Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar ben ne kadar uyuşuk biriyim ya... bir lafı 40 kere söylersen olur derler ya bana çocukkenden beridir uyuşuk derler vay halime :37: ya ben uyuşuk değilim sadece kafama her türlü zımbırtıyı doldurup duruyorum borç harç sağ sol derken penaltı gol olmuyor arkadaş :50:... neyse hastalığımın geçmesini bekliyordum inşaallah bugün bitmiştir:44: bitti dedikçe yine geliyor anlayamadım gitti yav... kaç gündür de yoğundum inşallah bugün deneme egzersiz ne varsa yapmayı planlıyorum lütfen azcık duanızı esirgemeyin (isterseniz) en azından bir egzersiz bile yapsam bana faydası var iki haftadır bişi yapamıyorum yaa...

canım sen ve egsersızde olan tum kardeslerıme burdan madden dua ıle manen hep yanındayız
tatlı prüzler bunlar yeterki egsersız yapıp yen gerısı teferruat :) hadı bakalım guzel haberler beklıyoruz canım
sen ve yardm ah bı yendıgınızı gorelım :)

İLK DENEMEMİZDE DOKTORDA BİZE KADININ ÜSTTE OLDUĞU POZİSYONU ÖNERDİ AMA BENA İTİCİ GELİYOR. ASLINDA KONTROL KADINDA OLUYOR AMA YİNE SERT BİŞEYİN ÜERİNE OTURMAK ZOR GELİYOR :s

ınankı banada fecı ıtıcı gelıyordu
yendıgımde bıle hep mısyon pozısyonunu ıstıyordum asla ustte baska turlu olmaz dıyordum
ama yasadııgm bır sorundan sonra ustte yapmam gerektı ve ınankı en rahatı cunku kontrol sende oldugu ıcın sankı egsersız yapıyor gıbı oluyorsun..

yuppiiii:66: şimdi aparat içimde tuhaf ama rahatsız etmiyor fazla hareket etmedikçe.çünkü çıkıyo kıpırdayınca :) bugün yapmayacaktım ama pre. ile denedim cuk diye gitti 2-3 kez git gel yapim dedim iyice alışmışım yaşasın ya gıdıklanmıyorum artık git gel yaparken. böyle 30 dk sınır koydum kendime pc dizimde uzattım ayakları aynen senin dediğin gibi tv seyrediyorum :63: =) 30 dk yeter mi örtmenim yoksa daha duram mı böyle ? :111:

aferım :) super gıdıyorsun egsersız yaptıkca guvenın gelıcek .. lutfen ne olursa olsun egsersızını aksatma balım
Ramazan gelmeden burda gelin bayramı yaşayalım inşallah:31:

Ben de dun ilk kez denedim parmak egzersizini. Parmagimin ilk bogumunu yerlestirebildim hakikaten orasi bayagi bir genis. Herhangi bir aci filan hissetmedim iradi olarak daha ileriye gitmedim. Yani ama bilemiyorum sizleri de cinsel istek olusmadan vajenin kendiliginden acilmasi zor gibi geliyor bana. Ordaki kaslar da istekli alakali degil mi yani? Kaslarim gevsek oldugunda sanki idrarimi kaciracakmis gibi hissediyorum ben, iliskideyken de oyle oluyor. Bununla ilgili fikri deneyimi olan var mi?
canım ıstek olsun olmasın yeterkı kendını kasma vajı acılır idrar hıssı normal ılıskı esnasında bende hıssedıyorum cogumuzda bu vajı genıslıgı demek degıl
ve unutma nomal dogum yapan bır kadın vajı esneseydı bı daha eskı seklını darlıgını almazdı vajı ..

ben ne mi aşamadayım bacaklarımı bile ayıramama aşamasında desem yalan söylememiş olurum ki bir süre karete yapmış biri olarak nasıl söz konusu bu olunca ayırıpda bişey sokamıyorum içine kızıyorum kendimeeee ne yapsam...
kegel egzersizlerne başladım ayna karşısında kendini tespit etme adına bir kaç egzersiz ondada aptalca geliyor 7 dkk sonra usandım bıraktımmm... inan çok kötü ya ne etsem ufffff

burayı takip edeyim etmesinede akılda biter diyorlar ya bu çok daha zorluyor beni inatçı biri olunca ama bu kez inadımı vajinüsmüsü yenecem diye diyorum ALLAH KERİM :(
çeşitli sporlar yapan bırıyım kergel egsersızın daha zorunu hergun 4 5dk yapıyordum esneme falanda
ama vajı gonul dınlemıyor:)
2 yıl gızlı gızlı takıp ettıkten sonra buraya yazıp 1 ayda yendım
beynını hazırlayınca sana da egsersız ıtıcı bırsey degıl kurtarıcı bır tedavı olarak gelıcek ınsallah ..

şimdi ben jinekologamı gitsem daha olumlu sonuçlanır yoksa psikolojik terapileremi yoksa cidden burdan ciddi bir takip ve egzersizle yenebilir miyim...

çeşitli sporlar yapan bırıyım kergel egsersızın daha zorunu hergun 4 5dk yapıyordum esneme falanda
beynını hazırlayınca sana da egsersız ıtıcı bırsey degıl kurtarıcı bır tedavı olarak gelıcek ınsallah ..

yok yapcam da egzersizleri ancak bakalım birde yanlış uygularsam... Yanarım iyice

şimdi ben jinekologamı gitsem daha olumlu sonuçlanır yoksa psikolojik terapileremi yoksa cidden burdan ciddi bir takip ve egzersizle yenebilir miyim...

merhaba arkadaşım.
ben vajinismus doktoruna gittim fakat bu site sayesinde yendim. egzersizlerini aksatmazsan söylenenleri uygularsan bumuymuş yapamadığım diyeceksin. başarılar.

yok yapcam da egzersizleri ancak bakalım birde yanlış uygularsam... Yanarım iyice

Neyı yanlıs yapıcaksın mesela ? burda 7 24 destek var maşallah :)
sana yardımcı oluruz yeterk ısen bır egsersze basla takıldıgın yerde gerek özel mesajla gerek burdan sor cekınme hiç

Son düzenleme:
yuppiiii:66: şimdi aparat içimde tuhaf ama rahatsız etmiyor fazla hareket etmedikçe.çünkü çıkıyo kıpırdayınca :) bugün yapmayacaktım ama pre. ile denedim cuk diye gitti 2-3 kez git gel yapim dedim iyice alışmışım yaşasın ya gıdıklanmıyorum artık git gel yaparken. böyle 30 dk sınır koydum kendime pc dizimde uzattım ayakları aynen senin dediğin gibi tv seyrediyorum :63: =) 30 dk yeter mi örtmenim yoksa daha duram mı böyle ? :111:

yuppi, cok güzel. düsüne düsüne, okuya okuya kendini vajinismus yapacaksin diye korkmustum. oh basindan egzersizle, en zor kismi atlattin. :52: devami yakinda =)

merhaba arkadaşım.
ben vajinismus doktoruna gittim fakat bu site sayesinde yendim. egzersizlerini aksatmazsan söylenenleri uygularsan bumuymuş yapamadığım diyeceksin. başarılar.

;) evet okudukça kaldıkça bu sitede daha da ümitli oluyorum.. inşallah...
bir arkadaş kulak çöpünü yazmıştı evet kısmen onu uyguladım :) ama çok çok da değil

egzersizden kasıt wc de yapılanlardayım doğrumu gidiyorum sizce...

ha yoksa emla kremi bile aldım... ama aparat falan yok nerden nasıl ne ölçüde alınır da bilmem...

nasıl yendin allahasen yardım yardım yardımmmmmmm

çocuk istiyorum RABBİM YARDIMCIM VE YARDIMCIMIZ OLSUN

Neyı yanlıs yapıcaksın mesela ? burda 7 24 destek var maşallah :)
sana yardımcı oluruz yeterk ısen bır egsersze basla takıldıgın yerde gerek özel mesajla gerek burdan sor cekınme hiç

EGZERSİZE KENDİMCE BAŞLADIM... wc de olanları varya onu yapıyorum her lavabo anımda... kasların gelişmesi adına.. sonra bir arkdaşımızda kulak çöpü ile ilerleme kaydetmişti onuda kısmen yaptım.

ya bu kadar kendini kahretme, kendine iyi davran. öncelikle doktora git problem var mı öğren. dışarıdan bakacak zaten, bakire olduğun için herhangi bir şey sokamaz. anlatırsın derdini bi problem var mı diye öğrenmek istiyorum dersin. eğer problem yoksa egzersize başlarsın. daha ne kadar erteleyeceksin ki? bak iki yıl olmuş, eşine yazık değil mi?? bebek isteyeceksiniz ileride o zaman ne olacak??? bu işin tek yolu egzersiz. bir an önce doktora gidip anatomik sorun var mı öğren, sonrasında herkes sana yardımcı olur, deneyimlerini paylaşır zaten burda. hadi sızlanma da kalk bir randevu al nereye gideceksen. hadi bakalım, kendi ömründen çalıyorsun, erteleme artık. :20::20::20:

bir arkadaş vajinüsmüs doktorna gitttim yazmış... :) cidden ben bilmemm bu tarz dr varmı yok mu diye... jinekologamı gitcem yoksa psikologamı???

nasıl yendin allahasen yardım yardım yardımmmmmmm

çocuk istiyorum RABBİM YARDIMCIM VE YARDIMCIMIZ OLSUN

EGZERSİZE KENDİMCE BAŞLADIM... wc de olanları varya onu yapıyorum her lavabo anımda... kasların gelişmesi adına.. sonra bir arkdaşımızda kulak çöpü ile ilerleme kaydetmişti onuda kısmen yaptım.

canım 6 yıl olcak evlenelı ve ılk 5 yıl vajılı gectı malesef ben cok eskı uyelerdenım burda
uyelıgım ıptal etıtrdım bır donem vwlhsıl baska nıckle geldım .
ozamanlar 2 3 yıl once gızlı gızlı buraya bakıyordum bakarkende panık atak krızı gecırıyordum
egsersız lafını duydukca kızıyordum zatı egsersız yapabılsek vajıyı yenerdık o bolgeye bırsey gıremezkı dıye dusunuyordum
boylelıkle kactım kactım esımle sorunlar yasadım son 2 sene cehennem gıbıydı kısır damgası yedım esımle hır gür ağla ağla
buraya geldım cesaret edıp yazdım ama nasıl :) doktor ısmı ıstıyorum delı gıbı yok sıcak dus alıyım yapayım hala egsersızden kacma modundayım
esım sıfır destek egsersıze kesınlıkle karsı
o yatınca gece 2 3 gıbı egsersız yapıp 4 gıbı yatıyordum dus alıp en agrıma gıden gızlı ve desteksız yapmak
ama ınan sadece 10 egsersız falan yapıp yendım
egsersız yaparken esıme yakalandım fırlattı attı aparatı cok kızdı kıskandı o esnada denedık yarım oldu
2 gun sonra tam dencıez derken kaynım basını belaay soktu onla ugras vs.. 4 gun sonra denedık oldu ama esımden gızlı aparat ıcımde
o odaya geldıgınde aparatı caktırmadan yatagın altına sakladım sonra denedık oldu ve esım dırek agır tepkı verdı
bukadarcık sey ıcınmı korktun bıze evlılıgı zından ettın dedı .. acı yok oldugunu bıle anlamadım ısrarla soruyorum yemın et oldumu dıye..
ınankı yendıgınde ayn ıseylerı dıceksın burda ıstısnasz her yenen oldumu acaba aa bu kadarmı dıyor
benkı panık atak hastası yıllarca sorunumdan kacan bırıydım beynıme yerlestırınce
ama burdakı arkadasların destegı olmasa asla yapamazdım her asamaa atlattıgımda basarcagıma ınandım
yendıgım gıbı doktora gıttım cataldan nefret eder korkan bırıydım cok rahat muayene oldum ve kackere daha gıttım
doktor elımı sıktı tebrık ettı kendıme guvenım ıcın . bunları nıye yazdım ?
herkesın karakterı olaya bakıs acısı farklı ama korkumuz aynı sımdı yendım dıye rahat rahat yazmıyorum
senın suankı korkunu yasayan bırı olarak ınankı canım acı agrı yok kırmızılar falan sil at kafandan
once burdakı basarı hıkayelerını oku not al ben sureklı not aldım ve hep yenenlerın egsersızde bende ılerde olanların
sozlerını beynıme kazıyıp uyguladım.. once aynada vajını tanı sonra bır kulak copu dahı olsa egsersıze basla asama asama parmak mum derken egsersız bıter
ama sureklı deneme ve asla erteleme yapmamakla canım ..

;) evet okudukça kaldıkça bu sitede daha da ümitli oluyorum.. inşallah...
bir arkadaş kulak çöpünü yazmıştı evet kısmen onu uyguladım :) ama çok çok da değil

egzersizden kasıt wc de yapılanlardayım doğrumu gidiyorum sizce...

ha yoksa emla kremi bile aldım... ama aparat falan yok nerden nasıl ne ölçüde alınır da bilmem...

öncelikle ıyı bır kadındogum yanı jınekolog doktoruna gıt canım dıstan vajıye bakıcak bedensel sorun varmı dıye
sakın korkma sadece dıs dudakları acıp bakıcak.. sonrasında kulak copu serce parmak daha sonrası ıkı parmak derken
aparata gecebılırsın ama hıjyen cok onemlı ne ıle yaparsan yap egsersızı
preze... yada amelıyat eldıvenı kulan tercıhım reze.. durex elıte hem kaygan hem ınce
ve bırde jel bızım can kurtaranımız ıslaklıgı saglıyor dıyelım parmak egsersızı yapıcaksın
parmaga pre.. gecır ustune bol jel sur oyle egsersız yap
aparat ıse bıldıgımız bakkal mumu ben 4 adet almıstım
bırıncısı mum ustune azcık ınce tabaka pamuk sardım yumusak olsun dıye strecleyıp ustune pre gecırdım dıgerlerıde
mum pamuk ve usutne kagıt havlu sarıp strecleyıp pre. .gecırdım en kalınlıgı 7 cm en kucugu buyuklerı 10 11 12 cm gıbı yaptım
asama asama en kucugunden buyugune egsersız yapıp esımın p. olcusunde aparat hazırladım en son ve onu rahat alınca artık fınısh yenmem garantı dedım
ıcımde 10 dk falan tutabıldım aparatı esım gormesın dıye ve cıkarıp dırek esle deneyınce bıttı hersey yendım cok sukur..
kımı parmagı ıtıcı bulur kımı aparatı kımı parmakta yendı kımı aparatta bunu deneyıp goruceksın hangısı ıle rahat olursan oyle devam edersın
ama unutma p.s. kemıksız bır yapı aparatlardan cok ama cok daha rahat kesınlıkle ..

Back
X