

bir de ek olarak benm fizyolojik bir sorunum vardı 3 hafta önce operasyonla zar alındı ve giriş normal hale geldi. ben o sorun yüzünden vaji oldum. ilk evlendiğimzde kasmadım kendmi korkmuyordum da ama denemelerde bir türlü olmadı olmadıkça olmadıkça acı duydum onun sonucunda da psikolojim beni yendi hafif bir vaji vakası oldum şu an bir sorun yok şimdi bile ilişkiye gireblrm ama beynm izin vermiyor operasyondan sonra hemşire zorla da olsa koca elini girdirdi ama ona ragmen birlikte olamıyorum eşimle bu egzersizler sayensde alıştım işte kısa zamanda eş denemesine geçicem. sende başla lütfn bir an evvel 9 ayım bosa gitti doktora gitmedm kendi kendme teşhis koydum ve vaji olduguma inandım nihayetnde de oyle oldu. ben bu hastalığa beyinismus diyorum.kısacası doktora göründün mü bilmiyoru ama benm gibi yapma br doktora görün sorunun yoksa heen başla egzersizlere anladım ki bu işin tek yolu bu.

Ben de dun ilk kez denedim parmak egzersizini. Parmagimin ilk bogumunu yerlestirebildim hakikaten orasi bayagi bir genis. Herhangi bir aci filan hissetmedim iradi olarak daha ileriye gitmedim. Yani ama bilemiyorum sizleri de cinsel istek olusmadan vajenin kendiliginden acilmasi zor gibi geliyor bana. Ordaki kaslar da istekli alakali degil mi yani? Kaslarim gevsek oldugunda sanki idrarimi kaciracakmis gibi hissediyorum ben, iliskideyken de oyle oluyor. Bununla ilgili fikri deneyimi olan var mi?

canım öncelikle Rabbim yardımcın olsun eşinin sevgiisni tekrar senin içine düşürsün inşaallah...gerçekten güzel anlaşmak çok önemli evlilikte...ki sende gayet güzel anlaşıyorsun sanırım eşinle herhangi bir sorun yok... ama anladığım kadarıyla ÇOKkırgınlıklar yaşamışsın zamanla... çok yıpratmış seni bu durum... hiç kolay değildir eminim tatlım... biz vajili olduğumuz halde bazen istekli olup eime yaklaştığımda eşimin beni istemeyecek olmasını bile düşünmek çok acıtıyor içimi... ki olmuyormu bazen bizdede oluyor... senin o dediğin haftada 2 haftada bazen daha uzun süre olmama olaylarını biz vajililer ben kendi adıma söyleyim yaşıyorum zaten...çok kötü oluyor insan... inan banyo yaptıkça bazı insanlar takılırya yeni evlisiniz gibisinden... hiçbirşey içimden gelmez oluyor köşe bucak kaçıyor insan kendinden de çevresinden de... neyse kafam karışık konuyu bölmeyeyim tatlım ALLAH ımdan dileğim eğer eşinle birbiriniz için hayırlıysanız derdinizi sıkıntınızı alsın ve birbirinize karşı en bütük sevgiyi doldursun içinize ve boy boy çocuklarınız olsun inşaallah gülüm:emir_bebek::nazar:

guzel duan için ALLAH razı olsun. esımle sorunlarmız uzlasamadıgımız seyler cok oluyor ama bana dedıgı sudur. sen benım annem dostum erkek kardesım gıbısın. ısyerındekı sankı yardımcı erkek kardesım, bır dukkanda elele calısılan, pek konuskan bırı olmama ragmen herseyımı anlattıgım tek kısı ve bana herzaman guven veren destek veren anne gıbı. demkkı ıyı bırseyler yapıyorum kı bunları hıssetmıs o.ama elbette cok tartısmalarımız oldu oluyor da. cok yıprandım tabı yasadıklarımdan. sevgım sabrım saygım tukendı. bıtmedı ama cok azaldı. hıc bır hastalık yokken, yasayamamak hem de bır kadın olarak ıncıtıyor ınsanı. canım ben rahatsızlıgı olan ınsanları kıyaslayarak soylemedım haftada 2-3 kez dıye. herhangı bırsekılde kadın da ya da erkekte rahatsızlık yoksa gunde ıkı hatta 5-6 kez yapılır. tabıkı ıkı taraf da arzulu ınsanlarsa. evet o banyo olayını ıyı bılırım. senı cok ıyı anlıyorum. ne guzel bır dua ıle bıtırmıssın ALLAH razı olsun oyle ıcten guzel kı. cok cok sagol. ben de aynı ıcten sevgı ve dualarımı sana gonderıyorum konusmak anlatmak ıstersen ben de senı dınlemek ısterım ozelden msj atabılırsın

cnm şöle söleyeym kucak kucağa pozisyonu var ya o tam olarak...bide öle deneyecm üzerien doğru..evt buradan takip ettiğim kadar herkes p..s başı aldıktan sonra bişey yok diyor...bende acıyck diye korkuyorm demekki..ilerletemiyrm çok doğru sölüysn tatlım..birşey sorcm cahilliğime ver.rahim ağzında felan ve sonrasında zorlanma felan oluyo mu kusura bakma bayağı cahilim bu konularada..

ya giriş olan yer rahim ağzı değil vajina. rahim ağzı baya ileride. netten çizimlere bak. vajina da esnek bir yapıda, tül çorap gibi, içine ne koyarsan onun şeklini alıyor. ne uzunlukta ne de ende sıkıntı yok. içine giren cismin şeklini alıyor, bu açıdan gerçekten tasarım harikası. o yüzden acı filan da yok, kasarsan bu yapının esnekliğini bozuyorsun ondan acıyor, rahat bıraktığın sürece acı yok. korkunu atmaya çalış, gerçekten acı yok, ilk girişte hafif yanma oluyor ama hepsi o kadar. vallahi bak daha fazlası yok, inanın artık lütfen, sizi rahatlatmak için söylemiyoruz. gerçekten yaptığınızda aaa bu muymuş diyeceksiniz. çünkü acı yok. :19::19::19:

mrb canım inan zor değil ilk kulak çubuğuyla başladım ben oraya bir şey girebildiğini görmek rahatlatıyor insanı bu aşamaya geleceğimi tahmin bile edemezdm sela ve çilekli ve diğer bütün arkadaslar saoulsun desteklerini hiç bırakmadılar bende onların emeğini vermek için pes etmeeyeceğim sonu da gelecek inş. sen ne aşamadasın canım ? hepimiz burdayız birbirimize dektek olabilmek için burayı brakma yeter. .

ben ne mi aşamadayım bacaklarımı bile ayıramama aşamasında desem yalan söylememiş olurum ki bir süre karete yapmış biri olarak nasıl söz konusu bu olunca ayırıpda bişey sokamıyorum içine kızıyorum kendimeeee ne yapsam...
kegel egzersizlerne başladım ayna karşısında kendini tespit etme adına bir kaç egzersiz ondada aptalca geliyor 7 dkk sonra usandım bıraktımmm... inan çok kötü ya ne etsem ufffff

burayı takip edeyim etmesinede akılda biter diyorlar ya bu çok daha zorluyor beni inatçı biri olunca ama bu kez inadımı vajinüsmüsü yenecem diye diyorum ALLAH KERİM :(

HA BİRDE eşin tutumu önemli derler ya... benim eşim tamam iyi hoş sabırlıda önceleri çok çok kızıyordu... bende sürekli ağlamaklı bir haldeydim... illa oturda otur demesinden bıktım ama o da kendince haklıdır 2 yıl oldu cidden ...
ha bir arkdşm vardı onunda 1 hafta yapamamışlardı ve sonra operasyonla bir perde varmış onu aldırdı vajinasından yani ben hiç jinekologada gitmedim birde öyleside varsa ölim ben en iyisiiiiiii

Ben de dun ilk kez denedim parmak egzersizini. Parmagimin ilk bogumunu yerlestirebildim hakikaten orasi bayagi bir genis. Herhangi bir aci filan hissetmedim iradi olarak daha ileriye gitmedim. Yani ama bilemiyorum sizleri de cinsel istek olusmadan vajenin kendiliginden acilmasi zor gibi geliyor bana. Ordaki kaslar da istekli alakali degil mi yani? Kaslarim gevsek oldugunda sanki idrarimi kaciracakmis gibi hissediyorum ben, iliskideyken de oyle oluyor. Bununla ilgili fikri deneyimi olan var mi?

vajenin açılmasıyla cinsel isteğin pek bir ilgisi yok. cinsel istek ve uyarılma oranın kayganlaşmasını sağlıyor, gül gibi açılmasını değil :))) açılma ancak giriş olursa oluyor. esnek bir şey, içine bir şey sokulmadığı sürece kendi şeklini korur öyle değil mi? vajina da öyle işte. kayganlık da girişi kolaylaştırıyor. sen bu istek konusuna çok takılmışsın. egzersiz uyarılma ve zevk almaya alışma amaçlı yapılmıyor. biz oraya bir şeyin girebileceğine beynimizi ikna etmeye çalışıyoruz, nerde kaldı zevk almak :))) ilişkiyi başardıktan sonra bile hemen zevk alma kısmına geçemiyoruz, bu da bir süreç çünkü. ben hala alışma devresindeyim mesela. ama ilişki yapana kadar o kadar çok uğraşıyoruz ki istek, zevk filan umrumuzda bile olmuyor. idrar kaçırma hissi hepimizde oluyor, alışkın değiliz. ama ona dayanabilirsek sonrasında zevk geliyor diye biliyorum. ama yaşamadığım için tam yardımcı olamayacağım bu konuda.

kaslar istekle ilgili ama eğer bizim gibi korkuyorsan o kaslar istem dışı kasılıyor ve geçit vermiyor. hastalığın tanımı bu zaten. biz kaslara hükmedemiyoruz, kaslar bize hükmediyor. bu da tamamen beyinle alakalı, giriş olduğunda canımız yanacak sandığımızdan istem dışı kasılıyoruz. egzersizle kasların nasıl çalıştığını anlıyoruz, kasılmaya karşı duyarsızlaştırıyoruz ve bunun sonucu penetrasyon olabiliyor.

HA BİRDE eşin tutumu önemli derler ya... benim eşim tamam iyi hoş sabırlıda önceleri çok çok kızıyordu... bende sürekli ağlamaklı bir haldeydim... illa oturda otur demesinden bıktım ama o da kendince haklıdır 2 yıl oldu cidden ...
ha bir arkdşm vardı onunda 1 hafta yapamamışlardı ve sonra operasyonla bir perde varmış onu aldırdı vajinasından yani ben hiç jinekologada gitmedim birde öyleside varsa ölim ben en iyisiiiiiii

ya bu kadar kendini kahretme, kendine iyi davran. öncelikle doktora git problem var mı öğren. dışarıdan bakacak zaten, bakire olduğun için herhangi bir şey sokamaz. anlatırsın derdini bi problem var mı diye öğrenmek istiyorum dersin. eğer problem yoksa egzersize başlarsın. daha ne kadar erteleyeceksin ki? bak iki yıl olmuş, eşine yazık değil mi?? bebek isteyeceksiniz ileride o zaman ne olacak??? bu işin tek yolu egzersiz. bir an önce doktora gidip anatomik sorun var mı öğren, sonrasında herkes sana yardımcı olur, deneyimlerini paylaşır zaten burda. hadi sızlanma da kalk bir randevu al nereye gideceksen. hadi bakalım, kendi ömründen çalıyorsun, erteleme artık. :20::20::20:

canım sessizce için olan duanın sayısını sen topluyorsun sanırım... bugün 100 tane istediğimi yazdım ama görmedin galiba ben o 100 taneyi okudum bile tatlım Rabbim arkadaşımızın ve bebeğinin yardımcısı olsun inşaallah Peygamber Efendimizin yüzü suyu hürmetine...

canım sessizce için olan duanın sayısını sen topluyorsun sanırım... bugün 100 tane istediğimi yazdım ama görmedin galiba ben o 100 taneyi okudum bile tatlım Rabbim arkadaşımızın ve bebeğinin yardımcısı olsun inşaallah Peygamber Efendimizin yüzü suyu hürmetine...

ay görmemişmiyim canım kusura bakma hemen yazıyorum
ve guzel duaların ıcın rabbım senden razı olsun
hepimizin gönlüne göre versin Rabbim...

gülsevdam 1000
wawes 500
snowflakeN 500
Elvan 400
dahlia34 400
perilerperisi 100
sessizcekimsesizce 100
beyazlale 444
privacy 200