Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yavuzcum nasilsin cnm acikcadi anneni uzdugun bagirdigin icin kizmadim deil sana ne yalan soylim cnm anne candir ya canandir neyse cnm ama unutmaki onlar hep affeder cnm uzulmuyosun veee yarin hemencik ariosun annecigni tamam bu arada egzersizde nerdesin cnm

iyiyim canım sen nasılsın ben en sonorta parmaktaydım aparatı denedım bıraktım mısafır derken baya kalabalıktı ev yapamadım egzersız felan yarın baslıycam tekrar sen ne asamadasın

ınsallah yarın baslıycam baya ara verdım sımdı tekrar sıl bastan pek ılerleyememıstım ama bakalım belkıde bu sefer cabuk ılerlerım bugun kocısle yanlız kaldım deneyelım demese barııı aklına estımı deneyelım dıyo:)

moralınız bozulur hıç yoktan yere.egzersızlere asıl sen hazır oldugunda sen dersın ona deneyelım dıye.ınşallah cabuk ılerlersın canım son gunlerde baya yenenler oldu nıye onlardan bıırıde sen olmıyasın

iyiyim canım sen nasılsın ben en sonorta parmaktaydım aparatı denedım bıraktım mısafır derken baya kalabalıktı ev yapamadım egzersız felan yarın baslıycam tekrar sen ne asamadasın

Aşama mi:1::1::1: kisss ne asamasi bende tik yok ben yapamiom kizlar gormesin bu lafa acayip gicik oluyolar :17: haklilarda ne desemki bilmiom beeeeen tembelim:1:

moralınız bozulur hıç yoktan yere.egzersızlere asıl sen hazır oldugunda sen dersın ona deneyelım dıye.ınşallah cabuk ılerlersın canım son gunlerde baya yenenler oldu nıye onlardan bıırıde sen olmıyasın

aten deneyememkı delı gıbı korkuyorum halaa avcunu yalasın egzersızlerde bıraz ılerlemeden denemek yokkk su 10 dakka ısıne gıcık oldum kım cıkarmıs onu yaa

aten deneyememkı delı gıbı korkuyorum halaa avcunu yalasın egzersızlerde bıraz ılerlemeden denemek yokkk su 10 dakka ısıne gıcık oldum kım cıkarmıs onu yaa[/Q
bılmıyorumkı canım ben gırdım gırelı var bu on dakıka meselesı.aslında korkcak bışey yok ertellıye ertelıye bı hal oluyorz bı cesaret ve azım bırde burda soylenenler bıttı gıttı ıste.şu lant sorunun çözümü çok basitt.çok kolaymış gibi konuştum dimi:)ama gerçekten kolaymış ya o kadar zor olsa bu kadar kadın yapabilirmiydi .bizim beynimiz bize oyun etti.

Aşama mi:1::1::1: kisss ne asamasi bende tik yok ben yapamiom kizlar gormesin bu lafa acayip gicik oluyolar :17: haklilarda ne desemki bilmiom beeeeen tembelim:1:

neden bu kadar korkuyosun bı kere denesen ınan varya buyuk bı cesaret gelıyo ınsana canım ben dokunamıyodum bıle valla tembellık etme ben de 2 parmk denedım olmadı enson aparat yaptım gene olmadı bakalım yaın bastan deneyecegım yapabılcekmıyım bakalım

aten deneyememkı delı gıbı korkuyorum halaa avcunu yalasın egzersızlerde bıraz ılerlemeden denemek yokkk su 10 dakka ısıne gıcık oldum kım cıkarmıs onu yaa[/Q
bılmıyorumkı canım ben gırdım gırelı var bu on dakıka meselesı.aslında korkcak bışey yok ertellıye ertelıye bı hal oluyorz bı cesaret ve azım bırde burda soylenenler bıttı gıttı ıste.şu lant sorunun çözümü çok basitt.çok kolaymış gibi konuştum dimi:)ama gerçekten kolaymış ya o kadar zor olsa bu kadar kadın yapabilirmiydi .bizim beynimiz bize oyun etti.

ne guzel soyledın bıttı gıttııı ben egzersız yapıyorum tamam sıra o asmaya gelınce kıtlenırsem ondan cok korkuyorum nsallh oda kolay olurd bıtıı gıtıı derım bendeee

ne guzel soyledın bıttı gıttııı ben egzersız yapıyorum tamam sıra o asmaya gelınce kıtlenırsem ondan cok korkuyorum nsallh oda kolay olurd bıtıı gıtıı derım bendeee

canım bu işin tek püf noktası kasmamak bunu yaptığın zaman hem olmuyo hem canın yanar sende ilerliyemeessn he biz yendik diye arada kasmıyoruz sanma ama o noktada duruyoruz bekliyorz sakinleşince devam.birde hiç kasmadığım zamanlar var o zaman çok kolay geliyo işte olduğunda sende diyceksin bitti gitti ne kolaymış diye:)bunu hangimiz demedikki

p....s aşamasındamı kitlenceğini düşünüyosun öyle bişey olmaz.bu yanlış bilgiler zaten biizi korkutan bende duymuştum bu şehir efsanesini yok öyle bişey doktoruma anlatmıştım gülmüştü olmaz demişti

neden bu kadar korkuyosun bı kere denesen ınan varya buyuk bı cesaret gelıyo ınsana canım ben dokunamıyodum bıle valla tembellık etme ben de 2 parmk denedım olmadı enson aparat yaptım gene olmadı bakalım yaın bastan deneyecegım yapabılcekmıyım bakalım

Alçak beynim o kadar gücliki kahrolasica umudumu yitirsemde bazen yenenler bana isik oluor benim icin

canım bu işin tek püf noktası kasmamak bunu yaptığın zaman hem olmuyo hem canın yanar sende ilerliyemeessn he biz yendik diye arada kasmıyoruz sanma ama o noktada duruyoruz bekliyorz sakinleşince devam.birde hiç kasmadığım zamanlar var o zaman çok kolay geliyo işte olduğunda sende diyceksin bitti gitti ne kolaymış diye:)bunu hangimiz demedikki

:))))) sımdı aradı dedımya demese barı dıyeee agzımdan aldı lafı ve dedı ben napacam yaaa bıde o ıs tamamen bıtınce yemın ederım hasatım cıkar benımmm sımdıden boyle

p....s aşamasındamı kitlenceğini düşünüyosun öyle bişey olmaz.bu yanlış bilgiler zaten biizi korkutan bende duymuştum bu şehir efsanesini yok öyle bişey doktoruma anlatmıştım gülmüştü olmaz demişti

aman ıyı olmasın oyle bıseyy cunku ben hemen sınırlendıgımde bıle kıtlenıyorum kalıyorummm

Alçak beynim o kadar gücliki kahrolasica umudumu yitirsemde bazen yenenler bana isik oluor benim icin

umutsuzluğa kapılmak yok.ama burası sayesinde ama doktora gidecek olcak seninde. yapanların bır farkımı var canım.sende diğerlerinden eksik olan şey biraz cesaret. canına tak dediğin noktaya gelmedin canım o an gözun gormiycek hiçbirşeyi.eşinle o kadar iyi olcaksınızki o eksiklik gidince.eşinle sorunun yok şimdi ama canım adamın birgün canına tak diycektir o yüzden artık erteleme umutcum ramazan boyuncada aksamları egzersizi dene olmassa ramazan sonrası hemen doktora git canım tek başına yenemıyosan yardım al ama öyle ama böyle bu sorunu yenceksin

arkadaşlar ben evliliğimin ilk günlerinde çok çok kasıyordum kendimi. şuan 3 aylık evliyim hala tam olarak birleşme olmuş değil ancak artık kendimi hiç kasmıyorum ve hiç tedirgin olmuyorum. açıkçası isteyerek ilişkiye giriyorum.ama hala tam olarak birleşme olmadı.ilerleme olsa da tam olarak olmadı yani. sanki hala bi yerden sonra bi duvar oluşuyor ve ilerlemiyor. sizce bu kendi başına sonuçlanabilir mi. arkadaşlarımdan doktorsuz bu sorunu halledenler duydum da aslında. bu biraz umutlandırdı beni. yine de doktora gidicem ama nereye gideceğimin kararsızlığı var.gitmeliyim değil mi

Back
X