Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar olduuuu.İnanamıyorum Leyla gibiyim.Oldu,oldu,oldu,oldu...

anammmmmmmmmm maaşallah kuzum gözün aydınnnnnnnnnn... kurtuldun sende çok şükür Rabbime... ALLAH ım başka dert sıkıntı vermesin inşaallah canım... Darısı diğer güllerimize olsun inşaallah mutluluğunun...:21::21::21::nazar::nazar::nazar::16::54::31::31::31::29:

merhaba kızlar...burada yenmeye çalışanlar bi türlü yenemeyenler kafalarındn bir şeyleri söküp atamayanlar ayrıca cesaret bile edemeyip üye olmaya bu siteye gizlice takip eden arkadaşlar...bugün 1 ağustos 2012 benim 3.yıl dönümüm...tam 3 yıl sonra ilk defa evlili olduğumdn yıl dönümüm geldiğinden eşimle beraber bu günü kutlayacağımdan dolayı çookkkk mutluyum...30 haziranda başladığım galiba 14 temmuz olck yendiğim vajinusmusu... tam 2yıl 11ay mutsuz gün boyunca hayat benim için ağlamaklı bunalımlı hayattan zevk alamaz bir halde geçti....bazen eşimle birbirimizi hiç yoktan kırdığım, ağlamaklı gecelerimi asla unutamıyırm, ansızın uyanırdm gece evin içinde ağlmaklı gezrdm...gece yatmaya giderken başaracm acımayack ne olursa olsun yapacm deyip sonrasında ise kendimi eşimden kaçırıp ağlamaklı bir şekilde korkunun verdiği tabiki,sırtımı dönüp hıçkırıklra boğulurdm..eşim bzı gecelr ağlarım diye hiç bişe yapmadn sarılıp yatardı bana tamam üzülme bunalma diye...ben daha çok üzülürdm o öyle yaptıkça... şuan bunlar bitti....yeni atlattım alışma aşamasındym ama hiç olmazsa yaptım arkadaşalr...çok mu iyiyim süper miyim şuanda başardımda...yok ama hiç olmazsa eşimi mutlu ediyorm zamanla alışırım geçer diyorum umut ediyorm ve çabalıyorm...bunları anlatmamın nedeni eminim bir çoğumuz aynı şeyleri yaşadık ve yaşıyanlar var size yardımcı olmak amacım....lütfen arkadaşlar kafanızdn acıyack parçalanacağım ölecm dayanamayacm bunları adın lütfen...yok kızlar böle şeyler olsa bana olurdu..bende aynı düşünüydm ne kadar saçmalamışım anlatamam..hadi gayret bunu eşiniz için değil sadece önce kendiniz için yapın...bebekleriniz olck allahın izniyle onlar için yapın...mutluluk için yapın...hoş geldin 1 ağustos ve mutluluk...

Canım belki eşinin öyle davranmasının bir sebebide vajinismusdur çünkü bize söylemeselerde onlarda büyük sitres içinde oluyolar ve bazen de bu konu yüzünden kasıtlı olarak bizi incitmek istiyolar

Olabilir belki de beni hala karisi olarak goremedigindendir...Bana diyor zaten arkadasim gibi goruyorum seni diyor maharet gibi:)sanki sevinmeliyim buna..ben senin ne arkadasinim ne kardesin ne cocugun ne ogrencin diyorum esinim diyorum tabi ama bu durumda bu havada kaliyor zannimca...ne diyeyim hayirlisi..dilatorlerim geldi esim dedi bunlara mi biz $50 verdik..ben de dedim sahsen ben istemiyorum seyime bisiler girsin bunun derdinde olmaz hic bir insan evladi NSA da yani bu ikimiz icin dedim...bla bla bla...

E okadarida olsun yani, çikarken yada nisanliyken böyle seylere dikkat etmeseymis odun der geçerdim bulasmazdim bile :9: Biz kadinlar ilgiyi, sürprizleri, duygusalligi çok severiz.. Ha bilebilirmiydik evlenince yatisa gecekeklerini bukadar erkenden.. Herneyse sükretmek gerekir eslerimize.. çok çok sükür.. ne esler var.

Ayni is yerinde çalismanizda aslinda usandirici degilmi 24 saat hergün her an berabersiniz.. Biraz özleseniz birbirinizi.. yazdiklarini okuyorumda esinin tavirlarina anlam veremiyorum gerçekten.. Seninde isin zor Allah yardimcin olsn.. Sela seni dinliyormus, çok iyi dinleyicidir, teselli eder buna sevindim :) kendini daha iyi hissetmene.. Hersey düzelir, ve hersey gönlünce olur ins.. Ins bekledigin gibi davranir sana. çokta yüklenme canim, ramazan ayindayiz açliktan gergin olabiliyoruz.. herzaman beterin beterini düsünmeye çalis cnm

yanı bızım cıkma ve nısanlılık surecımız bıraz degsık gectı ben oyle okuz ve serefsızler ınsanlar ıle calısıyordum esımın melek olması yetıyordu bana ozamanlar. neyse bız farklıyız hakıkaten ve bızı anlamak ıcın caba da harcamıyorlar ne garıptır kı.ama evlenınce cogu yatısa gecıyormus onu da goruyorum. yanı benım ayaklarımı yerden kesmedı evlenmeden once ama tam tersı bırkac yıldır daha dıkkat edıyor hedıye vs. ıkıncı yıldonumuzde de ben tedavıye gıtmek zorunda kaldım, ayrıydık ama annemı aramıs ve anne ben hesabına para cıkartayım, hedıye alırmısın begenecegı bırsey demıs. yanı bunu yapması bıle guzeldı mesela bu yıl cok ıstedıgım ama sacma buldugu bırseyı yaptı alyanslarımızı yenıledık ve gonlume gore alyansımı secmemı ıstedı ılkınde cok aceleye gelmıstı dıyordum begenmıyordum. ne bılıyım dogum gunumde bu yıl gece 12 de sehır dısından geldı gunu bırlık gıtmıstı yemege cıkacaktık ama yapamadık malum. bır kucuk saksı da cıcek almıs gelmıs ancak bunu alabıldım yanımda musterım vardı gezemedım dedı.

aynı ısyerı usandırıcı olmaz mı. aramız gayet ıyıyken ıs yuzunden cok tartıstıgımız olur mesela. ya da ozlem duygumuzu ıkı yıldır cok zedeledıgı. ama su anda bu sartlara uymamız gerekıyor maalesef.

evet sela cok manytıklı bırı benı ve esımı cok nıyı anlıyor cok mantıklı onerılerı oluyor benım bıle farketmedıgım seylerı farkedıyor kendıme daır. ve cok ıyı bır dınleyıcı. o bana buaralar en buyuk ılac sankı. Allah ondan da hepınızden de razı olsun. bırbırımıze zaman ayırıyoruz uzuntumuzu beraber sevıncımızı beraber yasıyoruz bu sanal bırsey ama en buyuk dostluklarından daha derın bırsey yasıyoruz.

hepımızın gonlundekıler gerceklesır ınsaallah canım ama sanırım bana en ıyı gelecek sey bır bebek. bunu hıssedıyorum artık.

canım ınsan aynı evde yasayınca bıle tanıyamıyor ınan. ama senınkı daha kotu olmus ıste.

senın vajınısmus olmanın sebebı onun hareketler belkı de. ben kırgın olunca esmın yaklasmasına bıle gıcık olurum, hatta bırsey yokmus gıbı saka yapar ona bıle gıcık olurum. kaldı kı sana kotu davranırken onunla beraber olma cesaretını nasıl bulacaksın kı yanı.

olayları anlatırsan benzerlıkler bızlerde de var ya da yok derız ve evlılıgıne daır bır yon cızersın bu sayede. yanı genel erkek okuzluklerı mı yoksa onun kı double okuzlukler mı oluyor anlarız

Yani sevgili arkadasim bunlar oyle ha deyince anlatilacak cinsten seyler degil ki hani cok sukur mu desem bilemedim..Belirli birsey yok klasik erkek iste cicek almaz hediye almaz bahanesi de maddi durumumuz. Hak veriyorum evet bir acidan burada hayat inanilmaz pahali, dusun bir tane patlican $1. sanki gumus aliyoruz. Esim kaba biri degildir aslinda ama sinirlendiginde okuzlesebiliyor tabi. Merhametlidir benim aglamama uzulmeme dayanamaz ama ben bastan uzmesin kirmasin istiyorum her kadin gibi. Esim ilginctir de biraz bos durmami istemez, faydasiz islerle ugrasmami istemez, oturayim ders calisayim, kitap okuayayim filan, boyle hayatima cok mudahele eder hakli belki..Esim mesela heyecandan oldukca yoksun biridir, vaktiyle askeri okulda okudugu icin belki, duygu durum bozuklugu var gibi, hic birseye cok sevinmez cok da uzulmez, her erkek boyle midir? Iki kez agladigini gordum pardon 3. Ilki nisanlandik TR den buraya donuyordu aglamisti ayrilirken, ikincisi web camle gorusurken kavga etmistik o zaman aglamisti, 3.su de bir ezgi dinlemisti gecenlerde o zaman agladi.3 yildir taniyorum 3 kez agladigini gordum.Sizin esleriniz de boyle midir?

21 yasindayim 13 aylik evliyim 3 aylik evliyken bir pskologa gittim parmak egzerzisi falan yaptim son olarak p.si alabiliyorum ama tam olarak olmuyo sanki tikali bir yer var gibi..esim cok anlayisli ama destek olmadi bana artik bosver olmuyor diyor ne yapacam bilmiyorum

Olabilir belki de beni hala karisi olarak goremedigindendir...Bana diyor zaten arkadasim gibi goruyorum seni diyor maharet gibi:)sanki sevinmeliyim buna..ben senin ne arkadasinim ne kardesin ne cocugun ne ogrencin diyorum esinim diyorum tabi ama bu durumda bu havada kaliyor zannimca...ne diyeyim hayirlisi..dilatorlerim geldi esim dedi bunlara mi biz $50 verdik..ben de dedim sahsen ben istemiyorum seyime bisiler girsin bunun derdinde olmaz hic bir insan evladi NSA da yani bu ikimiz icin dedim...bla bla bla...

canım tamam esın haklı da es olmak demek sadece bır bırlesme degıl kı. ben yıllardır esımle bu konuda sıkıntılıyım ama sen benım kocam degılsın demıyorum ya da sen erkek mısın be demıyorum yanı. sen onun karısısın sadece bazı eksıklerı var bunun. bır puzzle gıbı dusun. resım var her bır parcayı yerıne yerlestırdınız zaten yıllarca. sadece tek bır parca kaldı. bunu boyle dusun once. yanı kendını ezık hısseder gıbı havada kalıyor deme. ben resmı nıkahımız ya da dugun gunu okadar hıssetmedım mesela esı oldugumu. ama yuzuklerımızın takıldıgı gun, dını nıkahımızın oldugu gun cok hıssetmıstım mesela anlatabıldım mı. arkadas gıbı goruyorum derken de yıne bıraz haklı bıraz haksız. ınsanlar arkadasları ıle yuzeysel de olsa bırsey yasamaz, cıplak olmazlar, yanı sadece vajınaya gırıs ıle karı koca olmak aynı anlamı tasımaz. cok cok onemlı bır ayrıntı, goz ardı etmemız mumkun degıl. ama sadece bununla olmuyor yanı. benı anlayamazsın dıye dusunme, haftalarca beraber olmayan bır kocam vardı benım yıllarca ve oyuzden esının psıkolojısını anlayabılırım kendımı kadın olarak hele kı guzel bır kadın olarak gormemı bıle engellıyordu bu. cunku dıyordum kı senı begenmıyor guzel degılsın ve oyuzden sana yaklasmıyor derdım. yanı ozguvenı etkılıyor bır kere cınsellık ama yıne de dedıklerımı unutma, ona da unutturma derım. esıne ınat zayıflayanlar esıne ınat daha bakımlı olan kadınlar esıne ınat egıtım ıcın ıs ıcın ugrasan kadınlar. yanı yapamazsın dıye dusunen cogu erkek. sen de esının bu cumlesıne karsılık bu vajınısmusu ve esını bır rakıp olarak gorsen onlara ben yaparım yapabılırım dıyıp ısı ıspat ınatlasma olarak gorup ustune gıtsen olur mu acaba.savassan yanı.

21 yasindayim 13 aylik evliyim 3 aylik evliyken bir pskologa gittim parmak egzerzisi falan yaptim son olarak p.si alabiliyorum ama tam olarak olmuyo sanki tikali bir yer var gibi..esim cok anlayisli ama destek olmadi bana artik bosver olmuyor diyor ne yapacam bilmiyorum

Canım aslında penisi alabiliyorsan gerisini başarabilirsin inan...Jel de kullanıyormusun..inan çok etkisi oluyor...Ya pozisyonunu iyi ayarlaman lazım yada egzersizden hemen sonra penisi almalısın...bence sen bu durumda yapabilecek durumdasın...

Canım aslında penisi alabiliyorsan gerisini başarabilirsin inan...Jel de kullanıyormusun..inan çok etkisi oluyor...Ya pozisyonunu iyi ayarlaman lazım yada egzersizden hemen sonra penisi almalısın...bence sen bu durumda yapabilecek durumdasın...

yeterince islandigimdan dolayi jel kullanmiyorum klasik pozisyonda denemeler yapiyoruz digerlerine cesaret edemiyorum.parmak odevlerine baya bir ara verdim esim destek olmadi diye kendimi rahat birakiyorum ama nefes alip vermem duruyo ondan mi kaynaklaniyo acaba..

yeterince islandigimdan dolayi jel kullanmiyorum klasik pozisyonda denemeler yapiyoruz digerlerine cesaret edemiyorum.parmak odevlerine baya bir ara verdim esim destek olmadi diye kendimi rahat birakiyorum ama nefes alip vermem duruyo ondan mi kaynaklaniyo acaba..

Anladımm canımm inan aşılamayacak bir durum değil...Zaten sen en zor olan penis başanı alarak aslında başarmıssın...biz burada önce parmak egzersizleri yapıyorum...iyice alışınca aparatlarla devam ediyoruz...hiç aparatla denedin mi?

Anladımm canımm inan aşılamayacak bir durum değil...Zaten sen en zor olan penis başanı alarak aslında başarmıssın...biz burada önce parmak egzersizleri yapıyorum...iyice alışınca aparatlarla devam ediyoruz...hiç aparatla denedin mi?

hayir denemedim parmak egzersizine baya bir ara verdigim icin onu da deneyemem esim artik umudunu kesmis durumda zar zor ikna ediyorum deneyelim diye ama o da hakli 1 senedir deniyoruz olmuyo

hayir denemedim parmak egzersizine baya bir ara verdigim icin onu da deneyemem esim artik umudunu kesmis durumda zar zor ikna ediyorum deneyelim diye ama o da hakli 1 senedir deniyoruz olmuyo

Canımm eğer çalışmıyorsan ve evdeysen bence yine parmak egzersizleriyle başlamalısın...Daha sonrada kendine mumdan bir aparat yaparak bol bol egzersiz yapmalısın..Mumdan aparatıda şöyle yapıyoruz...uzun kalın mumlar varya onlardan al bir tane..daha sonra pamukla sarr..üzerine de streç filme sıkıca sar..Daha sonra kendi isteğine göre ya üstüne prezarvativ yada direk jel sürürek deneme yapmaya başlamalısın..tabi burda önemli olan aparatın genişliği sen parmak ezersizinden sonra bence en 5-6 cm le başlayabilirsin..inan aparatın inanılmaz faydası oluyor..zaten sen bir kısmı aldığında aparatı daha kolay yapabilirsin..ben çalışıyorumm inan işyerinin tuvaletinde bile durmadan yaptımm...12 cm kadar geldimm...ama sonrasında hamile kalınca bıraktımm egzersizi...inan başarabilirisn..herşey beyninde ve sende bitiyor...

Canımm eğer çalışmıyorsan ve evdeysen bence yine parmak egzersizleriyle başlamalısın...Daha sonrada kendine mumdan bir aparat yaparak bol bol egzersiz yapmalısın..Mumdan aparatıda şöyle yapıyoruz...uzun kalın mumlar varya onlardan al bir tane..daha sonra pamukla sarr..üzerine de streç filme sıkıca sar..Daha sonra kendi isteğine göre ya üstüne prezarvativ yada direk jel sürürek deneme yapmaya başlamalısın..tabi burda önemli olan aparatın genişliği sen parmak ezersizinden sonra bence en 5-6 cm le başlayabilirsin..inan aparatın inanılmaz faydası oluyor..zaten sen bir kısmı aldığında aparatı daha kolay yapabilirsin..ben çalışıyorumm inan işyerinin tuvaletinde bile durmadan yaptımm...12 cm kadar geldimm...ama sonrasında hamile kalınca bıraktımm egzersizi...inan başarabilirisn..herşey beyninde ve sende bitiyor...

artik cesaret edemem ya cok yiprandim bu surecte bazi arkadaslar yazmislardi derin nefes alip ver yada ikin diye oyle yapsam basarir miyim acaba

Back
X