- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #114.521
bu egzersizleri nasıl yapacağım ben ya bekaretimin bozulmasını istemiyorum onu sadece eşime vermek istiyorum nasıl yapılıyor bu egzersizler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben bu halay olayını çok seviyorum :)
zerbas tebrikler canım geçmişler olsun ben de halayını çekeyim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
64:
![]()
![]()
![]()
![]()
hayat çok daha güzel bundan sonra.. Allah başka dertler vermesin sana maşallah![]()
![]()
hadi eller havaya o zaman
:118::118::118::118::118::118::118:
![]()
işte bu yaaaa ay cnaım cok ama cok sevındımmm ınnakı zamanla allta her turlu olcak sımdılık alısıp yendıgını beynıne yerlestırmen lazımmm :)
gönülden tebrıkler canım yenı gelınlıgın hayrlı olsunnn ve ayaklara dıkkat :)
![]()
cileklipuding beni hamile kalmak isteyen listesine almissin ama ben daha istemiyorum ki kiz
su an rahat iliskiye girmek icin ugrasiyorum sadece![]()
vesile olmak çok güzel bir duygu ama bu senin başarınçileklipuding sana çok çok teşekkür ediyrm bu sayfaya üye olduğumda ilk senle konuştm..senin sayende parmak egzersizlerine başladım ve diğer arkadaşların desteğiyle yendim...allah her şeyi gönlüne göre verir inş...her şey senin istediğin gibi olur...saol tekrar tekrar....
vesile olmak çok güzel bir duygu ama bu senin başarın, ilk mesajlar unutulmuyor, banada snowflaken mesaj yazmıştı ilk beni kimse tınmazken
, yada ben öyle sanıyorken
, bende onun yeri ayrı o yüzden...
Allah razı ol, hep mutlu ol inşallah.
Canım cok tebrik ederim bu gün halaylar senin için inşallah bi günde benim için çekilir olsun birinin yenmesi bile hepimizi çok mutlu ediyo ne zaman baslamıstın canım egzersizlere dsanki yeni diye hatırlıyorumm her neyse kabus sona erdi hadi o zaman hobaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
saol cnm inş senin halayını da çekeriz devam gayret et....evt yeni iki hafta ya da biraz daha fazla...ya cnm çok 3 yıl bitti 4 .yıla 1 ağustosta girecz...artık yaşayamıydm diyebilirm nefes almakta zorlanıydm...bide çok çocuk istyrm...şimdi alışma sürecndym bakalım ne olck inş herşey güzel olck allahın izniyle...hadi seninde iyi haberini bekliyrm takıldığın her noktada yaz seve seve yardım edrm ve herkes edr.....
İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, , MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek, Eprunm, perilerperisi, cemrefem, cabot,liplipa, mamafi49, miha,benbuben, salgut, secilyuksel.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel, privacy, waves, sunisup,elvan,papatyaptr, miha, flzf, zerbas.
Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.
Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, sela1, zealea,alexandretta, shummir, amid, uras82,060107.
Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab
violetin ve turquazzın sorunları ve mutsuzmelek'in eşinin hastalığı için de dua edelim.
yaramazpiside düşük yapmıştı, inşallah o da bebeğine kavuşur bu sene içersinde.
vajinismus ile uzaktan yakından alakası olmayıp bizi yalnız bırakmayan ve dua eden beyazlaleye de dua edelim.
bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.
başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın,yeni gelenleri takip edemiyorum bazen, hatırtlatmanız yeterli.
İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, , MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek, Eprunm, perilerperisi, cemrefem, cabot,liplipa, mamafi49, miha,benbuben, salgut, secilyuksel, banacanımdeme, kgokce.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel, privacy, waves, sunisup,elvan,papatyaptr , flzf, zerbas, aybice.
Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.
Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, sela1, zealea,alexandretta, shummir, amid, uras82,060107,miha.
Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab
violetin ve turquazzın sorunları ve mutsuzmelek'in eşinin hastalığı, trinitynin rahatsızlığı için de dua edelim.
yaramazpiside düşük yapmıştı, inşallah o da bebeğine kavuşur bu sene içersinde.
vajinismus ile uzaktan yakından alakası olmayıp bizi yalnız bırakmayan ve dua eden beyazlaleye de dua edelim.
bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.
başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın,yeni gelenleri takip edemiyorum bazen, hatırtlatmanız yeterli.
ınankı canım bır yandan yemek yıyıp eşime hızmet ederken bır yandan mesaj yazıyorum
sıl sıl yaz derken bazen yarım saatımı alıyor bır mesaj ( azcık daha duygu sömürüsü yapayımkı bunun hatrına bakarsın yenersın :) )
canım farkındasın dımı ramazna geldı ertele bayram geldı ertele
ıkı bayram arası ertele aa kurban bayramı ertele sonra yılbası derken ..
kendımden bılıyorum esıme hep boyle bahaneler ıle kacıyordum
persembe gıt ıste ne guzel doktora vajıde ne var ne yok desın :)
ve zar ınce bır tabaka falandegıl canım bır yuvarlak daıre dusun daırenın kenarlarında hafıf parcacıklar
nazıkce yaklasılınca ve sen kasmayınca kırmızı olayı bıle olmuyor ve yenıncede gıdıyor artık..
doktor gorsun baksın senın aynada baktıgından farklı bırsey yapmıcak bakıre oldugun ıcın herkangı bırsey sokup bakmıcak
arkadas onu demıstır sana yoksa bakıresın dıye muayene nıye olamıyasınkı :)
gordugu gıbı anlar zatı daha once gıtmısmı gıtmemısmı onemlı olan yapısal sorun olmaması
kımısı bılmeden vajılıyım sanıyor ama vajı yapısında sorun oldugundan ılıskı yasıyamıyor
doktor sonrasıda ıftar sonraları hafıften hafıften egsersıze baslarsın ?
bayrama taze gelın olarak gırmeyı ıstemezmısın uzerınden bu yükü atmayı ?
hala evde bazen zıplıyorum sevıncten kendı kendıme bagırıyorum sonra duygulanıp ağlıyorum
burdakı arkadaslar aklıma gelıyor duaya oturuyorum herkes yensın mutlu olsun yenınce hep bunu ıstıceksın
hayata borcsuz bakabılmek![]()
hayırlısı canım ben orta parmakdan baya kalın bi aparattadayım suan sen cok şükür benden sonra basladın yendin allah yardımcın olsun cnm inş en kısa zamandada bebeğine kavusursun cnm
TEFRİCİYE okuyoruz canım, almak istersen sayı verebilirsin...aynen dediğin gibi ilk msj yazdığın unutulmuyr bide elvan+ var o şuan yok herhalde....şimdi alışma sürecindeym bakalım ne olur...bebk istiyrm...istekler bitmiyo nedense...allah herkesi mutlu etsn...ne okuyorsnz bende okurum bu arada...hamile kalmak isteyenlerde adımı görmek ne güzel anlatamam:))))))
yetiştirilebılse ne ala canım 2000 tane bıle alabılırım ben her turlu uyarım ama 2 gune herkes yetiştiremez
ne kadar cok kısı katılırsa okadar duanın feyzı olur
ınsallah sessızce arkadasımıza okudugumuz tefrıcıyeler bıze destek olur
güzel amel işleyene Allah mükafatını verir yenı gelınlerle coşarız yıne inşallah![]()
bu egzersizleri nasıl yapacağım ben ya bekaretimin bozulmasını istemiyorum onu sadece eşime vermek istiyorum nasıl yapılıyor bu egzersizler
benimde ismim varmış özür dilerim çileklipuding.... inşlh yenecem:)
Kesinlikle uygulamaları yapmaktayım...kegel egzersizlerini yapıyorum... o müthiş tanışmayı da gerçekleştirdimvaji ile:)
sonra dün kulak çöpünün girişini o sonsuzluğuda keşfettim...
bugün egzersizler ve 2 kulak çöpü serçe parmağı kalınlığında bir apart sonra azcık daha kalın bir apart yaptım ve uzunda azcık ve işaret parmağımıda son boğumuna kadar girişini gördüm yaptım....sence nasıl gidiyorum....
darısı başına inş tez zamanda saolasın cnm....hadi senin de haalyını çekelim...
canım tebrikler çok sevindim çok yoğunum giremiyorum fazla, bugün de tatile çıkıyoruz yaklaşık 10 gün yokum fırsat olursa girerim belki dönüşte görüşmek dileğiyle herkese kolaylıklar mutluluklar diliyorum...