- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #117.641
1 yıl 1 ay oldu![]()
100 mesaj dolunca yazıyorsun. sende öyle de canım al spreyini kullan. birde bol jel kullan
Peki spray tamam da hangi jeli alacağım, spray ve jeli aynı anda mı kullanmam gerekir? Jeli hem ben hem de eşim kullanacak değil mi? Ne çok soru sordum :)
evettt jel de kullanacaksın eşinin p...sine sür bol bol canım
canım benim çok uzun ve zor bir hikayem var. nasıl başardım ilk kulak çubuğu ile egzersize başladım en son parmağım içerdeydi :))) olmayacak diyordum ağlıyordum hep hatta daha 1 hafta öncesine kadar neden zevk almıyorum bile dedim ama o da oldu sonunda artık normal bir kadın oldum. yaralı oluyorsun canım yensen bile bir süre o psikolojiyi atamıyorsun üstünden ama geçiyor.inşallah hepimiz canım ya.... ya belki anlatmışsındır ben takip edememişimdir nasıl başardın canım? zor olmayacaksa 1-2 cümleyle özetlesen... sana da hiç olmayacak gibi geliyo muydu?
ben üstte olduğum pozisyonda yendim öyle 10-12 cm aparatla hiç çalışmadım hep diyorum kan korkusu vardı bende ama kan falan olmuyormuş öyle :))) yalnız çamaşırımda o 2 damla pembeliği gördüğümde çığlık atmıştım bitti diye
olmayacak diye bişey yok oluyor hemde süper bişey valla![]()