Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:nazar:Arkadaşlar dün doktora gittim şükürler olsun doktor keseyi gördü :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ama henüz gelişimini tamamlamamış dedi bu arada sessizce kimsesizce gerçekten çok üzüldüm yeni gördüm daha allah ım acını unutturacak hayırlı bi evlat versin sanada bi an önce ve isteyen herkese
ZEALEA,TRİNİTY,ÇİLEKLİPUDİNG,KEMRE,MASAL,YARAMAZPİSİ,SESSİZCEKİMSESİZCE,SMY11,UMUT,ELVAN,RABİT,SELA,İNCİÖZMEN,SNOWFLAKEN hepinizden allah razı olsun rabbim sizinde gönlünüzdekileri alnınızn yazısı hayatınızın mutluluğu yapsın inşallah unuttuklarım varsa çok özür dileri hepinize sonsuz teşekkürler:16::16:

tebrik ederim bitanem.Allahım sağ salim bebişine kavuştursun.mutlu hamilelikler.sizden böyle haberler aldımmı çok seviniyorum.:nazar::49::49::nazar:

Canim korkunu yenmis olursun, çekinecek bisey yok.. Hem fizyolojik bi sorun varmi diye baktirmak gerekir.. Sen bilirsin yinede ama ihmal etme canm.. ins çözersin, daha yeni evlisin, yeni evlilerde çok daha çabuk hallediliyo
inaşallah öyle olur.aslında denemeye vaktimizde çok olmuyor eşimle mesai saatlerimiz pek uymuyor,ya da ben sürekli uyuyup kalıyorum bu da sorundan kaçmak için beynimin bana oynadığı bir oyun sanırım.İlk önce egzersizlerle ilerleyip sonra eşimle denemek istiyorum.çünkü her seferinde olmayınca o da umutsuzluğa kapılıyor,canım yanıcak dıye bısey yapmak ıstemıyor.işte şu yanmalar olmasa kendımı bukadar zorlamıycam galıba.Aslında sonuc yıne dr.a görunmekten gecıyor:D ama napım ben baska zamanda doktora gıtmem böyle bu durumda gitmek daha da zor geliyor.Bu yüzden üzgünüm bi süre daha başınızı şişiricem burda:9::9:

inaşallah öyle olur.aslında denemeye vaktimizde çok olmuyor eşimle mesai saatlerimiz pek uymuyor,ya da ben sürekli uyuyup kalıyorum bu da sorundan kaçmak için beynimin bana oynadığı bir oyun sanırım.İlk önce egzersizlerle ilerleyip sonra eşimle denemek istiyorum.çünkü her seferinde olmayınca o da umutsuzluğa kapılıyor,canım yanıcak dıye bısey yapmak ıstemıyor.işte şu yanmalar olmasa kendımı bukadar zorlamıycam galıba.Aslında sonuc yıne dr.a görunmekten gecıyor:D ama napım ben baska zamanda doktora gıtmem böyle bu durumda gitmek daha da zor geliyor.Bu yüzden üzgünüm bi süre daha başınızı şişiricem burda:9::9:

Sisir canim sisir, seve seve yardimci oluruz.. sen bilirsin canm.. hangi kayganlastirici kullaniyosun? yanma çok az oluyo canim bekle o sirada, geçecektir

Örtmenim şimdi aparat içmde yazıorm 8cm olan böyle 30 dk. ödev verdim kendime.sonradan 9 u deneyeceğim bakalım kolay olacağını ümit ediyorum beklettiğim için

Ah umut ah.. 'yendiniz bitti aa çok kolaymis ne varki azim yok sizde' demissin.. Sanki biz yasamadik bu hastaligi.. sanki biz çekmedik ayni korkulari.. Ne istiyosun peki? 2 senene 2 sene dahami eklemek? Hi? Bkleyince mucize olacaginimi saniyosun? Cesaret edemiyorum yapamiyorum diyosun? Ne olcak simdi peki? Kaçip 1 sene 2 sene sonra tekrar buraya gelenlerle ayni hatayami düseceksin? Ne kazanacaksin? Hüzn, keder, yipranmisliktan baska? Biz kolay sartlar altindami yendik saniyosun? Ben, en basit örnek ben.Neler yasadim anlatsam oturur benim yasadiklarima aglarsin be. Annem babam gelirdi, esime sende erkekmisin be bagla elini kolunu yap zorla BE ADAM! derlerdi, ANNEMDEN tokat yedim ya 21 yasimda! Hi ben neyim ya köpekmiyim!!!!!! ben psikolojik olarak resmen çökmüstüm be. Esim giderim baskalarina der tehdit ederdi! Ben ön. sev.merlde kriz yasardim be. Ben intihar ettim ya!! yapamadigim için!! Olmuyo yapamam iste ben bana aykiri bunu basarmak dedim ve intihar ettim! niye? Keyiftenmi?
Ölseydim? ne kazancaktim?
Yendim umut.. Ben bukadar çikmazin içindeyken yendim.. Seni senden iyi anlayabilyorum.. Bunun aksini iddia edemez kimse. Beterin beterini yasadim çünkü! Benki bu sartlar altinda yendim sende yenceksin! yenmelisin!
Gece gece eski günlerime götürdün beni. :43:

gozlerım doldu valla yasadıklarına. esın ve aılenden yana cok sıkıntılı gecmıs senın gunlerın. Allah bundan sonra huzur ve mutluluk versın cok cekmıssın canım. ve senden daha sanslı sartlara sahıp olan kısılere de ornek olur basarın ve cesaretın. tum sartlara ragmen asabıldıgın ıcın senı tebrık edıyorum.

gozlerım doldu valla yasadıklarına. esın ve aılenden yana cok sıkıntılı gecmıs senın gunlerın. Allah bundan sonra huzur ve mutluluk versın cok cekmıssın canım. ve senden daha sanslı sartlara sahıp olan kısılere de ornek olur basarın ve cesaretın. tum sartlara ragmen asabıldıgın ıcın senı tebrık edıyorum.

Malesef güzelim.. Bende bunu anlatmaya çalisiyorum.. çok zor sartlar altinda yendik ama egzersizcilerimiz biz kolayca yapabildik atlatabildik saniyorlar, halbuki ben biçogundan kötü durumdaydim.. Demek istedigimde benki bu sartlar altinda yendim, herkes yenebilir bunu.. Herkes kendince en zor vaka, ama anlatsam aslinda beteri varmis denilecegine eminim. ins dedigin gibi ders olur bu yazdiklarim, ki bu yazdiklarim daha hiçbisey..
Amin diyorum canim.. Rabbim kimseyi kaldiramayacagi yükle sinamasin ins

:nazar:Arkadaşlar dün doktora gittim şükürler olsun doktor keseyi gördü :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ama henüz gelişimini tamamlamamış dedi bu arada sessizce kimsesizce gerçekten çok üzüldüm yeni gördüm daha allah ım acını unutturacak hayırlı bi evlat versin sanada bi an önce ve isteyen herkese
ZEALEA,TRİNİTY,ÇİLEKLİPUDİNG,KEMRE,MASAL,YARAMAZPİSİ,SESSİZCEKİMSESİZCE,SMY11,UMUT,ELVAN,RABİT,SELA,İNCİÖZMEN,SNOWFLAKEN hepinizden allah razı olsun rabbim sizinde gönlünüzdekileri alnınızn yazısı hayatınızın mutluluğu yapsın inşallah unuttuklarım varsa çok özür dileri hepinize sonsuz teşekkürler:16::16:

gözün aydın canım çoook sevindim allah kucağına almayı nasip etsin. bu arada bir sonraki ultrasonda kalp atışlarını duyarsın için iyice rahat eder..

Tam egzersizleri pratiklestirdm kisa surede icime almaya basladm razan dolayisiyla kayinvalidemlerdeyz egz.2-3 gunde bir yapabiliom bugun bi hafifce kafasini deneyelim dedm bi cesaret kayinvalidem is cikardi eve gidemedik.yarinda o ister ben motive olammm cesaretimi toplamskn denemeliydk o an zor yakalanio :5:

hayır hıc oyle dusunme ıyıce hazırsan hıcbırsey sana engel olamaz

canımmmmmm maaşallah ALLAH ım sana bi mucize gönderdi... dikkat et kendine ve biraz şımart kendini gülüm tadnı ıkar darısı hepimizin başına inşaallah:))

Back
X