Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tamam canım ben aldım ;)
gülsevdam 1100
wawes 600
snowflakeN 300
Elvan 400
dahlia34 400
sessizcekimsesizce 100
beyazlale 444
privacy 200
senay_mehmet 200
Ocean_ 100
sunisup 100
Aykurt 100
Rabit 200
çileklipuding 200

bu gece duası yapılıcak herkes okudu dimi ?
canım ben aldırdım bebeğimi... duayı ona göre yaparmısın.. yüzüm yok istemeye ama Rabbim beni affetsin... O içimi mücadelemi biliyor sonsuz merhametini benden esirgemesin.. Bu duayı istiyorum..

canım dualarımız seninle. bu süreci rahat bir şekilde atlatıp bir an önce iyileşmeni diliyorum. istediğin her zaman özelden de yazabilirsin. allah sana sağlığına kavuştuğunda sağlıklı bir bebek nasip etsin. bir süre kendine iyi bak ve tedavine devam et. :16::16::16::16:

teşekkür ederim canım. dikkat etmeye çalışıyorum antibiyotiğe de başladım bakalım 3 ay sonra tekrar test yapılacak. o zamana kadar yiyeceklere dikkat etmem gerek.. inşallah sonrasında da sağlıklı bir bebeğim olur.. Allah kimseye yaşatmasın bu derdi içinde de bana..

teşekkür ederim canım. dikkat etmeye çalışıyorum antibiyotiğe de başladım bakalım 3 ay sonra tekrar test yapılacak. o zamana kadar yiyeceklere dikkat etmem gerek.. inşallah sonrasında da sağlıklı bir bebeğim olur.. Allah kimseye yaşatmasın bu derdi içinde de bana..
cnmm çok geçmiş olsunnn allahım birdaha böyle bi acı yaşatmasınn canmm kendine dikkat ett üzme canını bir daha olur inş. bebeğin tatlımm

canım anladığm kadarıyla evleneli 3 ay gb bir süre olmş...canını sıkma...gerçe bende aynı dertten muzdarbim keller körler birbirini ağırlar gb oldu...hayırlısı artık...egzersiz filan yapıor musun doktora gittin mi

egzersizi bu ara ihmal ettim.. doktora da gitmek istemiyorum fakat mecburen gidicem galiba.. yapamadıkça insanın bütün hevesi gidiyo, hep kaçıyo sanki.. allahım ben kimi kınadımda başıma bu geldi.. çok zor bi durum allah bu derdi çeken herkesi tezz vakitte kurtarsın :(

hepınız hosgeldınız..buraya geldıgınız ıcın cok sanslısınız kafanıza takılan ne olursa sormaktan cekınmeyın burada soylenenlerı mutlaka yapın bız bırcogumuz burada yendık sızlere elımızden geldıgınce yardımcı olucaz....inşallah....acı yok dusundugunuz kadar zor da degıl sakın ve sabırlı olun yeter...

canım ben aldırdım bebeğimi... duayı ona göre yaparmısın.. yüzüm yok istemeye ama Rabbim beni affetsin... O içimi mücadelemi biliyor sonsuz merhametini benden esirgemesin.. Bu duayı istiyorum..

canım senın adına duayı yapıcam Rabbım kalbınden gecene göre kabul eylesin inşallah :29:

Back
X