- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #115.881
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah umut ah.. 'yendiniz bitti aa çok kolaymis ne varki azim yok sizde' demissin.. Sanki biz yasamadik bu hastaligi.. sanki biz çekmedik ayni korkulari.. Ne istiyosun peki? 2 senene 2 sene dahami eklemek? Hi? Bkleyince mucize olacaginimi saniyosun? Cesaret edemiyorum yapamiyorum diyosun? Ne olcak simdi peki? Kaçip 1 sene 2 sene sonra tekrar buraya gelenlerle ayni hatayami düseceksin? Ne kazanacaksin? Hüzn, keder, yipranmisliktan baska? Biz kolay sartlar altindami yendik saniyosun? Ben, en basit örnek ben.Neler yasadim anlatsam oturur benim yasadiklarima aglarsin be. Annem babam gelirdi, esime sende erkekmisin be bagla elini kolunu yap zorla BE ADAM! derlerdi, ANNEMDEN tokat yedim ya 21 yasimda! Hi ben neyim ya köpekmiyim!!!!!! ben psikolojik olarak resmen çökmüstüm be. Esim giderim baskalarina der tehdit ederdi! Ben ön. sev.merlde kriz yasardim be. Ben intihar ettim ya!! yapamadigim için!! Olmuyo yapamam iste ben bana aykiri bunu basarmak dedim ve intihar ettim! niye? Keyiftenmi?
Ölseydim? ne kazancaktim?
Yendim umut.. Ben bukadar çikmazin içindeyken yendim.. Seni senden iyi anlayabilyorum.. Bunun aksini iddia edemez kimse. Beterin beterini yasadim çünkü! Benki bu sartlar altinda yendim sende yenceksin! yenmelisin!
Gece gece eski günlerime götürdün beni.![]()
okey çilekli![]()
gozlerım doldu valla yasadıklarına. esın ve aılenden yana cok sıkıntılı gecmıs senın gunlerın. Allah bundan sonra huzur ve mutluluk versın cok cekmıssın canım. ve senden daha sanslı sartlara sahıp olan kısılere de ornek olur basarın ve cesaretın. tum sartlara ragmen asabıldıgın ıcın senı tebrık edıyorum.
Arkadaşlar dün doktora gittim şükürler olsun doktor keseyi gördü
ama henüz gelişimini tamamlamamış dedi bu arada sessizce kimsesizce gerçekten çok üzüldüm yeni gördüm daha allah ım acını unutturacak hayırlı bi evlat versin sanada bi an önce ve isteyen herkese
ZEALEA,TRİNİTY,ÇİLEKLİPUDİNG,KEMRE,MASAL,YARAMAZPİSİ,SESSİZCEKİMSESİZCE,SMY11,UMUT,ELVAN,RABİT,SELA,İNCİÖZMEN,SNOWFLAKEN hepinizden allah razı olsun rabbim sizinde gönlünüzdekileri alnınızn yazısı hayatınızın mutluluğu yapsın inşallah unuttuklarım varsa çok özür dileri hepinize sonsuz teşekkürler![]()
Tam egzersizleri pratiklestirdm kisa surede icime almaya basladm razan dolayisiyla kayinvalidemlerdeyz egz.2-3 gunde bir yapabiliom bugun bi hafifce kafasini deneyelim dedm bi cesaret kayinvalidem is cikardi eve gidemedik.yarinda o ister ben motive olammm cesaretimi toplamskn denemeliydk o an zor yakalanio![]()
kızlar test yaptım negatiff
ama henüz gelişimini tamamlamamış dedi bu arada sessizce kimsesizce gerçekten çok üzüldüm yeni gördüm daha allah ım acını unutturacak hayırlı bi evlat versin sanada bi an önce ve isteyen herkese
ZEALEA,TRİNİTY,ÇİLEKLİPUDİNG,KEMRE,MASAL,YARAMAZPİSİ,SESSİZCEKİMSESİZCE,SMY11,UMUT,ELVAN,RABİT,SELA,İNCİÖZMEN,SNOWFLAKEN hepinizden allah razı olsun rabbim sizinde gönlünüzdekileri alnınızn yazısı hayatınızın mutluluğu yapsın inşallah unuttuklarım varsa çok özür dileri hepinize sonsuz teşekkürler![]()
Aykurt 200
Gülsevdam 1000
Waves 500
zerbas 100
seçilyüksel 100
sunisup 100
sessizcekimsesizce 250
privacy 200
çileklipuding 200
beyazlale 444
şenay_mehmet 100
masalll01 100
snowflaken 100
athea 50
salgut 100
Daha 4444 ü tamamlamak için 900 tane dağıtmamız lazım, alabilecekler sayı yazarlarsa sevinirim, 27.07.2012 (bugün) son gün.
Aykurt 200
Gülsevdam 1000
Waves 500
zerbas 100
seçilyüksel 100
sunisup 100
sessizcekimsesizce 250
privacy 200
çileklipuding 200
beyazlale 444
şenay_mehmet 100
masalll01 100
snowflaken 100
athea 50
salgut 100
Daha 4444 ü tamamlamak için 900 tane dağıtmamız lazım, alabilecekler sayı yazarlarsa sevinirim, 27.07.2012 (bugün) son gün.
gözün aydın canım çoook sevindim allah kucağına almayı nasip etsin. bu arada bir sonraki ultrasonda kalp atışlarını duyarsın için iyice rahat eder..
Malesef güzelim.. Bende bunu anlatmaya çalisiyorum.. çok zor sartlar altinda yendik ama egzersizcilerimiz biz kolayca yapabildik atlatabildik saniyorlar, halbuki ben biçogundan kötü durumdaydim.. Demek istedigimde benki bu sartlar altinda yendim, herkes yenebilir bunu.. Herkes kendince en zor vaka, ama anlatsam aslinda beteri varmis denilecegine eminim. ins dedigin gibi ders olur bu yazdiklarim, ki bu yazdiklarim daha hiçbisey..
Amin diyorum canim.. Rabbim kimseyi kaldiramayacagi yükle sinamasin ins
evet ben bılmıyordum bu yasadıklarını. dıger arkadaslar bılıyordur tabıkı. bır arkadas vardı hatırlarmısın. kocası zorla beraber olmustu, vajınısmus durumu daha beter olmustu oyuzden onun. ardından sureklı aldatıyordu kocası, dovuyordu. sonra bosanmıs. cok ıyı bır esı olmus bu kez. yıne vajınısmus devam edıyormus. nasıl devam etmesın kı hem de okadar seyden sonra. vajınısmus olmayı bırak, vajınısmus olmayan bıle bır erkege nekadar zor guvenır, sever, yaklasır degıl mı o olaylardan sonra. ama sans yuzune gulmus bu kez ve cok ıyı bır es denk gelmıs ve ıkıncı evlılıgınde ıkıncı haftada yenmıs. sen ve o arkadas bırcok kısıden farklı zorluklar altında yenmıssınız, neler yasamıssınız, ama yıne de pes etmemıssın ve bırgun bıtmıs cok sukur. umarım sımdı hersey yolundadır ? esınle nasılsın pekı artık ? vajınısmusa ek olarak aılelerın de mudahele etmesı ve esının de tepkılerınden dolayı daha da zorlasan gunlerden yıllardan sonra sımdı nasıl hayat ve evlılık ?
Var canim yazdigin destani okuyan iki bucuj yillik bi ezik var kadin olamamanin beceriksiz olmanin ezikligni yasayan ben tikaniorum kelime dagarcigim kifayetsiz kalio yasadigim hissettigim o korkuyu anlatmakta ben boyle mutlumuyum zealea cokmu superim zehir bi hayat yasiorum berbat bo..... ama olmuo lanet olsun bana beynime benligme ama olmuo anlamak anlatmaktan zor belki senide anlarim ama anlayin noluur ya yendiniz bitti aaa cok kolaymis ne varki azim yok sizde nolur kurban oluyum yapmayin bunu noluuuur nolur yapmayin haa bseymi yapin illa yapcaksiniz mecburmusunuz hayir buda deil bizi pohpohlayinyok oda deil 6 yilin gitmis benimde gdior tutamiorum zealea tutamiorum beni anliomusun offfff uyku zehir cok moralim bozuldu ben neye yariorum temizlik yapmaktan baska bilmiorum soylesene bana zealea
canımıniçi gece cok kotuydum ( hem baş ağrısı hem eşle sorunlar )gecmısı okumamıstım sımdı gordum yazıları ve cok uzuldum
heran hep aklımdasın sana için için kızıyorum aksam ıftar sonrası goruselım msnden destek vereyım esın yuzunden olmuyor
ee kendınde bırsey yapmıyorsun vakıt gecıyor .. ben esımın uyumasını bekleyıp uyku gözlerımden akarken
gece 3 4 de egsersız yaptıgımı evde mısafır varken baska odada kılıdı yok carsafla camı kapayıp sandalye kapıya koyup
egsersız yaptıgımı bılırım ee bu kadar ugrastık bıseyler ıcın mucadele ettık aynı korkuları yasadık umut nıye bırseyler yapmıyor dıyorum
sonra yenmeden oncekı korkularımı aklıma getırıyorum sana kızgınlıgım gecıyor
yendık dıye gecmısı unutamayız nasıl korktugumuzu ..
3 yıl gızlı gızlı burayı okuyordum o zamanlar yazsaydım
belkıde 3 yıldır topıgın demırbası ben olurdum kesın ..
yenınce kesınlıkle oncekı halımızı unutmamalıyız bunu burda daha oncede yasadık
nıye yenmıyor nıye yapmıyor dıye kızıyoruz bazen arkadaslara tamam bu ıyınıyetlı bı davranıs yensın kurtulsun ıstıyoruz
ama kendımız o gunlerde nasıldık unutmayalım lutfen..
balım sende senın ıcın caba gösterenlerı unutma lutfen burda senın ve senın gıbı yenmek ısteyenler ıcın varız
gece basım agrıyordu ya eslede kotuydum cınsellıge 5 yıl gecıkmelı baslayınca sorunlarda gecıkmelı gecıkmelı gelıyor
evlılıgın basında olsaydı daha rahat sorunların ustunde durabılırdım
sımdı bazı seyler .. neyse ..
ılk yıllarda yada ılk ayalrda yenenlere okadar ımrenıp sevınıyorumkı
eskıtmeden bu hastalıgı yenıp kurtulmak en guzelı .. ve yenınce hıssedıcegın o duygular
bunun tarıfı yok .. bu yuzden yenenlerde bu duyguyu tadınca yenemıyenlerın aynı duyguyu tatmasını ıstıyor..
ezık bırı degılsın ..bu ortamı hıc bır doktor bıle saglıyamaz halınden anlıcak senın gıbı arkadaslar
ve sana her turlu destek verıcek vajıyı yenmıs arkadaslar var ..
beynını umarım egsersıze kanalıze edıp bıze yardımcı olursunkı bızde sana yardımcı olabılelım![]()
ALLAH iyiliğini versin güldürdün kıss beni... bebiş isteği bu olsa gerek çok mu istiyon kısss? geçen seneki arkadaşlar da farklı yöntemler uyguluyordu hatta şırıngaya doldurup içeri sıkan bile olmuş zamanında hemde kaç kişi :))
Hadi beee supermis ben nie dusunemedm bak guzel fikirde esim yapmio ben bosallinca gizli gizli parmagimla itiom gorunce kizio dun tartistk o yuzdn ama napim istiyorumm sabirliyken gencken
canımmmmmm maaşallah ALLAH ım sana bi mucize gönderdi... dikkat et kendine ve biraz şımart kendini gülüm tadnı ıkar darısı hepimizin başına inşaallah:))
teşekkür edrm canım evet bu güzellği rabbim isteyen hekese nasip etsin dualarım sizinle evet 1 1 ay boyunca vajiliydim sonrasında burayı buldum ve 10 15 gün gibi bi zamanda da yendim rabbim sizede yenmeyi eşinizle ailenizle mutlu huzurlu olmayı ve hayırlı ve sağlıklı evlatlara sahip olmayı nasip etsin inşallahGozunaydn senayy tebrikler rabbim kucagina almayi nasip etsn.artk hamilesn ne guzel tadini cikar bence.bir kadinin en guzel zamani gibi gelioo yaa bizlerede dua et tatlim sen vajilimiydn ?:26: