- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #114.481
Arkadaslar size boyle asama asama neler yaptigimi hergun yazmak istiyorum. Bugun de aynayi aldim elime vajinami incelemeye durdum.Ve vajinamin ortasinda kizlik zari acikligimi da gordum. Ama yine sunu soylemek istiyorum cinsel bir uyari olmadan parmagimi veya baska birseyi oraya yerlestirmekte zorlaniyorum dogal gelmiyor.Daha onceki denememi uayararak yapmistim o zaman parmagimi yerlestirme fikri cok tuhaf gelmemisti.Yani cok acik olacak ama masturbasyonla bunu yapmak sanirim daha kolay olur esleriniz surekli egzersizlerde uyarici olarak yaninizda bulunmazlarsa.Bunu basaran arkadaslar vajinismussuz arkadaslardan daha basarilidirlar eminim iliski konusunda.Bir de sunu sormak istiyorum ben inancli bir insanim ibadetlerimi de yapiyorum cok sukur. O acidan bu egzersizler bana dogru gibi gelmiyor, yani bu konuda arastirma yapaniniz oldu mu? Hele de ben dedigim gibi uyarilmadan vajinama birsey yerlestirmek istemiyorum, zorlaniyorum uyarilmak da sanki uygun degil gibi geliyor dinimiz acisindan???Yardimlarinizi bekliyorum.