Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Uffff aylar aylarii kovaliyo ne cabuk 1.5 yil oldu diorum sonra donup arkama bakinca sifira sifir elde var (aglamakli gecelr,tartismalar,huzursuLuklar mutsuzluklar)sifir bu zman cok gibi gelio bana kizlar sizler kac yildir yenmeye calisiyorsunz bu belayi

1 ay sonra 1 yıl olacak evleneli. geriye dönüp geçen günlerine acımak mı..hiç sorma.. bugün olur yarın olur gnler ayları kovaladı bu güne geldik.. burayı bulmasam belkide uzayıp gidecekti doktora gitmeyi istemiyordu eşim özelimizi niye söylicez diye sanki onun derdi de bizim özelimizdi...neyse başladım egz.e umutlandım ama 9 cm.e bir türlü geçemiyorum ya off napcm ben :5:

Hepinize böyle bir yerden cevap vereyim dedim..
Hepiniz çok iyi insanlara benziyorsunuz. Burası sanal da olsa sıcaklığınızı hissetmemek mümkün değil. :16: :16:
Ben vajinismus değilim pkoluyum ama dediğim gibi girip okumuştum sayfanızı yazdıklarınızı ve ardından da böyle bir rüya görmüştüm sizlere anlattım çok sıcak tepkiler vermişsiniz.:16: :16:
Umarım Allah'ım bu mübarek ayda sizlere, bana, şifa arayan herkese şifa verir.
Umarım sizler vajinismusu, bende bu pkoyu alt üst ederek mutlu sona ulaşırızz.. :nazar: :nazar:

Buarada tebrik ederim seni takip ediyodum geçen yazdan biliyorum seni Allah başka sıkıntı vermesin adına çok sevindim. Sen yenince gaza geldimm bakalım ilerleyebilecek miyim çok gerilerdeyim ben

sağol caanım ALLAH ım razı olsun ve yardımcın olsun inşaallah... madem b iliyorsun anlatmam gerek yok canım geçen yıldan beri ertele ertele ama bi anlık bi cesaretle egzersizlere sarıldım ve sonuç... hadi gülüm istediğiniz gaz olsun ben veririm... ne sorarsanız cevaplarım... hadi bi cesaret bak mübarek günlerdeyiz ramazan gelinlerinden olursun sende:34:

Hoşgeldin canım özledik seni :) :)

Kız demirbaş kim? Aykurt mu yoksa....AYKURTTT BAŞARDIN MI CANIMMMMMM.....

evettttttttttt yendim yendim yendimmmmmmm... seni kıskandım kızzzzzz:33: çok şükür ALLAH ıma yendim gülüm sizlerin emeği çok üzerimde hakkınızı helal edin

:9::9::9: Alemsiniz!!! koptum!!!!! Aç aç iyi geldi bu yazilar bana valla açligimi unuttum bi an :32::32: Aykurt valla beklettin beklettin hepimizi ama kutlamalarin en güzelinii yasadin :66::66::64::64: Ayrica dilekçe fikri çok hos olmus :9::9:

sağol balım teveccühünüz... eeee demirbaştık ya emekliliğim kutlamalı olsun istedim kızzzz:119::119::119:

hay ALLAH ım razı olsun senden... içimizi ferahlattın valla... hemde bu mübarek günlerde bizim derdimizle ilgilenmek apayrı bir gönül olsa gerek... ALLAH ım her isteyene şifasını versin inşaallah canım... rüyan öyle güzelmişki maaşallah hayırlara vesile olur inşaallah... tabi senin içinde hayırlara vesile olsun canım...ALLAH ım tez zamanda şifanı versin inşaallah...

İnşallah canım çok teşekkürler.. Derdi veren Allah' ım dermanını da verir hepimiz sabredelim inşallah hepimizin yüzü güler..

Hepiniz çok iyi insanlara benziyorsunuz. Burası sanal da olsa sıcaklığınızı hissetmemek mümkün değil. :16: :16:
Ben vajinismus değilim pkoluyum ama dediğim gibi girip okumuştum sayfanızı yazdıklarınızı ve ardından da böyle bir rüya görmüştüm sizlere anlattım çok sıcak tepkiler vermişsiniz.:16: :16:
Umarım sizler vajinismusu, bende bu pkoyu alt üst ederek mutlu sona ulaşırızz.. :nazar: :nazar:

hay ALLAH ım razı olsun senden... içimizi ferahlattın valla... hemde bu mübarek günlerde bizim derdimizle ilgilenmek apayrı bir gönül olsa gerek... ALLAH ım her isteyene şifasını versin inşaallah canım... rüyan öyle güzelmişki maaşallah hayırlara vesile olur inşaallah... tabi senin içinde hayırlara vesile olsun canım...ALLAH ım tez zamanda şifanı versin inşaallah...

Uffff aylar aylarii kovaliyo ne cabuk 1.5 yil oldu diorum sonra donup arkama bakinca sifira sifir elde var (aglamakli gecelr,tartismalar,huzursuLuklar mutsuzluklar)sifir bu zman cok gibi gelio bana kizlar sizler kac yildir yenmeye calisiyorsunz bu belayi

Bende 1 sene 3 ay sonra yendim.. Ama oturup ahlanmak vahlanmak bisey kazandirmadi bana.. aksine yokusa sürdüm herseyi iyice.. nezamanki kararli oldum üstüne gittim korkularimiin ozaman basardim.. Hersey senin elinde.. Dönüp arkana bakmaktan vazgeç, gelecek günleri düsün böyle devam edersen bu izdirap büyücek hersey daha kötü olcak ama herkesin bukadar basitmiydi dedigi isi basarirsan sende mutluluga ereceksin ve hersey güzellesecek hersey anlam kazanacak.. Egzersizlerini düzenli yap ve kurtul.. Göreceksin suan çektigin acinin yaninda hiç kalir bu is.. Daha fazla yipratmadan iliskiniizi egzersizlerini yap ve kurtul sonra buraya gelip gerçekten hakliydiniz bunun içinmi kahroldum okadar diye yazcaksin :)
hangi asamadasin?

1 ay sonra 1 yıl olacak evleneli. geriye dönüp geçen günlerine acımak mı..hiç sorma.. bugün olur yarın olur gnler ayları kovaladı bu güne geldik.. burayı bulmasam belkide uzayıp gidecekti doktora gitmeyi istemiyordu eşim özelimizi niye söylicez diye sanki onun derdi de bizim özelimizdi...neyse başladım egz.e umutlandım ama 9 cm.e bir türlü geçemiyorum ya off napcm ben :5:

Canm yaparsn suan kac cm le yapiosan onu serilestir sonra 9 a gec ama yapicam dierek gec mutsuz uzgun baslama motive onemli sonranefes al kegelleei tut veee birakarken ittir haa bide iterken idrarini yapiyoms gibi birak bak nasil rahat giriyo ben ile yapiorum gerci benm o anda cidden idrarim:)))) gelio birakioms gibi yapip itince kendiliginden gidio

evettttttttttt yendim yendim yendimmmmmmm... seni kıskandım kızzzzzz:33: çok şükür ALLAH ıma yendim gülüm sizlerin emeği çok üzerimde hakkınızı helal edin

AY CANIM DEMİRBAŞIM BENİMMMM, kutluyorum seni... Ben birşey yapamadım ama benden yana helal olsun. Ben siteye yeni geldiğimde sen burda vardın ve bana yardımcı da oldun. Sen de hakkını helal et. Senin yendiğini de gördüm ya artık benden mutlusu olamaz :54: :54: :54::54: :54: :54:

canlar ben halsizleştim iyice çarşıdan eve saat 2yi biraz geçiyordu yürüyerek geldim ama ne sıcak yanıma küçük şişeyle su aldım gelene kadar kafamdan aşağı dökerek geldim :))):27:şaftım kaydı anlayacağınız... ama kapatmadan bişeyler yazım dedim... sabah yazmıştım ama silinmiş sanırım...
biz dün 2.denemneyi yaptık... yendiğimizden 4 gün sonra yani yendikten sonraki ilk denememiz ALLAH ıma çok şükür çok kolay oldu... ha yalan olmasın önce gerildim korktum aceba egzersiz yapmadan nasıl olur diye kendşimi kstım ama sadece 1 dakika felan sürdü sonra hemen oldu çok şükür... veee bir çok kez(ramazan ramazan utanıyorum ama gayrete gelin diye yazmak zorunda hissediyorum kendimi) birçokkez gitgel yaptık ve belli bir zaman sonra hiç hissetmiyordum bile... BU MUYMUŞ demekten kendimi alamıyorum yazık olmuş geçen günlerime diycem ama isyan etmek istemem Rabbim herşeyi bizden iyi biliiyor ve vakti gelince oldu çok şükür herşeyin bir vakti zamanı var demekki... ama bu vakit te biz cesaret etmedikçe gelmiyor kızlar hadi lütfen ertelemeyin... egzersize bir başlayın gerisi gelecektir inşaallah ALLAH ımın izniyle... elimden geldiğince herkese yardım etmeye çalışıcam... bu arada yenince kendi halayımı çekememitim içişmde kaldı şimdi çekeyim bari:65::66::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::119::119::119::52::52::52::32::32::32::31::27::37::17::72::nazar::1::1::1::3::16::21::54:

ekledim canım :34:.

Aykurt 200
Gülsevdam 500
Waves 500
zerbas 100
seçilyüksel 100
sunisup 100
sessizcekimsesizce 100
privacy 200
çileklipuding 200
beyazlale 444

Daha 4444 ü tamamlamak için çok sayı dağıtmamız lazım, alabilecekler sayı yazarlarsa sevinirim, 26.07.2012...

canım ben 200 yazmıstım ama gormedınız sanırım 100 okudum 100 kaldı

:) Allah rüyalarini hayira yorsun ins..
Amin, dilerim sende sifa bulursun cnm..

Bende 1 sene 3 ay sonra yendim.. Ama oturup ahlanmak vahlanmak bisey kazandirmadi bana.. aksine yokusa sürdüm herseyi iyice.. nezamanki kararli oldum üstüne gittim korkularimiin ozaman basardim.. Hersey senin elinde.. Dönüp arkana bakmaktan vazgeç, gelecek günleri düsün böyle devam edersen bu izdirap büyücek hersey daha kötü olcak ama herkesin bukadar basitmiydi dedigi isi basarirsan sende mutluluga ereceksin ve hersey güzellesecek hersey anlam kazanacak.. Egzersizlerini düzenli yap ve kurtul.. Göreceksin suan çektigin acinin yaninda hiç kalir bu is.. Daha fazla yipratmadan iliskiniizi egzersizlerini yap ve kurtul sonra buraya gelip gerçekten hakliydiniz bunun içinmi kahroldum okadar diye yazcaksin :)
hangi asamadasin?
canm ben dr gittim aparatla yapiorum 11 cm zorlaniodum 1haftadr burdayim daha rahat aldigimi hisseder olduk esimle moralde onemli 11 cm aliorum ama esimle yapamiyorum ustte hic olmuyo altta olcm illa:) sanki bi anda itecek gibi gelio yapmaz ama ne bilim

inciozmen

sunisup GELİN OLDUUUU :123::123::123::123::123:

huzur35

deasseeb

turquaazz

perilerperisi

pocahontes

umut86

veracoft

ocean_

masalll01

miha

060107 GELİN OLDUUUUU:123::123::123::123::123:

serche

mamafih49

kumralkelebek

facar

yavuz123

aykurt GELİN OLDUUUU :123::123::123::123::123:

bckbrc

yardım

senem8183

panterrr

me_barut

pusu

yaren1986

hazal34

mavielbise

menekse_16

EpRuNnM

mutsuzmelek

yagmursos GELİN OLDUUU :123::123::123::123::123:

zerbas GELİN OLDUUUU:123::123::123::123::123:

dilasel

pomogranate

mayaaaa

cakıltası_

roselıfe581

secılyuksel

kgökçe

cıgdem01102011

GELİN OLAN ARKADASLARIMIZI TEBRIK EDERIM:nazar::nazar::nazar:

AY CANIM DEMİRBAŞIM BENİMMMM, kutluyorum seni... Ben birşey yapamadım ama benden yana helal olsun. Ben siteye yeni geldiğimde sen burda vardın ve bana yardımcı da oldun. Sen de hakkını helal et. Senin yendiğini de gördüm ya artık benden mutlusu olamaz :54: :54: :54::54: :54: :54:

helal olsun canım benim ben ne yaptımki...... ALLAH ım hepinizden razı olsun... buraya gelipte herkesle konuşunca okadar mutlu oluyorumki ALLAH ım herkesin mutluluğunu daim etsin inşaallah...seninde ailen mutluluk dolsun taşsın kuzummm:16::16::16::52::54:

Back
X