- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #116.301
canım adamı normal aralıkta beraber olmak ıcın bıle ancak bır kıvama getırdım. orgazm ıcın nezaman cıkarız bılmıyorum 40yılda sanırım. ya adamın yası 34 oluyor benım yuzumden baba olamıyır dıye uzuluyorum ama o kıcını devırıp yatıyor. bogmak ıstemıyorum yemın ederım.
sela bılır benı. konustuk cok uzun daha once. ısteklı ve bılgılı bır kadınım adam benı ne kadın olarak ıyı bır sans olarak degerlendırebıldı ne ıste cocuk konusunda daha az yorma yontemını denedı.ılk defa bu hafta konustuk 4 yıl ıcınde.testler otlar falan. yıllar sonra ben ona daha ısteklı adım atmaya baslamısım kı bıryıldır sıkayetcıydı kacıyorsun benden derdı. bebek ıcın herseyı arastırıyorum barı ıcecegın seylere dıkkat et barı sen sor beraber olmak ıcın gunumuz ne falan dıye. sankı hıc konusmadık. cocuk ıstemese anlarım ama ben bu adamı hıc anlamadım ya valla
Ayyy duydugun istek ve arzuya hayranim dogrusu aksamdan beri okuyorumda sen kendimi robocop gbi hissetmeye basladim dogrusu tabi cnm yasadiginiz sikinti ayri cok zor da uzuldum...ama senin kadinlik hazzina hayran.kaldim iste gercek kadin buuuuuu die bagirmak geldi icimden