- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #114.721
kulak çöpü ve 1 kat havlulu hali dündü
bugün bol jel le (gülsevdam söyledide gidip özel jel aldımm) onun sayesinde 2 kat havlulu kulak çöpü sardığım streç film ...
ee baktım ki benim yaptığım apartların ucu allıkdan bile kalın :) en son aşamada bir deneyim dedim ama cidden
çatısı dar derler yaa bence öle bir durum girene dek girdikten sonra acı sızı yok ama ahh o girme aşaması yakıyor basınç olyor sanki neyse herkes bilir zaten
hedefim raamzanda işi bitirmiş olarak girmekti ama yok yok olmayacak
ha birde dün o gazla hamileliği düşünerekten bugün dr a bilene gittim :) folikasit testi demir testi kan değerleri...
ne bu hızsa daha vajiyi yenemeden hamile kalırmışmışım![]()
dur bi önce vajiyi hallet bnde cok istiyorum ama öncelikle sağlıklı bi ilişki şart. sonrasında bebiş de olur inş.bn çok denedim bebek olur da genişler orası diye ama olmuyor hem bu türlü sağlıklı da değil jinekolojik muayene şart bebeğinin her şeyini öğrenebilmen için.egz öcü gibi geliyordu bana da. ilk kulak çubuğu sonra göz kalemiyle denedim sonra allık fırçası sonra ona bir kat daha bir kat daha derken bugün 8 cm oldu yanma oluyo ama içinde bekletince geçiyo. git gel yapmaksa imkansızdı bugün 8 cmle 20 kez git gel yaptım hiç acımadıda azıcık yandı o da olcak artık. yeter ki umudunu yitirme.zaman zaman karamsarlık oluyor ama onları da kovmayı öğreniyorsun :) dün çok sinirim bozuldu ama bugün yapabildm . sen de yapacaksın inanıyorum. artık gizli gizli banyoda filan yapıcaz egzersizleri de.