- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #116.241
Facaaaaar inanmiorum ya sen nerdesin yaa esim geldi bak yarin ogleden sonra msn yi ac tamam optum
tamam canım 2gibi açarım öptum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Facaaaaar inanmiorum ya sen nerdesin yaa esim geldi bak yarin ogleden sonra msn yi ac tamam optum
Örtmenm hosgeldin bugün yoktun özlettin..Sağlam bi zopaya ihtiyacım var bnim..2 dk tutamadım çenemi
![]()
hoşbulduk canım. işim çoktu açamadım neti. senin zopaya ihtiyacın yok, gayet iyi gidiyorsun. birkaç gün 10cmde ısrarla çalışıp o arada deneme yapmasan, ilk denediğinizde olacak. çok yakınsın yenmeye. çenemi ben de tutamıyorum merak etme, bugün aynı sorunu ben de yaşadım. hala alışabilmiş değilim, ben alışamadım diye dertleniyorum eşim sertleşme olmuyor diye dertleniyor, birbirimizi yiyip oturuyoruz. çok yoruldum, sıla diyor ya hani... yoruldum... gerçekten...
Anlıyorum seni. Eşi öyle olduğunda insan nasıl davranacağını şaşırıyor. Bende alışamadım daha, şu an regliyim, regl olmadan önce uzun bir ara verdik, daha doğrusu verdim, kaçıyorum eşimden. Eşini de anlıyorum, sertleşme problemi olunca kendine güveni gidiyor denemek bile istemiyor. Bir düzene, yoluna girer inşallahhoşbulduk canım. işim çoktu açamadım neti. senin zopaya ihtiyacın yok, gayet iyi gidiyorsun. birkaç gün 10cmde ısrarla çalışıp o arada deneme yapmasan, ilk denediğinizde olacak. çok yakınsın yenmeye. çenemi ben de tutamıyorum merak etme, bugün aynı sorunu ben de yaşadım. hala alışabilmiş değilim, ben alışamadım diye dertleniyorum eşim sertleşme olmuyor diye dertleniyor, birbirimizi yiyip oturuyoruz. çok yoruldum, sıla diyor ya hani... yoruldum... gerçekten...
Anlıyorum seni. Eşi öyle olduğunda insan nasıl davranacağını şaşırıyor. Bende alışamadım daha, şu an regliyim, regl olmadan önce uzun bir ara verdik, daha doğrusu verdim, kaçıyorum eşimden. Eşini de anlıyorum, sertleşme problemi olunca kendine güveni gidiyor denemek bile istemiyor. Bir düzene, yoluna girer inşallah.
Bugün biraz egz yaptım ya ondan yüz bulup dneyelim istedim.Zar zor ereksiyon oldu tam olacakken yandmm duur dedim söndü gitti ben bğırınca..bu jel beni yakıyor diğeri çok iyiydi değiştircem bunu 1 hafta deneme yapmayalım o zaman sadece 10 a odaklanayım.
evet canım evlenince bir iş bölümü lazım, hayatı paylaşmak, günlük hayatın angaryasını birlikte sırtlamak lazımHe he eskileri yaad edip avunalim :)))) benimki dogum gunumu ble unutur artik ha ha :) ama cok yogun calisio bende bi kere iste eve geldi baktim yok unutmus bi icraaat yok elimi belime koydum............(esimin ismi) dedim bugun ne aaaaay canim dedi dogum gunun kutlu olun gel opim seni dio deliii kizsammi sevsemmi yok yok kizmiom bak hala gelmedi cok yoruluo para kazanio karisi ve oglu icin....
sağol. inşallah hepimizinki düzene girer. ben de senin gibiyim 2 ay ara verdik nerdeyse, tatildi misafirdi derken. ve hala düzene koyamadık. tatil sonrası 1 kere olur gibi oldu, onda da sonuç böyleydi, yarım olmuştu sadece, o zaman bu kadar takmamıştık. ama bugün 3. oldu artık. o da güveni gitmiş bir şekilde mutsuz bedbaht dolanıyor. ben ağladım, moralim bozuk. biraz da tartıştık, çünkü kafasında bazı kalıplar var onları şartlamış, onları değiştirmediği sürece düzelebileceğimizi sanmıyorum. açıkça konuşmuyor da, ben böyle değildim dedikçe ciğerlerim yanıyor, yüzüme vurmuyor ama bu ben değilim demesi bile bana yetiyor. kendimi suçlu hissetmekten kahroluyorum. ona göstermeden gizli saklı ağlıyorum. herkese yardım ediyorum ama ona yardım edemiyorum![]()
bilmiyorum borçlarınız falan var mı, ama erkeklerin üzerinde birde geçim derdi var. Hele bir seneye kadar borçlar bitmiyor, onun ağırlığı ve o kadar sıkıntı ile aşk biraz lüks kalıyor.sağol. inşallah hepimizinki düzene girer. ben de senin gibiyim 2 ay ara verdik nerdeyse, tatildi misafirdi derken. ve hala düzene koyamadık. tatil sonrası 1 kere olur gibi oldu, onda da sonuç böyleydi, yarım olmuştu sadece, o zaman bu kadar takmamıştık. ama bugün 3. oldu artık. o da güveni gitmiş bir şekilde mutsuz bedbaht dolanıyor. ben ağladım, moralim bozuk. biraz da tartıştık, çünkü kafasında bazı kalıplar var onları şartlamış, onları değiştirmediği sürece düzelebileceğimizi sanmıyorum. açıkça konuşmuyor da, ben böyle değildim dedikçe ciğerlerim yanıyor, yüzüme vurmuyor ama bu ben değilim demesi bile bana yetiyor. kendimi suçlu hissetmekten kahroluyorum. ona göstermeden gizli saklı ağlıyorum. herkese yardım ediyorum ama ona yardım edemiyorum![]()
evet ben de herkese yardım edıyorum ama kendıme yardım edemıyorum bunlar hep aynı demekkı. kafasında tabular neler ? kadın ısvelı cılvelı olmalı, o erkegı tesvık etmelı seklınde mı bır tabu ?
gızlı gızlı aglama. onun da haklı sebeplerı olsa da senı uzmeye hakkı yok ve senı uzdugunu gormelı. gozyasını saklama. ben saklamıyorum hıc. pısman olur belkı ıcı sızlar dıye. aglamak acızlık degıl acı cekıyorum ve aglıyorum asla saklamam ben.
oooof oof!!! ben aylardır alıştım gizli gizli ağlamaya. çünkü ağlarken görürse iyice delleniyor, "ben ne yaptım da bu kadar ağlıyorsun?? bu kadar kötü bir insan mıyım?? gene noldu??" yani ağlamam bile kabahat... şu an görmemesi normal çünkü yattı. içi, ağlamama sızlayacaksa, hiç sızlamasın daha iyi. kendimi acındırmak istemem. kendi akıl etmeli üzülebileceğimi. ne yapacağımı şaşırdım. tabusu prezervatif. sertleşme kaybını ona bağlıyor. ben de hap kullanamıyorum, sağlığım müsait değil. bugün de ona dellendi, herkes prez. mi kullanıyormuş?? neden hap içemiyormuşum?? neden her şey onu buluyormuş??? falan da filan... bi de eşiyle olursa prez. takmamalıymış. bunu daha bugün öğrendim, 1 senedir direniyordu da, prezervatifin ona fahişeyle birlikte olma duygusunu hatırlattığını aklıma bile getirmemiştim. bunu nasıl çözebilirim ki?? kendi uydurmaları işte... çok doldu taştı, ona da hak veriyorum, git yardım al diyorum ama nerdee!! ben burda size derdimi döküyorum rahatlıyorum onun öyle bir şansı yok, bana da konuşmuyor. böyle erimesini izliyorum, dayanamıyorum artıkbunlara ben sebep oldum, hepsi benim suçum diye düşünmekten delircem artık
![]()
sağol. inşallah hepimizinki düzene girer. ben de senin gibiyim 2 ay ara verdik nerdeyse, tatildi misafirdi derken. ve hala düzene koyamadık. tatil sonrası 1 kere olur gibi oldu, onda da sonuç böyleydi, yarım olmuştu sadece, o zaman bu kadar takmamıştık. ama bugün 3. oldu artık. o da güveni gitmiş bir şekilde mutsuz bedbaht dolanıyor. ben ağladım, moralim bozuk. biraz da tartıştık, çünkü kafasında bazı kalıplar var onları şartlamış, onları değiştirmediği sürece düzelebileceğimizi sanmıyorum. açıkça konuşmuyor da, ben böyle değildim dedikçe ciğerlerim yanıyor, yüzüme vurmuyor ama bu ben değilim demesi bile bana yetiyor. kendimi suçlu hissetmekten kahroluyorum. ona göstermeden gizli saklı ağlıyorum. herkese yardım ediyorum ama ona yardım edemiyorum![]()
bilmiyorum borçlarınız falan var mı, ama erkeklerin üzerinde birde geçim derdi var. Hele bir seneye kadar borçlar bitmiyor, onun ağırlığı ve o kadar sıkıntı ile aşk biraz lüks kalıyor.
Birde ben işten çok stresliyim, inan yatağa o kadar yansıyorki, canım hiç istemiyor, o yüzden çok uzattım bende. Eşinde de bu sorunlar olabilir.
Kendini suçlu hissetme, biz böyle olmayı istemedik.
Erkeklere bu konuda yardım etmek çok zor. Çok gurur yapıyorlar bunu. Biz vajinismus olduk diye doktora gideriz ama onlar sertleşme problemim var diye kendilerine bile itiraf edemezler.
Bizde yaşadık sertleşme sorununu, eşim herşeyi bahane diyordu (aynı benim vajinismusken yaptığım şey!!!). Aslında kendiside öyle olmadığını biliyor, sadece yüzleşmek istemiyor sorunuyla, suçu eşyalarda veya senin davranışlarında buluyor (bilemiyorum).
Sana tavsiyem üzerine gitme ve sadece önsev... istediğini söyle, bir süre böyle deneyin (hergün sadece önsevişme) , bir hafta sonra o özlemle senin içinde onun içinde daha kolay olacak inşallah.
Psikologlar bunu öneriyorlar çünkü.
sela eşim geldi yazdıklarımı okudu, size tavsiye veriyor
: soğuk duş çok iyi geliyormuş
.
oooof oof!!! ben aylardır alıştım gizli gizli ağlamaya. çünkü ağlarken görürse iyice delleniyor, "ben ne yaptım da bu kadar ağlıyorsun?? bu kadar kötü bir insan mıyım?? gene noldu??" yani ağlamam bile kabahat... şu an görmemesi normal çünkü yattı. içi, ağlamama sızlayacaksa, hiç sızlamasın daha iyi. kendimi acındırmak istemem. kendi akıl etmeli üzülebileceğimi. ne yapacağımı şaşırdım. tabusu prezervatif. sertleşme kaybını ona bağlıyor. ben de hap kullanamıyorum, sağlığım müsait değil. bugün de ona dellendi, herkes prez. mi kullanıyormuş?? neden hap içemiyormuşum?? neden her şey onu buluyormuş??? falan da filan... bi de eşiyle olursa prez. takmamalıymış. bunu daha bugün öğrendim, 1 senedir direniyordu da, prezervatifin ona fahişeyle birlikte olma duygusunu hatırlattığını aklıma bile getirmemiştim. bunu nasıl çözebilirim ki?? kendi uydurmaları işte... çok doldu taştı, ona da hak veriyorum, git yardım al diyorum ama nerdee!! ben burda size derdimi döküyorum rahatlıyorum onun öyle bir şansı yok, bana da konuşmuyor. böyle erimesini izliyorum, dayanamıyorum artıkbunlara ben sebep oldum, hepsi benim suçum diye düşünmekten delircem artık
![]()
hahahahasağolsun. günde 2 kere soğuk duş alıyor nerdeyse, sıcaktan duramıyoruz çünkü. sıcaktan iş de yapamıyoruz bak zaten
![]()
işin zor senin bu adamla..
o nedemek ki? ayrıca korunmadan olur mu ?eşini bir an önce yola getirmelisin