Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam kızlar sınav tatil derken bayadır aktif olamadım.. geçmişi de oku oku bitiremiyorum o yüzden güncele gelemedim bir türlü..bundan sonra daha aktif olucam inşallah.. bu arasa senem8183 en son ara verdim egzersize yazdığını görmüştüm ondan sonra bir gelişme oldu mu? nasıl gidiyor egzersiz.. birde perilerperisi vardı onunla ilgili bir gelişme var mı..? bilgisi olan yazarsa sevinirim

selam kızlar sınav tatil derken bayadır aktif olamadım.. geçmişi de oku oku bitiremiyorum o yüzden güncele gelemedim bir türlü..bundan sonra daha aktif olucam inşallah.. bu arasa senem8183 en son ara verdim egzersize yazdığını görmüştüm ondan sonra bir gelişme oldu mu? nasıl gidiyor egzersiz.. birde perilerperisi vardı onunla ilgili bir gelişme var mı..? bilgisi olan yazarsa sevinirim

daha yenmemişti pe... başı oluyor doktora gitti egzersiz yapıyor mem. gitti. ayrıca mantar ve sistit oldu.

Merhaba arkadaşım evet tatile çıkmıştık orada pek yapamadım ara verdim gibi oldu 2 gündür yine yapıyorum ama çok gelişme yok:( Az önce deniyeyim dedim içim fena oldu midem bulandı ne olcak benim bu halim şu tedirginlik yok mu off valla ne zor ya bizim bir de askerlik sorunumuz var çok az kaldı gidecek ama ben devam edebildiğim kadar edicem egzersizlere. Sen ne yaptın hallettin mi? Bu arada sınav nasıldı? İnşallah ataman olur...

eldivenin tek parmağına iki parmağımı sokup denedim bugün. 1 boğum aldım. 10 dakika geçti neredeyse ama hala yanma hissi var. normal mi?ne yapmalıyım bundan sonraki aşama için. mumla deneyim diyorum ama mum sert,onun yerine kendim bi aparat hazırlayamaz mıyım? off ne bileyim ya.acabalar dolaşmaya başladı gene kafamda. ayrıca yardımcı olan, mesajıma cevap yazan arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyorum. bu sıkıntıyı çeken herkesin atlatması dileğiyle,iyi geceler.

Niye benim yazdıklarıma kimse cevap vermiyor? Çok üzgünüm.... Bir umut buraya geldim, çok cesaretlendim, umutlandım ve heveslendim ama git gide hevesim de umudum da söndü artık... Gerçekten çok üzgünüm ben...

3 gün sonra eşim askerden izne geliyor, tatile gideceğiz 7 günlüğüne, umarım olur ve kurtulurum ama dediğim gibi umudum da kalmadı, cesaret derseniz zaten yok, olmazsa zaten eşimle bu konuyu konuşacağım ve egzersilere başlayacağım tabii bu gazla ne kadar egzersizmiş, cesaretmiş kalır bilmiyorum ama deneyeceğim artık kendi çapımda bir şeyler... Yine de sağolun....

günaydınnnnnnnnnn kıslarrrrrrrrrrrrr... sabah sabah benim gözüme çöp battı sizi özledim ama kimsecikler yok... neyse ben size raporumu vereyim dünkü ısrarlara dayanamayıp:27: 3. denememi yaptım ve çok şükür sorunsuz ve kolay geçti çok mutluyum darısı herkesin başına inşaallah... ama bende de şimdi şunun düşüncesi var aceba jelsiz ve prezervatifsiz ne zaman olur? neysem onu zamana akışına bırakıyorum ... ben güzel haberle başladım inşaallah devamında da güzel haberler duyarız...... aminnnnnnnnnnnn.....:31::31::31:

canım karıştırdın sanırım sen.ben 30 temmuz 2010 da evlendim,vajiyi yendim nisanın son günlerinde canım.ama çok sağol iyi dileklerin için.kocam yine hatırlamayacak biliyorum,zaten benle ilgili neyi hatırladı ki:14::14::14: her defasında bozuyorum bana mısın demiyor...:59::59: bi de çok hassas bi günümdeyim regl oldum bugün.midem alt üst bi halde:(

yok yavrum karıştırmadım... ben bi mesajımda yazmıştım ya ramazan öncesi evlenenlere yazık derdim nasıl dayanacaklar ramazan boyunca diye onu demek istemiştim... seninde düğünden 10 gün sonra filan ramazan girmiştir sanırım.... ama kısmet başka zamana yenmişin ... çok şükür ki yendiniz gülüm ALLAH ım mutluluğunuzu daim etsin...

Back
X