Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

3.gunu 2 gun sonra bıter canımmm
yavuz çok sıkı çalışmamız lazım, bunda sonraki süremizi iyi değerlendirmemiz lazım. Bu defter senin için kapansın artık. İki parmak deniycez bol jelle. Şimdi çıkmam lazım. Başarı hikayelerini oku. Hergün 500 kegel yap bu arada :29:. Gaza geldiğin zamanları iyi değerlendir, yoksa senelerine sene katarsın canım. Egzersiz yapmadığın hergün 2 ay kabettirir derdi bana doktorum. Yarın yine burda olucam. Konuşuruz yine Moralini yüksek tut :54:.
İyi geceler herkese :16:.

yavuz çok sıkı çalışmamız lazım, bunda sonraki süremizi iyi değerlendirmemiz lazım. Bu defter senin için kapansın artık. İki parmak deniycez bol jelle. Şimdi çıkmam lazım. Başarı hikayelerini oku. Hergün 500 kegel yap bu arada :29:. Gaza geldiğin zamanları iyi değerlendir, yoksa senelerine sene katarsın canım. Egzersiz yapmadığın hergün 2 ay kabettirir derdi bana doktorum. Yarın yine burda olucam. Konuşuruz yine Moralini yüksek tut :54:.
İyi geceler herkese :16:.

tamam canım ıyı gecelerr senı dınlıycem soz verıyorum ne dersen yapıcamm

kızlar sizleride sıkıorm galiba...ama ne yapayım burdan başka sizden başka kimseyle sorunumu paylaşmıorm daha doğrusu paylaşamıorm...kızlar ya acaip bir stres sardı korkuorm valla..acaba doğru pozisyonu mu bulamıorm...altta yaptım..üstten korkuorm çünkü sanki cnm çok yanacak gb gelior...:14:
Korkma niye korkuyosun bikere yaptin aci olmadigini gördün, hiç ummadigin tas bas yarar, bi dene belki üstte umdugundan kolay geçecek, busfer alt için korkacaksin.. dene üstte her sekilde kontrol sende nasilsa baktin olmuyo birakirsin.. canin yansa ilkinde yanardi.. olumlu düsünmeye çalis ve yeni yendin bikaç seferligine alisana kadar deneme öncesi egzersiz yap mutlaka

cap mi? 12 cm capi olan bir cismi vajinaya sokabilenin zaten burada isi yok. lütfen cap deyip, ürkütmeyin kimseyi.
cevre uzunlugu ile cap farkli seyler. 12 cmlik bir aparatin capi 3cm'den fazladir (pi küsürati).
bız de ilk bu forumu okuduğumuzda8 cm 9 cm filan yazıyo Allahım hesaplıyorum 2 pireden çok büyük diyorum nasıl alınıyomuş bu aparatlar. sonra anladım kii çevreymişş ama bunu anlamak için 3 gün filan geçmişti:)

Kızlar olduuuu.İnanamıyorum Leyla gibiyim.Oldu,oldu,oldu,oldu...
masalcımmm tebrikler canım çok sevndmmmm halaylar sana gelsin Allah başka dert vermesinnn :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

Kemre bu isi yapan kadinlar buyuk is yapmis doga ustu bir olaya imza atmis...amazon ormanlarindaki zeynalar gbi gelio ...iste komik biliom oyle degil ama oyle hissedion ne kadar sacma allahim..baglama konusuna gelince yalniz deilsin beni baglamak istediler bi kac kisi birden benden yasca coook buyuk birine oyle bi tekme attimki yere yapismisti ...pisman deilim hic:1::1: mahfettiler hayatimi...
yaa ben de anne olan bayanları öyle görüyorum resmen küçük çocuklu anneleri görünce gidip alnında öpüp tebrikler çok başarılı bir çalışma olmuş diyesim geliyor :) e malum biz beceremedik :(

okudugum an nefesım kesıldı :(
canım bende esımden benı zorlamasını ıstedım :(
oda cok canına tak ettiği dönemler sana kıyamıyorum yoksa ıstesem zorlada olur dıyordu
bayılsam oyle yapsak baglasa bıranda olsa hep aklımdan bunlar gecıyordu
ne kadar da aynı seylerı dusunuyoruz bu hastalık bızı canbaz yapmıs :)
ben hep derdim ki bu sefer de olmazsa bana iki tane çak bayılt bitsin işte .. çakınca hissedeceğim o ağrı daha fazla olcak ama işte akıl akıl :)

nasilsiniz canlarim nasil gidiyorr??? :)

iyiyiz cnm sen nasılsın nasıl gidiyor..

iyi aksamlar hepınıze,
fırsat buldukca okuyorum yazdıklarınızı..pekte fırsatım olmuyo ama bı sekılde takıp etmeye calısıyorum ben 1,5 aylık evlıyım lutfen yazdıklarımı okuyup bırazda olsa tecrubelerınızden faydalandırırsanız cok sevınırım..evlendıgım gece tatsız hos olayan seyler yasadım esımle alakalı dııl ama malesef bu sebepten ılk gece hep hayalını kurdugum gece yasanmadı yatıp uyuduk ertesı gun balayına gıttık balayında denedık ve olmadı..hıc ıcıme alamadım p...bası deydıgı anda esımı ıttım hep.belkı balayında farklı bıyerde olmak yaramadı dıy dusunup erteledık..evımıze dondugumuzdede yapamadık malesef..vajınusmus oldugumdan sphelenmeye basladım cunku okudm ettım butun belırtıler bu yneydı sanı oramda bı uvar vardı ve gecmesıne ızın vermıyordum.sonrası hemen herkesın yasadıkları ertelemem kavga gurultu huzursuzluk yapamam esımı suclamma falan fılan kı esım son derece anlayıslı davrandı ama bu psıkolojı yuzunden hep kavga etmeye basladık etten puften seler yuzunden ve nerdeyse on gunde bır dener olduk ama malesef sonu hep husran..ve bı gece denedımızde yarısına kadar alabıldım ama acayıp bı acı ve ıne erteledım tabı kavgada ettımız ıcın hıc yaklasmadık bırbırımıze.ama ben fırsat buldukca kendımı rahatlatmak ıcın allık fırcasıyla denedım ınce ama olsun oraya bıseylerın gırdıgını gormek bıle benı sevındırdı.yıne denedık ama yıne yarısına kadar alabılıyorum sonra acayıp bı yanma acı yıne bırakıyoruz.burdan okudum bazı arkadaslar mumla falan denemıs bugun mum aldım cok rahat bı sekılde soktum.sonra muma pecete sarıp azıcık kalınlastırdım ve yıne zarzoda olsa soktum.anlamadıgım ben vajınusmuyum ? eger oyleysem mumu sokabılıyken pe..neden ıcıme alamyıyorum yolun neresındeyım nekadar zamanımı alır bunu yenmek ? lutfen cevap verırsenız sevınırım

Sadece p.sten korktugun için kasiyosundur.. Rahat olmaya çalis.. Mum p.ste okadar sertki, p.s çok çok kolay oluyo bu çalistigimiz aparatlardansa.. mumu biraz daha kalinlastirarak çalis cnm ve hangi poz. rahatsan o sekilde deneyin, takildigin yerde bekle, derin nefesler alip ver ve ikinarak ilerletmeye çalisin.. daha evliligin çok baslarindasin, çabuk kurtulabilrsin bu sorundan..

egzersiz kısmen başarıyla tamamlandı... en son p. denemesinde yarıya kadar olmuştu.. hatta reglim geçikinçe hamilemiyim demiştim.. ama egzersizde işaret parmağındaydım.. şimdi tekrar işareti denedim baktım rahat hemen orta parmağa geçtim oda gayet rahattı duramadım iki parmak yapayım dedim ama malesef... ıı ıııhh:50: zorladım olmadı. tekrar orta parmakla devam edeyim dedim oda zorla oldu ve anım yandı biraz... bu yüzden kısmen diyorum birdee hiç mutlu olmadım ilk kulak çöpünü denediğimde sevinçten odada kaç tur atmıştım.. ama şimdi niye böyleyim:43:
canım bak o kadarını yapmışsın.nereden nereye..sen sadece panik olmuşsun gibime geliyor o yüzden yapabildiğini yapmakta zorlanmışsın.üzülme bu yapamayacağın anlamına gelmiyor.yani sonuçta p... yarıya kadar olmuş,kim korkar 2 parmaktan:) bi de 2 parmağını küs yapıp dene.prezervatif ve bol kayganlaştırıcı kullanıyorsun di mi??

Yinede çok büyütmemek lazım, yanındaysa, elini tutuyorsa, yanında huzurluysan gerisi boş. Aslında cinsellik oturdukça, düzelecek diye umuyorum ben :16:, sen onu boşla, o seni boşlasın nereye kadar? Birinden birinin adım atması lazım :48:.

Valla yanimda ama bedeni yanimda ruhu degil.. var ama yok.. Aslinda ise yaramadi degil :) bu defa büyütmek ise yaradi.. Bikaç gündür çok soguk davraniyorum, hani konusuyorum ediyorum ama eskisi gibi yanina pek gitmiyorum sarilmiyorum.. demin dediki ne o önceleri gelirdin sarilirdin, biktinmi benden,sogudunmu vs özledigini söyledi :9: yaaaa nasil oluyomus dedim,anladi hatasini.. :9: oh oldu ohhhh

egzersiz kısmen başarıyla tamamlandı... en son p. denemesinde yarıya kadar olmuştu.. hatta reglim geçikinçe hamilemiyim demiştim.. ama egzersizde işaret parmağındaydım.. şimdi tekrar işareti denedim baktım rahat hemen orta parmağa geçtim oda gayet rahattı duramadım iki parmak yapayım dedim ama malesef... ıı ıııhh:50: zorladım olmadı. tekrar orta parmakla devam edeyim dedim oda zorla oldu ve anım yandı biraz... bu yüzden kısmen diyorum birdee hiç mutlu olmadım ilk kulak çöpünü denediğimde sevinçten odada kaç tur atmıştım.. ama şimdi niye böyleyim:43:

merhaba... bence gayet iyi durumdasın.. egzersize ara verip kaldığın yerden devam edebiliyorsun.. gerilememişsin bu da iyi bir gelişme..bundan sonra egzersizini aksatma..iki parmak denerken parmaklarını küs şeklinde yapıyorsun dimi? bol jel kullan bide takıldığın yerde bekle.. hemen geri çekme.. rahat hissettikçe biraz biraz ilerlet..derin derin nefes al ve ilerletirken nefes ver...bir de karamsar olma iyi yönünden bak yani niye iki parmak yapamadım değilde neyse ki orta parmak oldu diyerekten başarıya odaklan:)olucak, herkes yapıyor bende yapabilirim diye gazla kendini:16:gerçekten de olucak kararlı ol ve egzersize asıl

galiba yine acele ettim p.. denemesi gibi. ama birde çözsem nolcak çözmesem ne olucak demeye başladım kendimi çook zorluyorum korkum eskisi gibi yok ama isteksizim sizlerdede böyle olduğu oldumu? bu arada teşekkür ederim:34:

Nolcak cozmessen nolcak :44::44: hic bsey olmicak cnm zaten sorunumuzda bu bizim bseyin olmamasi :1: sen cok yakinsin az minnak kalmis zafere pes etmen icin artik cok gec cnm;))))

galiba yine acele ettim p.. denemesi gibi. ama birde çözsem nolcak çözmesem ne olucak demeye başladım kendimi çook zorluyorum korkum eskisi gibi yok ama isteksizim sizlerdede böyle olduğu oldumu? bu arada teşekkür ederim:34:

ben aklıma bu tarz düşünceleri getirmemeye çalışıyordum.. çözücem diye şartlamıştım kendimi bir de katı disiplin uyguluyordum çok uzun uzun zaman tanımamıştım kendime... 15 günde bitecek diye şartlamıştım ve öyle de oldu çok şükür.... bence bu düşünceyi at kafandan ve ben bunu yapmalıyım diye şartla kendini.. emin ol başarıya daha da yaklaşacaksın

canım bak o kadarını yapmışsın.nereden nereye..sen sadece panik olmuşsun gibime geliyor o yüzden yapabildiğini yapmakta zorlanmışsın.üzülme bu yapamayacağın anlamına gelmiyor.yani sonuçta p... yarıya kadar olmuş,kim korkar 2 parmaktan:) bi de 2 parmağını küs yapıp dene.prezervatif ve bol kayganlaştırıcı kullanıyorsun di mi??

jelli prz. kullanıyorum canım yeterli gelio die kayganlaştırıcı kullanmadım aldım duruyo öyle yarın kayganlaştıcıda eklerim belki daha iyi olur.. inş. sadee paniktir dediğin gibi :I egzersiz deyine ıyy nasıl yaparım derken şimdi egzersiz normal gelio ama problemi çözmek için isteğim yok oysaki herşeyde iyi normal gidio ne bu üstümdekii:(

eldivenin tek parmağına iki parmağımı sokup denedim bugün. 1 boğum aldım. 10 dakika geçti neredeyse ama hala yanma hissi var. normal mi?ne yapmalıyım bundan sonraki aşama için. mumla deneyim diyorum ama mum sert,onun yerine kendim bi aparat hazırlayamaz mıyım? off ne bileyim ya.acabalar dolaşmaya başladı gene kafamda. ayrıca yardımcı olan, mesajıma cevap yazan arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyorum. bu sıkıntıyı çeken herkesin atlatması dileğiyle,iyi geceler.

parmakla devam et canim sartlama kendini baska aparatlara.. alisanada kadar iki parmak 1 bogum çalis.. yanma hissi kastigin için yada ne kullaniyosun bebe yagimi o yakmis olabilir, yada kullandigin kayganlastirici.. yada kasmissindir dedigim gibi.. 2 parmak 1 bogum rahat olunca 2 parmak 2 bogum yap.. beklet biraz gitgel yap sonra 2 parmak 1 bogumda makas hareketi yap canim parmaklarini aç kapa.. Eger rahat hissedersen kendini esinle denersin yok hazir hissetmiyorum dersen 3 parmak çalisirsin birde, isaret parmagiyla yüzük parmagi birlestirip , orta parmagini üste koyarak.. çok iiyi bi asamadasin, çok az kalmis umudunu kkaybetme ve israrla egzersizlerine devam et cnm

öncelikle yenen arkadaşlar olmuş girmeyeli, onları tebrik ediyorum, darısı benim ve benim gibi umutla bekleyenlerin başına inşallah....

slm canım uzulme,üzulmenın bu olaya faydası olmuyor malesef :(ben kendımden bahsedeyım belkı sana ve burdakı arkdslra faydam olur.....ben bu illetı yenelı bgun 25 gun oldu,cesaretszlıkten ve korkaklıktan kendı basıma yenemedım dr.cozebıldık sukurkı.doktrda 3 asamalı calışma var.1.vajen ve p.... Le ılgılı sematık gorsel calışma,anlatıyor,yapısını,işlevını kısa gecıyor bunları 2.asama hıpnoterapı asamsı su sesı eslıgınde ve gozler kapalı bı takım seyler anlatıyor,bu sozler cokta kılas laflar degıl gevsemeyle alakalı sozler ve 3.asama aparat asaması....3 boy aparat var.1.apart 10 cm uzunlugunda ve p..... Gıbı esnek,sert olmayan cınsten,bu aparatla calışmadan yatagın bas tarafına otur ve sırtına yastık koy,bacaklarını acıp aynayla ıncelıyosun.jelledıkten sonra dr.3 kere gırıs cıkıs yap gel dedı ben 15 kere yaptım,kendım bıle sasrdım ama oldu.2. Aparat 12 cm uzunlugunda ve sert bır aparat.bunuda 10 kere grıs cıkıs yaptıktan sonra 3.ve en işimize yarayack aparata sıra gelıyor.15 cm uzunlugunda en kalın mum capında,gorunce ığrendım ama yapmak zorundaydım.bu aparatı once 20 kere gırıs cıkıs yapıyosun ve 21.de içindeyken aparatı kendı etrafında yavasca cevırıyosun,ardından saga sola,asgı ve yukarı hafıfce vajen duvarlarına degecek sekılde bastırıyosun hafıfce olacak,oradakı yan duvarları kasları hıssetmen için en son olarak apartı tekrardan sokup 20 dakıka içerde bekletıyosun,kıpırdatabılırsın ara ara...ardından esıne iş dusuyo esınde tamamen kontrol olacak ve jelleyıp 15 cmlık bu aparatı 20 kere esın gırıs cıkıs yapacak.bu esnada ıdrar ve asırı yanma hıssedıyosun ama panık yok hersey bızler için sonucta.bu aparat calışmalrında esas püf nokta,aparatı ılerletırken derın nefes alıp verırken ılerletmek,ilerledgını gorunce ınanın cok sevınıyosun.takıldgınız yerde korkup cıkarmayın 10-15 sanıye bekle ve nefes verırken ılerlet.....esın 20 kere aparatla grıs cıkıs yaptıktan sonra esle denedık.jel surdu ve ben yıne korktum ama bırakmadım,sonucta 15 cmlık apratı alabıldım.bacaklrımı esımın omuzuna kaldırdım veeeee p....... Alabıldım,o anı anlatamam esımde bende sevncten agladık,o gun 2 kere p.......le yapabıldık....bu asamaya 1 gunde geldım....dedgım gbı onmlı nokta nefes verırken panık yapmadan apartı ılerletmen....ben 17 kez ılşıkı yasadım,dr.20 gun boyunca 3.boy aparatla 2o gırs cıkıs yapmak uzere odev verdı ancak o odevlerı esım yuzunden yapamadım,kızıp apartları attı ,artık oluyor senın aparatın benım dedı :)sukurkı defalrca yapabıldık......bunları anlatıyorum cunku dr da gıtsek sonuc yıne aparttan gecıyor,o yuzden bıraz cesaret edın ınanın içerı aldıktan sonra ve ılk bogumu gectıkten sonra ılerısı genıs......umarım yardımcı olabılmışımdır,bu mutlulugu herkes yasasın ıstıyorum.......

ilgin için teşekkür ederim, eşim gitti gideli çok üzülüyorum, daha çok taktım kafaya, ama azimliyim, ya olacak ya olacak, her türlü yolu deneyeceğim artık bir şekilde bitsin bu dert istiyorum.... aNLATTIKLARINI DA DİKKATE ALACAĞIM KESİNLİKLE BUNLAR BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ...

bu kadar üzgün olma. Sorularına cevap verenler olmuştu, neden bu kadar darıldın ki? Sıkma canını yalnız değilsin. Eşinle bir konuş, dr. Kontrolünden geçmediysen onu da hallet. Egzersize başlarsın. Herkes yardımcı olur sana burda. Umutlarını tüketme. Ne umutsuzlar yendi kurtuldu burda (benim gibi), sen neden kurtulmayasın. Sen öncelikle eşinle güzelce konuş, her şeyi anlat. Dilerim tatilde yenersiniz de, egzersize bile gerek kalmaz. Ama olmazsa da moralini bozma, çözümü kolay bi hastalık. Tek sorun başlamakta, başlayınca gerisi kolayca geliyor. Hadi toparla kendini, silkelen bakalım. :16::16::16:

teşekkür ediyorum. önce ciddi anlamda bir deneme yapmalıyım eşimle ama cesaretli davranarak, baktım olmuyor artık doktora gidip muayene olacağım ve egzersizlere başlayacağım, diğer izne kadar da epey ilerletirim egzersizle çalışmayı, planlarım bu yönde ama bilemeyeceğim hayat ne gösterecek....

canım sen istedikten sonra 3 gündede yenebilirsin hem eşine de güzel bir süpriz olur üstüne de dertsiz tasasız bir tatil yaparsınız . Ben bir gün boyunca çalışıp yenenleri bile duydum :) yapacağın şey 3 gün içinde daha çok egzersiz yapmak olacaktır . Hiç egzersize başladın mı hangi aşamadasın ??? Moralini yüksek tut ve kendine güven bunlarda önemli cnm

yok ben yeniyim daha hiç egzersize başlamadım, 2 yıl oldu evleneli heP erteledik, ya da ciddiye almadık, eşim beni kırmak ve kaybetmek istemedi, ben de bundan faydalandım sanırım, hep erteledim ama dediğim gibi eşim gitti gideli içime dert oldu, böyle olmamalıydı dedim hep kendi kendime....

canım umutsuzluğunu,üzüntünü,yaşadığın acıyı buradaki herkes çok iyi biliyor inan bana. Sen yendin de mi konuşuyosun dersen hayır malesef. Ama bu yolda ilerliyorum en azından diye cevap vermek istedim ve üzüntünü paylaştığımızı bilmen için. Asıl sorun olayı çözmek için uğraşacağımıza belki bu sefer olur diye deniyoruz ve yol alamıyoruz. önce bunu kabullenmemiz lazım bence. Sana önerim öncelikle jinekoloğa git. Herhangi bir fiziksel sorun varmı,herşey normal mi onu öğren. Herşey normalse seni rahatlatır biraz, hala olumsuz düşüncelerin varsa korkuların varsa bu forumda ayrı bir başlık altında arkadaşlar başarı öykülerini paylaşmışlar. Ben onlar sayesinde heveslendim bi yandan okudum bi yandan ağladım. Sanki düşünceler benim ama yazan ben değildim. Sorunlar aynı,yaşananlar aynı neden sonu da aynı olmasın diye gece başladım egzersize. Umarım sonunuda başaran arkadaşlar gibi getiririm diye pes etmicem.
Sende önce inan lütfen,aslında o öyküleri oku sadece zaten devamı gelicek. Herşey çok güzel olacak.
3 idiot diye bir film vardı,oradaki lafı söyleyim sana alezvel di sanırım. Izleyenler bilir. Her şeye alezvel....

teşekkür ediyorum, cidden iyi moral oldu, bu foruma üye oldum olalı başarı öykülerini okuyorum ve epey cesaretlendim, ve ayrıca denemelerimde nerede yanlış yaptığımı anladım, ben v......mı tanımıyorum bile, onu anladım, v....ya giriş yönü her şey ama her şey yeni öğrendiğim bir şey oldu ve bu bile benim için büyük bir adım....

canım bu üç gün içerisinde egzersizlerin hepsini halledebilirsin önemli olan bir yerden başlaman...

ilk başlayacağım yer bu işin NASIL olduğu konusu.... Sanırım ben bu konuda sıkıntı yaŞıyorum olMayınca da erteliyorum ne de olsa üsteleyen bir eş de yok, tabii bizim gibi hastaların işine de geliyor... Dediğim gibi başarı öykülerinden yola çıkarak denemeler yapacağım bu tatilde, çünkü gerçekten yaptıklarım çok yanlışmış, meğerse hiç bir şey bilmiyormuşum, ama eğer öyle de olmazsa dediğim gibi doktora gideceğim ve diğer planı uygulamaya başlayacağım... Başka yolu yok....

Niye benim yazdıklarıma kimse cevap vermiyor? Çok üzgünüm.... Bir umut buraya geldim, çok cesaretlendim, umutlandım ve heveslendim ama git gide hevesim de umudum da söndü artık... Gerçekten çok üzgünüm ben...

3 gün sonra eşim askerden izne geliyor, tatile gideceğiz 7 günlüğüne, umarım olur ve kurtulurum ama dediğim gibi umudum da kalmadı, cesaret derseniz zaten yok, olmazsa zaten eşimle bu konuyu konuşacağım ve egzersilere başlayacağım tabii bu gazla ne kadar egzersizmiş, cesaretmiş kalır bilmiyorum ama deneyeceğim artık kendi çapımda bir şeyler... Yine de sağolun....

Bikaç gündür giremedim.. hala geçmisi okuyorum.. yeni gördüm.. Umudunu yitirme, ilk asama umutlu olmak, kendine inanmak, yapacagina inanmak, beynine olumlu komutlar vermek.. Sakin olmaya çalis.. kayganlastirici yardimiyla deneyin, rahat olacagin bi pozisyon seçn.. Derin nefesler alip ver, verirken ikinarak içine almayi dene.. Olmadi esinle konusursun egzersize baslarsin canim. biraz disini sık, emin ol biyerde biraz yanma hissetceksin ama odur yani o hissettiginle kalir, fazlasi yok o yerde bekleyin, devami zaten bosluk kim diyodu selami Uzay boslugu emin ol.. Dilerim kurtulursun ins:16:

Bikaç gündür giremedim.. hala geçmisi okuyorum.. yeni gördüm.. Umudunu yitirme, ilk asama umutlu olmak, kendine inanmak, yapacagina inanmak, beynine olumlu komutlar vermek.. Sakin olmaya çalis.. kayganlastirici yardimiyla deneyin, rahat olacagin bi pozisyon seçn.. Derin nefesler alip ver, verirken ikinarak içine almayi dene.. Olmadi esinle konusursun egzersize baslarsin canim. biraz disini sık, emin ol biyerde biraz yanma hissetceksin ama odur yani o hissettiginle kalir, fazlasi yok o yerde bekleyin, devami zaten bosluk kim diyodu selami Uzay boslugu emin ol.. Dilerim kurtulursun ins:16:

teşekkür ediyorum... Biraz önce uzunca bir mesaj yazıp anlattım durumu... sizin anlattıklarınız da çok iyi bir yöntem... muhakkak bu önerileri dikkate alacağım ve bana öyle geliyor ki benim tek sorunum bu işi ciddiye almamam ve cesaretsiz davranıp ertelemem, çünkü elimle dokunabiliyorum oraya, ya da eşim dokununca rahatsız olmuyorum ama üstüne gidip de denemeyince de olmuyor işte... emek olmadan yemek olmaz misali... kendimi çok odakladım, deneyimli arkadaşların öykülerini okuyarak ne yapmam gerekli onları da öğrendim ve hala okumaya devam ediyorum, eğer bu gazla gidersem olur diye umut ediyorum, 10 gün sonra buraya gelerek kurtuldum, başardım diye mesajlar yazmak istiyorum, lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

Son düzenleme:
sızın nısanlıyken ya da cıkarken yapıyormus. bız onları da dogru durust gormeyenlerdenız. hatta evlendıkten sonra daha dıkkat eder oldu ama yıne de ıstedıgım sevıyede degıl ama yıne de cok sukur, hatırlıyor ve bırseyler yapmaya calısıyor dogumgunum ve yıldonumuzde. bu yıl en ıyısıydı. yemek yıyelım mı teklıfı benden gelmıstı ama gayet olumlu sekılde onayladı falan. ne bılıyım hedıye falan da dusundu. evet ozel gunler cok onemlı cok mutlu oluyorsun guzel gecınce ama ben buaralar bana normal gunluk hayatta nasıl davrandıgına bakıyorum. mesela bıraz once kalbımı cok kırdı hem de sebep ıs. aynı ısyerınde calısıyor olmaktan, kıbırlı konusmalarından, bana alt elemanı gıbı davranmasından, kendı ısını bana yıkıp ardından mudurluk taslamasından gıcık oluyorummmmmmmmmmmmm

E okadarida olsun yani, çikarken yada nisanliyken böyle seylere dikkat etmeseymis odun der geçerdim bulasmazdim bile :9: Biz kadinlar ilgiyi, sürprizleri, duygusalligi çok severiz.. Ha bilebilirmiydik evlenince yatisa gecekeklerini bukadar erkenden.. Herneyse sükretmek gerekir eslerimize.. çok çok sükür.. ne esler var.

Ayni is yerinde çalismanizda aslinda usandirici degilmi 24 saat hergün her an berabersiniz.. Biraz özleseniz birbirinizi.. yazdiklarini okuyorumda esinin tavirlarina anlam veremiyorum gerçekten.. Seninde isin zor Allah yardimcin olsn.. Sela seni dinliyormus, çok iyi dinleyicidir, teselli eder buna sevindim :) kendini daha iyi hissetmene.. Hersey düzelir, ve hersey gönlünce olur ins.. Ins bekledigin gibi davranir sana. çokta yüklenme canim, ramazan ayindayiz açliktan gergin olabiliyoruz.. herzaman beterin beterini düsünmeye çalis cnm

Back
X