slm canım uzulme,üzulmenın bu olaya faydası olmuyor malesef

ben kendımden bahsedeyım belkı sana ve burdakı arkdslra faydam olur.....ben bu illetı yenelı bgun 25 gun oldu,cesaretszlıkten ve korkaklıktan kendı basıma yenemedım dr.cozebıldık sukurkı.doktrda 3 asamalı calışma var.1.vajen ve p.... Le ılgılı sematık gorsel calışma,anlatıyor,yapısını,işlevını kısa gecıyor bunları 2.asama hıpnoterapı asamsı su sesı eslıgınde ve gozler kapalı bı takım seyler anlatıyor,bu sozler cokta kılas laflar degıl gevsemeyle alakalı sozler ve 3.asama aparat asaması....3 boy aparat var.1.apart 10 cm uzunlugunda ve p..... Gıbı esnek,sert olmayan cınsten,bu aparatla calışmadan yatagın bas tarafına otur ve sırtına yastık koy,bacaklarını acıp aynayla ıncelıyosun.jelledıkten sonra dr.3 kere gırıs cıkıs yap gel dedı ben 15 kere yaptım,kendım bıle sasrdım ama oldu.2. Aparat 12 cm uzunlugunda ve sert bır aparat.bunuda 10 kere grıs cıkıs yaptıktan sonra 3.ve en işimize yarayack aparata sıra gelıyor.15 cm uzunlugunda en kalın mum capında,gorunce ığrendım ama yapmak zorundaydım.bu aparatı once 20 kere gırıs cıkıs yapıyosun ve 21.de içindeyken aparatı kendı etrafında yavasca cevırıyosun,ardından saga sola,asgı ve yukarı hafıfce vajen duvarlarına degecek sekılde bastırıyosun hafıfce olacak,oradakı yan duvarları kasları hıssetmen için en son olarak apartı tekrardan sokup 20 dakıka içerde bekletıyosun,kıpırdatabılırsın ara ara...ardından esıne iş dusuyo esınde tamamen kontrol olacak ve jelleyıp 15 cmlık bu aparatı 20 kere esın gırıs cıkıs yapacak.bu esnada ıdrar ve asırı yanma hıssedıyosun ama panık yok hersey bızler için sonucta.bu aparat calışmalrında esas püf nokta,aparatı ılerletırken derın nefes alıp verırken ılerletmek,ilerledgını gorunce ınanın cok sevınıyosun.takıldgınız yerde korkup cıkarmayın 10-15 sanıye bekle ve nefes verırken ılerlet.....esın 20 kere aparatla grıs cıkıs yaptıktan sonra esle denedık.jel surdu ve ben yıne korktum ama bırakmadım,sonucta 15 cmlık apratı alabıldım.bacaklrımı esımın omuzuna kaldırdım veeeee p....... Alabıldım,o anı anlatamam esımde bende sevncten agladık,o gun 2 kere p.......le yapabıldık....bu asamaya 1 gunde geldım....dedgım gbı onmlı nokta nefes verırken panık yapmadan apartı ılerletmen....ben 17 kez ılşıkı yasadım,dr.20 gun boyunca 3.boy aparatla 2o gırs cıkıs yapmak uzere odev verdı ancak o odevlerı esım yuzunden yapamadım,kızıp apartları attı ,artık oluyor senın aparatın benım dedı :)sukurkı defalrca yapabıldık......bunları anlatıyorum cunku dr da gıtsek sonuc yıne aparttan gecıyor,o yuzden bıraz cesaret edın ınanın içerı aldıktan sonra ve ılk bogumu gectıkten sonra ılerısı genıs......umarım yardımcı olabılmışımdır,bu mutlulugu herkes yasasın ıstıyorum.......