- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #116.801
yanlış anlaşıldım sadece, ne yazsam bilemedim :/.
ben senı yanlıs anlamadım canım benım sen ıyı nıyetlı bı sekılde soyledın:) bende benım adım gecınce kotu oldum bırazz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerelerdesin seni görmek ne güzel....................
selam kızlar sınav tatil derken bayadır aktif olamadım.. geçmişi de oku oku bitiremiyorum o yüzden güncele gelemedim bir türlü..bundan sonra daha aktif olucam inşallah.. bu arasa senem8183 en son ara verdim egzersize yazdığını görmüştüm ondan sonra bir gelişme oldu mu? nasıl gidiyor egzersiz.. birde perilerperisi vardı onunla ilgili bir gelişme var mı..? bilgisi olan yazarsa sevinirim
mrb canım vaji yenmeden önce çalışmaya başlamıştım geç geliyodum.
sonrada taşındık tayin çıktı falan o yüzden gireemedim.
nasılsın. 2. bebiş var mı sende
henüz yok vaji. yenip hamile kalmak isteyenler sitesinde eski arkadaşlar var.
oooo çok sert, wooow korktum kız senden(şaka yapıyorum yanlış anlaşılmasın), kötü niyetli yazmadım, sadece bunu bil yeter
.
daha yenmemişti pe... başı oluyor doktora gitti egzersiz yapıyor mem. gitti. ayrıca mantar ve sistit oldu.
ben cıkıyorum ıyı gecelerr kızlarrrkocıs gelecek . öptümmm
byee:79:
selam kızlar sınav tatil derken bayadır aktif olamadım.. geçmişi de oku oku bitiremiyorum o yüzden güncele gelemedim bir türlü..bundan sonra daha aktif olucam inşallah.. bu arasa senem8183 en son ara verdim egzersize yazdığını görmüştüm ondan sonra bir gelişme oldu mu? nasıl gidiyor egzersiz.. birde perilerperisi vardı onunla ilgili bir gelişme var mı..? bilgisi olan yazarsa sevinirim
Boşalttım canımozel mj kutun dolu canım gonderemıyorummm
canım karıştırdın sanırım sen.ben 30 temmuz 2010 da evlendim,vajiyi yendim nisanın son günlerinde canım.ama çok sağol iyi dileklerin için.kocam yine hatırlamayacak biliyorum,zaten benle ilgili neyi hatırladı kiher defasında bozuyorum bana mısın demiyor...
bi de çok hassas bi günümdeyim regl oldum bugün.midem alt üst bi halde
![]()