Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

heyttttt aslaniye bea maşallah :64::64::64:ben ne dedim dün sana bak oldu :nazar::nazar::nazar: sıra bebiş de hadi bakalım yavru allah başka sıkıntı vermesin darısı tüm bu sorunlarla uğraşanlara.. :kkk:

aslaniye ha:1: ne güldüm ama... ALLAH razı olsun gülüm darısı herkese ve sanaaaaaaaaaaa... ilk sıralarda sizler varsınız tatlım... bak ayakkabımın altına ilk seni yazdım kıyağımı unutma haydi sende yen sende başka arkadaşları sürüklersin

bacım uyannnnnnnnnnn uyannnnnnnnn uyannnnnn kutlama yapak :),

baya kişi olduk formda uzun bir halay ekibi çıkartırız şimdi

şaka maka ne güzel olurdu şöle bir döktürsek:) hep beraber..

ne uyuması kız... ALLAH iyiliğini versin:1: canım sabaha kadar 1.5 2 saate anca uyudum eşimi gönderdim... gerçi sonra bi iki saat daha uyudum yalan olmasın... çekin bacım istediğiniz kadar halay çekin... ramazanda da hergün halay çeksek ne güzel olur ha hem akşam yediklerimizi eritiriz :)) :8::8::64::64::21::21:

yok mu regl sancısını giderecek bi şey ya huffff allam allam kıvrandırıyor :5::43:

canım ben düğünümden önce eşimle alışverişe başka bi yere gitmiştik ama hastaydım ve erteleyemedim ama yolda iki büklüm yürüyordum zar zor bi eczaneye gittik eczacı bana maxaljin isimli bi ilaç verdi majezik türevi bi ilaç... azcık karnımı doyurup ilacı içtim 15dk bile sürmedi sanırssam gözlerim fıldır fıldır oldu ağrı mağrı kalmadı utanmasan yolda hoplayıp zıplayacaktım:21::21::21: düşün bu halden:53:... şu hale dönmüştüm:52:

madalya plaket hepsini isterim anam hakettim ama demi?:27::27::27::56::56::56:

hakkettin valla...helal olsn kız...ya benm sorunum p...si içime alamıorm parmak rahatlıkla girior...dün ilk defa denedm...girdi yani çok mutlu oldm..sonrasında p...si denedik..girmior ve birde acaip kasılıorm p...si deneyeceğimiz zaman..

Aykurt' cum tebrikler ben de halayını çekeyim canım :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:
en zor kısmı atlattın artık alışma süreci başlıyor inşallah hiç bundan sonrası daha kolay olur.. bugüne huzurla uyanıyorsun ne mutlu sana :nazar: :nazar: :nazar:

ALLAH ım herkese nasip etsin rüyada gibiyim inan...huzurlu uyumak ve uyanmak gibisi yokmuş:42:

SİZDEN ÖĞRENDİĞİM HER ŞEYİ ONA ÖĞRETECEĞİM AMA COK İNAT KORKAK VE UTANGAÇ İLACA YENİ BAŞLADI EGZERSİZLERİDE ÖĞRETECEĞİM ONA OKUTMA İMKANIM YOK BEN BAŞKA O BAŞKA ŞEHİRDE . AMA KREMLERİDE ALSINLAR . COK ACIYO DİYO . KENDİ ZİFAF GECEMİ BİLE ANLATMAK ZORUNDA KALDIM RAHATLASIN DİYE AMA ÖLE KÖTÜ HİKAYELER DUYMUŞ Kİ İNANMIYOR SANIRIM HER TÜRLÜ KOLAYLIĞIDA ANLATTIM AMA BU İŞ FARKLIYMIŞ SİZDEN OKUYUNCA DAHA İYİ ANLIYORUM . İŞİN KÖTÜ TARAFI KAYNIMDA İÇE KAPALI VE Bİ O KADAR KARAMSAR Bİ İNSAN . EŞİNE COK ANLAYIŞLI DAVRANIYOR AMA NE KADAR SABREDER BİLEMİYORUM . PSİKOLOĞA GİRDİLER BEN DIŞARDA BEKLEDİM CIKTILAR ELTİM TEK KELİME ETMEMİŞ HERŞEYİ KAYNIM ANLATMIŞ NOLCAK BUNUN HALİ BÖLE DİYOR . imşallah düzelir . cok sağol.

psikologta da konuşmuyorsa işi zor :50::50::50: dediğim kitabı alırlarsa faydası olabilir. o kitapta bir çiftin doktorla karşılıklı terapisi anlatılıyor. kadına ödevler veriliyor, ödevler de parmak egzersizi. hastalıkla ilgili bilgiler de var. eşinin de okumasında fayda var. allah ona korku hikayelerini anlatanları bildiği gibi yapsın. bizi de bu hallere koyanlar onlar. arkadaşların önerdiği gibi jel kullansınlar mutlaka. ben uyuşturucu kremlerden pek hoşlanmıyorum. denemek isteyen deneyebilir ama bana makul gelmiyor. kişi ona alışırsa bu sefer onsuz yapamam korkusu oluyor. ama jel çok büyük yardımcı. jelle denerlerse belki egzersize gerek kalmaz, ancak anlattıklarından durumun ağır olduğunu, egzersizin gerekli olduğunu çıkardım ben. içine kapanması çok fena, inşallah kısa sürede çözer, bizimkiler gibi kemikleşmez.

kız yendinmi sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,
ay bırde dilekçede vermıssın:1: canım benımmmmmmm
demirbaşlığı baskasına devredıp rahatladınmı bakım :):)
tebrıkler canımmmm ramazan arafesınde bır gelın daha cıkardık cok mutluyum yaaaaaaaaa:32::32::32::32::32::32:
yenı gelınlıgın tadını cıkar ve bu duygunun guzellıgını egserszıcılere ıyıce hıssettır kı onlarda gaza gelsın :):)
ayaklarada dıkkat gülüm:29:

sağol gülüm ALLAH ım razı olsun senden de hepinizden de... ALLAH ım hepinizin mutluluğunu da daim etsin artırsın inşaallah... kız demirbaşlık görevi ne zormuş verdim istifa dilekçemi rahatladım huhhhhhhhhhhhhhhhhhh... bu arada yerime kimseyi istemem... herkes vızır vızır yensin yavrum... bir umuut um var demirbaş2 miz onunda muradını görürsek demirbaşlık tarih olucak hehe:27:
şimdi kafam karmakarışık duygularla bezeli... bi kendime geleyip anlatıcam tek tek canlarımmmmmm... inşaallah herkese destek olacağız... ayak konusuna özellikle dikkat ediyorum... ama bugün mecburi çok terledim ve rüzgar yedim inşaallah birşey olmaz ya... birde sistit için uyarılarınızı dinleyip hemen lavaboya gittim şimdilik bişi yok olmazda inşaallah:51:

ay dilekçeni çok beğendim yazıcam, sürekli cevap yazmaktan atladım. vallahi gül gül öldüm :52::52::52::52::52::52: süpersin yaaa!!!! çooook beğendim. yavrum seni like ettiiiiim :27::27::27::27::27::27::27::27::27: forumun en eğlenceli gelini seçiyorum seni!!!! allah neşeni daim etsin. :nazar::nazar::nazar: 19 temmuza gelin yazmıştım seni, olumlu şartlamanın gücü, zealea nın dediği gibi artık halayla tehdit edelim egzersizcileri :51::51::51::51:

sağol yavrum ALLAH ım razı olsun senden de herkesten de... kendim neşeli olmasamda buradaki arkadaşlara gaz vermek için herkesi neşelendirmeyi çok seviyordum... inşaallah bundan sonrada herkesi neşelendirir.. motive eder... kıçlarına birer şaplak atar egzersize gönderirim hehe... 19 temmuz hmmm hayatımda unutamayacağım bir gün oldu... duygularımı anlatamıyorum... :17:

:9::9::9::9::9::9::9::9:deli kız :) şimdi senin gözün birşey görmez eve 90 tane misafirde gelse kayınvalıden gorumcen eltın vırtın zırtın laf bıle soksa sen pembe gorursun onları bıle :9::9::9::9::9:

ayıp ediyon yavrum bugün bana herşey vız gelir tırıs gider... bazen korkuyorum bugün acayip mutluyum ya dükkandaki şeyleri bedavaya falan dağıtırım diye...

sağol yavrum ALLAH ım razı olsun senden de herkesten de... kendim neşeli olmasamda buradaki arkadaşlara gaz vermek için herkesi neşelendirmeyi çok seviyordum... inşaallah bundan sonrada herkesi neşelendirir.. motive eder... kıçlarına birer şaplak atar egzersize gönderirim hehe... 19 temmuz hmmm hayatımda unutamayacağım bir gün oldu... duygularımı anlatamıyorum... :17:

bunun şerefine fenerbahçeli değilsen bile olunur valla ''19.07'' hehe unutulmaz tarih :33:

benimki 1 nisandı eşime 1 nisan şakası :D

Superrrrr .tebriklerr kendim olms kadar sevindim:)ama nasil hangi pozisyonda yaptnz ne kadar suredir egzersiz yapiyorsn.bendee istiyorum:( ne kadarlik evlisin :(

sağol canım ALLAH razı olsun... darısı hepinize inşaallah... Rabbim kimseye bu derdi yaşatmasın inşaallah... ama azmin elinden bişey kurtulmuyor... ben kesinlikle alttayken yenemem diyordum.. hep kendimi üste adapte etmiştim ama hiç öyle olmadı ben alttayken rahatça oldu ... geçen haftalarda yarısına yakını olmuşken ben üstteydim ama gece öyle olmadı... hatta üstte deneyim dedim olmadı... alttayken kayıp gidiyordu.. birde herkese dün farkettiğim ve genelde herkesin uyguladığı şeyi söyleyim... 11.5luk aparatı alırken zorlandığımda bekliyordum derin nefes alıp ıkınıyor ve itiyordum... bir ki cm giriyordu... eşimlede öyle denedik takıldığı yerde dur dedim nefes aldım ıkındım eşim itti... 2cm 3 cm derken hepsi oldu çok şükür... yeniden denedik bu sefer bir kere nesef alıp ıkınıyorsum yavaşça hepsi birden giriyordu... ay şaka gibi ben bunlarımı yazıyorum?:27: benim egzersiz sürem hep ertelemeli geçti canım birde araya hastalığım felan girdi ama egzersize sarılınca sonuç şekil a.. yani gördüğün gibi yendim ALLAH ıma çok şükür... bu arada bir buçuk seneyi geçkindir evliyim ama bugün gelin oldum hehe:52::52::52:

maşallah ya tebrk ediorm vajiyi yenenleri...darısı başıma inş.

sağol canım ALLAH ım razı olsun... nolur biran önce egzersizlere başlayın... bunu siz yapacaksınız kendi kendinize zarar veremezsiniz merak etmeyin acı yok nolur ertelemeyin ve hemencecik yenin yaaaaa

Back
X