Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben aklıma bu tarz düşünceleri getirmemeye çalışıyordum.. çözücem diye şartlamıştım kendimi bir de katı disiplin uyguluyordum çok uzun uzun zaman tanımamıştım kendime... 15 günde bitecek diye şartlamıştım ve öyle de oldu çok şükür.... bence bu düşünceyi at kafandan ve ben bunu yapmalıyım diye şartla kendini.. emin ol başarıya daha da yaklaşacaksın

ah aaah bi atabilsem bu düşünceleri neler neler düşünüyorum böylede hayat devam ediyor, kadın olunca içimdeki masum kız gideeck, oooo neler neler hele deneme aşamasında varya sıkıştırılmış program gibi hepsi beynimde dönüyoo vızır vızrr istemediğim sahneler yüzler...sorunu fiziksel olarak çözebileceğimden eminim de... acaba ilki olduktan sonra bunlar geçeekmi yada zamanla.. yoksa her defasında böylemi olacak.. heralde sıaktan iyice bi garip oldumm..
ama dediğin g,bi yapıcam kendime bayrama kadar süre veriyorum..

Bikaç gündür giremedim.. hala geçmisi okuyorum.. yeni gördüm.. Umudunu yitirme, ilk asama umutlu olmak, kendine inanmak, yapacagina inanmak, beynine olumlu komutlar vermek.. Sakin olmaya çalis.. kayganlastirici yardimiyla deneyin, rahat olacagin bi pozisyon seçn.. Derin nefesler alip ver, verirken ikinarak içine almayi dene.. Olmadi esinle konusursun egzersize baslarsin canim. biraz disini sık, emin ol biyerde biraz yanma hissetceksin ama odur yani o hissettiginle kalir, fazlasi yok o yerde bekleyin, devami zaten bosluk kim diyodu selami Uzay boslugu emin ol.. Dilerim kurtulursun ins:16:

inşallah kız elvan bizde bu işin hakkından geliriz,gereksiz yere korktuğunu biliyorsun ama korkuyosun işte

galiba yine acele ettim p.. denemesi gibi. ama birde çözsem nolcak çözmesem ne olucak demeye başladım kendimi çook zorluyorum korkum eskisi gibi yok ama isteksizim sizlerdede böyle olduğu oldumu? bu arada teşekkür ederim:34:

acele etme yavas yavas ilerliceksin kimi yavas gidior kimi hizli kisiden ksiye degiisir bu.. egzersizde ilerlemeye baslayinca istekli olursun cunku sona yaklasacagini bilirsin o yuzden merak etmee... rica ederim ne demekkk... :)

teşekkür ediyorum... Biraz önce uzunca bir mesaj yazıp anlattım durumu... sizin anlattıklarınız da çok iyi bir yöntem... muhakkak bu önerileri dikkate alacağım ve bana öyle geliyor ki benim tek sorunum bu işi ciddiye almamam ve cesaretsiz davranıp ertelemem, çünkü elimle dokunabiliyorum oraya, ya da eşim dokununca rahatsız olmuyorum ama üstüne gidip de denemeyince de olmuyor işte... emek olmadan yemek olmaz misali... kendimi çok odakladım, deneyimli arkadaşların öykülerini okuyarak ne yapmam gerekli onları da öğrendim ve hala okumaya devam ediyorum, eğer bu gazla gidersem olur diye umut ediyorum, 10 gün sonra buraya gelerek kurtuldum, başardım diye mesajlar yazmak istiyorum, lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

Böyle olumlu konusmana sevindim, hepimiz öyle, ciddiye alsak üstüne gitsek bukadar uzamazdi ama nedir eslerimiz ses çikarmiyo e bizimde isimize geliyo yatisa geçiyoruz, yada bize olani yetiyo fazlasina gerek yok diyoruz çabalamiyoruz.. halbuki sorunun üstüne gidince 2 günde yendim.. Herzaman güven kendine, en fazla ne hissedebilirsinki :)

ah aaah bi atabilsem bu düşünceleri neler neler düşünüyorum böylede hayat devam ediyor, kadın olunca içimdeki masum kız gideeck, oooo neler neler hele deneme aşamasında varya sıkıştırılmış program gibi hepsi beynimde dönüyoo vızır vızrr istemediğim sahneler yüzler...sorunu fiziksel olarak çözebileceğimden eminim de... acaba ilki olduktan sonra bunlar geçeekmi yada zamanla.. yoksa her defasında böylemi olacak.. heralde sıaktan iyice bi garip oldumm..

temizliğini,saflığını kaybedeceksin ve asla eskiye dönüş olmayacak dimi,o yüzden olacak gibi olduğunda yarıda kesiyorsuun ben de senin gibiyim

inşallah kız elvan bizde bu işin hakkından geliriz,gereksiz yere korktuğunu biliyorsun ama korkuyosun işte

Biliyorum tatlim,bu korkuyuda egzersizle yeniyoruz, küçükten basliyoruz aci yok, bi büyügüne geçiyoruz aci yok.. ondan bi büyügüne geçiyoruz e yine aci yok :53: huuhh?? hani aci vardi e ben nerdeyse p.s boyuna geldim diyoruz sonra, ardindn p.s buyuklugunde aparat yapiyoruz busfer çok az bi kasilma oluyo oda bikaç saniyede puffff gidiyo.. sonra beynimiz kabulleniyo oraya ne girse girer diye :27::27: Kurtulacaksiniz bu korkularinizdan Allahin izniyle :54:

jelli prz. kullanıyorum canım yeterli gelio die kayganlaştırıcı kullanmadım aldım duruyo öyle yarın kayganlaştıcıda eklerim belki daha iyi olur.. inş. sadee paniktir dediğin gibi :I egzersiz deyine ıyy nasıl yaparım derken şimdi egzersiz normal gelio ama problemi çözmek için isteğim yok oysaki herşeyde iyi normal gidio ne bu üstümdekii:(

canım çözüme ulaşmayı ertelemekte bu hastalığın yan etkisi unutma:34: isteksiz olman gayet normal. ki ben yenmeme rağmen ben de bile isteksizlik hat safhada oluyor.hele de ramazan da iftara kadar tatil zaten iftardan sonra da vakit bulup yapabilirsen bravo çünkü hemen sahur geliyor:)) eşimle limoniyiz,yapasım hiç yoktu kızgın olduğum için.şimdi de regl oldum bekle dur artık regl bitsin diye:59::59:
ben yapabileceğine inanıyorum,egzersizi ihmal etme yeter ki...:66:

süpeer...bayramda çifte bayram var o zaman:) biz vaji.li kadınların beyni biraz farklı çalışıyor sanırım.. yani bize göre gereksiz bir şey gibi geliyor ama öyle değil...ilki olduktan sonra da aynı düşünceler bir süre daha devam edicek ama zamanla mutlaka geçicek.. emin ol hepimiz aynı şeyleri düşünüp erteleyip durduk...(itiraf edeyim yeneli 2 ay olucak nerdeyse bana hala zor geliyor) ama vazgeçmek pes etmek yok.. herkesin kolaylıkla yapıp zevk aldığı bir şeyi bizde yapabiliriz...yapıcaz da..

şimdi bütün kötü düşünceleri kafamızdan atıyoruz ve odaklanıyoruz... bu sorun bayrama kadar bitecek:)inşallah:16::16:zamanla da her şey yoluna girecek:16:

temizliğini,saflığını kaybedeceksin ve asla eskiye dönüş olmayacak dimi,o yüzden olacak gibi olduğunda yarıda kesiyorsuun ben de senin gibiyim

evet aynen öyle oluyor çok saçma bu düşüneler şuan biliyorum ama o esnada engel olamıyorumm atlatan arkadaşlar sonrasında herşeyin daha güzel olduğunu yazıyor hep ama acabamı diyorumm...

Böyle olumlu konusmana sevindim, hepimiz öyle, ciddiye alsak üstüne gitsek bukadar uzamazdi ama nedir eslerimiz ses çikarmiyo e bizimde isimize geliyo yatisa geçiyoruz, yada bize olani yetiyo fazlasina gerek yok diyoruz çabalamiyoruz.. halbuki sorunun üstüne gidince 2 günde yendim.. Herzaman güven kendine, en fazla ne hissedebilirsinki :)

Sanırım umutlu olmak zorundayım bunu aşıladım kendime, yoksa tatili de berbat edeceğim eşimi de üzeceğim, ben üzülüyorum diye daha çok üzülecek... Ertelemek yok artık, zaten elimizde sadece 7 günümüz var değil mi, iyi değerlendirmek lazım:) İnşallah ben de 2 günde yenerim canım yaa, ama olmazsa hemen tatilde başlayacağım egzersizlere, izin günümüz bitmeden ne yaparsak kardır diye... :)

ben burada yazmaya başladığımdan beri sürekli içimden dua ediyorum vajidaşlarıma:) vede minnettarlıkla rabbimin razı olmasını istiyorum hiç çıkarı olmadan herkes mutluluğa yol alsın die yolu gösteren burdaki iyi kalplilere...

Kizlar ben simdilik çikiyorum, çok az kaldi güncele gelmeme :9: bi dünün yazilari kaldi.. anam Msllh ne çok döktürmüssünz valla acaip uykum geldi gözler gidiiiiyyy :ssz:
Hepinize iyi sahurlar, iyi geceler diliyorum öpüyorm :54:

çalışmalar sonucu önce işaret,sonra orta parmak. iki parmağında 2 boğumuna yakınını aldım.2-3 kere denedim bekledim biraz.yanma hissim artınca bıraktım şimdilik. gündüze devam kısmetse. acaba reglim yaklaştığı için de mi( bugün -yarın olacak) canım böyle yanıyo. umarım öyledir ve sonrasında daha rahat olurum...

merhabalar tam 2 sene vajinusmus neddeniyle essimle iliskiye giremedim cok zor gunler gecirdim tessaduf eseri mucize gibi bir sekilde elime gecen bir receteyle 2 ssenenin sonunda bu problemimi 1 gecede halletim o ankii mutlulugumu anlatamam.benim gibi kabus dolu gunler yassayan birileri varsa yardimci olurum.sizdende hayir dualari alirsam ne mutlu bana

merhaba tebrik ederim cok sevindim bunu astiniz icin peki herhangi bir ipucu yazabilirmisin nasil yendigin konuda?

canım bu üç gün içerisinde egzersizlerin hepsini halledebilirsin önemli olan bir yerden başlaman...

günaydın aykurtum.. ıslanman iyiyse jeli hemen bırakabilirsin jelden daha iyi kayganlaştırıcı hem de en doğalından :) prezervatifi de korunmak istemiyosan hemen bırakabilirsin ama tavsiyem en az 3 ay korunman.. kafanda soru işareti kalmadan hamile kalmak en güzeli...

sağol canımmmmmmmmmm... pek farkedemiyorum daha ıslanma yönünü jelsiz denemedik daha... inşaallah çabuk bırakırım... birde şuanda mecbur korunmamız lazım çünkü 1 yıldır adet düzensizliği çekiyorum tekrar doktora gitmem lazım gülüm... ama doktordan sonra duruma göre korunmayı bırakırım artık bebiş istiyorum çünkü :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

Back
X