Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

1 yıl 1 ay oldu:(

100 mesaj dolunca yazıyorsun. sende öyle de canım al spreyini kullan. birde bol jel kullan

Peki spray tamam da hangi jeli alacağım, spray ve jeli aynı anda mı kullanmam gerekir? Jeli hem ben hem de eşim kullanacak değil mi? Ne çok soru sordum :)

evettt jel de kullanacaksın eşinin p...sine sür bol bol canım

inşallah hepimiz canım ya.... ya belki anlatmışsındır ben takip edememişimdir nasıl başardın canım? zor olmayacaksa 1-2 cümleyle özetlesen... sana da hiç olmayacak gibi geliyo muydu?
canım benim çok uzun ve zor bir hikayem var. nasıl başardım ilk kulak çubuğu ile egzersize başladım en son parmağım içerdeydi :))) olmayacak diyordum ağlıyordum hep hatta daha 1 hafta öncesine kadar neden zevk almıyorum bile dedim ama o da oldu sonunda artık normal bir kadın oldum. yaralı oluyorsun canım yensen bile bir süre o psikolojiyi atamıyorsun üstünden ama geçiyor.
ben üstte olduğum pozisyonda yendim öyle 10-12 cm aparatla hiç çalışmadım hep diyorum kan korkusu vardı bende ama kan falan olmuyormuş öyle :))) yalnız çamaşırımda o 2 damla pembeliği gördüğümde çığlık atmıştım bitti diye
olmayacak diye bişey yok oluyor hemde süper bişey valla :17::17::17::17:

evettt jel de kullanacaksın eşinin p...sine sür bol bol canım

canım benim çok uzun ve zor bir hikayem var. nasıl başardım ilk kulak çubuğu ile egzersize başladım en son parmağım içerdeydi :))) olmayacak diyordum ağlıyordum hep hatta daha 1 hafta öncesine kadar neden zevk almıyorum bile dedim ama o da oldu sonunda artık normal bir kadın oldum. yaralı oluyorsun canım yensen bile bir süre o psikolojiyi atamıyorsun üstünden ama geçiyor.
ben üstte olduğum pozisyonda yendim öyle 10-12 cm aparatla hiç çalışmadım hep diyorum kan korkusu vardı bende ama kan falan olmuyormuş öyle :))) yalnız çamaşırımda o 2 damla pembeliği gördüğümde çığlık atmıştım bitti diye
olmayacak diye bişey yok oluyor hemde süper bişey valla :17::17::17::17:

ayyy canım ya ne güzell çok sewindim senin adına... darısı bize:) çok tekrarladım ama ben iğneyle oldum we hiç acı çekmeden we çok kolay oldu peki nie sonrası gelmedi acaba bi defa da yendim sanmıştım:(((

hic doktora gitmedim derken tedavi amacli mi gitmedin? fizyolojik bir sorunun var mi yok mu diye jinekolojik bir muayne olman sart.

o düsünceler isin bilissel kismi, onlari kolayca halledersin. zaten burada masallah herkes ansiklopedi gibi, cevir cevir oku. önemli olan diger kisim, bunun icin de anatomik bir sorun var mi bilmek önemli. yoksa egzersizlere baslarsin.

Haklısın canım; yalnız bulunduğum şehirde doktora gidemem. Çok küçük bir şehir ve iyi bir doktor bulabileceğimi zannetmiyorum. Anlaması lazım çünkü beni yıpratmaması lazım. O nedenle Ankara'ya gitmeyi bekliyorum, o zaman muayene de olacağım elbette :) zor da olsa.

ayyy canım ya ne güzell çok sewindim senin adına... darısı bize:) çok tekrarladım ama ben iğneyle oldum we hiç acı çekmeden we çok kolay oldu peki nie sonrası gelmedi acaba bi defa da yendim sanmıştım:(((

bilincaltinin korkulacak, kasilacak bir durum olmadigini ögrenmesi icin duyarsizlastirma metodu lazim.

igne nasil bir etki yapti tam kavrayamadim. anestezik etkisi yokmus, hos olsa da farketmez. full narkozla yapanlar var, faydasi yok. devami gelmez.

sen de his varmis, ama bilincin bunu iyice idrak edebilmesi icin defalarca yapmak lazim. zaten egzersizin amaci bu. egitiyorsun.

ignen hakkinda bilgi sahibi degilim ama ben de botoks yaptirmis biriyim, tek basina fayda etmedi malesef. egzersizle birlesince combo! egzersiz olmasaydi, hala ayniydim.

bi de bu düşüncelerin çok normal hatta çok çok normal asla cehaletle ilgisi yok içini rahat tut canım... ben de yeni üye oldum. özel msj hakkı yazanırsam sana yazarım bazı şeyler olur mu ciciş... bu arada öğretmen misin... cümlelerinden meslektaşım oldugunu anladım sanki?:)))

Evet canım öğretmenim :) Tamam özel mesaj hakkı kazanalım da oradan da bol bol yazışırız. Zaten burada yazılanları okudukça ve sizlerle konuştukça daha da rahatladım. İlaç gibi geldi burası :)

Haklısın canım; yalnız bulunduğum şehirde doktora gidemem. Çok küçük bir şehir ve iyi bir doktor bulabileceğimi zannetmiyorum. Anlaması lazım çünkü beni yıpratmaması lazım. O nedenle Ankara'ya gitmeyi bekliyorum, o zaman muayene de olacağım elbette :) zor da olsa.

vajinismusu bilen duyarli bir doktora git tabi ama muayneden korkma. 1 dk bile sürmüyor. bir sey sokmuyor, sadece bakiyor.

Henüz doktora gitmedim canım; ama şu an için sizlerin anlattıklarıyla bir çözüm bulmaya çalışacağım ha olmazsa yarıyıl tatilinde ve yazın Ankara'ya gidiyorum o zaman doktora giderim; umarım buna gerek kalmadan çözerim :) Yalnız benim çok saçma düşüncelerim var cehaletten mi bilmiyorum. Az önce de yazdığım gibi farklı bir deliğe girecekmiş veya orası tamamen kapalıymış gibi düşünüyorum. Gerçi çoğunda böyle bir düşüncenin olduğunu burayı okuyunca anladım. Yalnız değilmişim diye sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Ama Allah'ım herkesi bu dertten kurtarsın diyorum tez zamanda.

canım öncelikle geçmiş olsun.ben vajinusmus kabusunu atlatanlardanım,daha önce bir sürü şey yazdım okudunz mu bilmiyorum ama sizin için aynılarını tekrar yazayım,ben 2009 da bi evlilik yaptım ilk gece çok heycanlandığım içim eşimden şiddet gördüm tabi daha sonra cinsellikten tiksindim,eşim bu yüzden sürekli beni şiddetli şekilde dövüyordu,aynı zamanda aldatılıyordum,nişanlıyken kuzenim niye tanıştırdıkları insan metresi çıktı,daha sonra benim can ciğer arkadaşımla,ablam dediğim insanla ilişki yaşadı,sırf ben vajinusmusum diye yaptı bunları,aynı zamanda çalışmıyordu,evi ben geçindiriyor,aynı zamanda onun sevgililerini de besliyordum,bunca şeye rağmen bu vajinusmusu yenmeye kararlıydım,ankarada gitmediğim doktor kalmadı.murat beyazyüz le tanıştım MÜKEMMEL bir psikiyatri.benim herşeyi atlatamdaa yardımcı oldu,kegel egzersizlerine başladım,cinselliği bana sevdireye çalışıyodu,sürekli cinsel kitaplar okuyup,videolar izliyordum,öleki el ele tutuşan çift görünce midem bulanıyodu,okadaardı yani,egzersizlerin eş le olan kısımlarına gelince eşimden ayrıldım,daha sonra çeşitli aletlerle tedavimi tamamladım veeee geçen yıl yeniden evlendim,eşim süper bi insan ve süper bi cinsel hayatımız var....çok uzun anlattım k.bakma,tek istediğim benim yaşadıklarımı okuyup güçlü olmanız ben bukadar şeyi yaşarken bu kabusu atlatabilmişken,sizin omzunda ağlayacağınız size destek olan eşiniz varken size bu konu çokkkkkkkkkk basit...en başta çok güçlü olun ne olur....ayrıca ankarada doktora gitmrk istersen tek önereceğim kişi gölbaşı hasvak hastanesi murat beyazyüz,,,müükemmel bi doktor hastası için her fedakarlığı yapıyor,ve iyileştiremediği vajinusmus hastası yok,özellikle bu konuyla ilgileniyor,mutlaka git derim ben..........allah yardımcınız olsun kızlar...........

Ya kafayi yiycem kizlar yardim edin lutfen.esim beni anladigini soyluyo ama her dk ayni soruyu soruyo anlatmaktan yoruldm ya o anlamio yada ben deneme aninda sadece ben mi bukadar sert tepki veriyorum yataktan sicriyorum aglamakli oluyorum esimi devasa bi gucle itiyorum buna bozuluyo tepkin fazla dio sizler cvp verin de pkutugum lutfen hatta mumkunse esleriniz cvp versin bide erkeklerklubu acilsin . Diorum bu hastalik boyle iste elimde deil ama seninki baska bise o an acayip deisiyorsn dio:5: ya lutfen esiniz cvplasn yalnz benim olmadigimi gorsun :5::5:

Vajinismus eşlerinde psikolojisini bozuyor canım... Her defasında reddedilmek güzel bir duygu değil :20:.

Falluslari aliyosun beni alamiyosun bunu da ben anlamiyorum dio ama inan elimde deilki o yavasca aliyorum senin bi anda coop die itmenden korkuyorum diorum al sana tartisma sebebi oda hakli ama olmuoo siz soleyin ya ben cok mu anormalim...:50::43:

Aparat egzersizini eşin yapsın canım, böylelikle kontrolü ona vermeyi öğrenirsin :48:.

Bu yenen arkadaslara soruyo yapmaya nasil karar veriolarmis o anda sev... Oluyomuymus yoksa sadece icine almaya mi odaklaniyolarmis bide bikac deneme mi yaiolar yoksa sabaha kadar oluncaya dek o gece deneme mi yapiolar dioo :) ayy bu adam beni oldurecekk :9:esim altinda put gibi yatmami istemiyo normalde hersey cok guzel yolunda sev... Falan gayet haz alioz ama o an denemede ben elim yuzum deisince sinirlenio ama napim zate korkuyorum benden o anda hareketli olmami bekleme nefes alip vermem gerek diorum o zamanda bende biseler ollmuyo olanda gidio dioo:18:

Vajinismus erkeklerinde psikolojisini bozuyor dedim ya, o kadar mekanik bir ilişki erkekte sertleşme problemi yapıyor canım. Sen biraz doğal olmaya çalışmalaısın, eşlerimizin psiklojilerini bozmaya hakkımız yok :45:, hem bu sorunları daha çok büyütüyor.

hiç dr gitmedin değil mi... istersen bi git insan bi nebze olsun rahatlıyo... benim dr bana iğnde yaptı. ben ilk defa oz aman yaptım we inanılmaz kolay olmuştu ama dewamı gelmedi:(((

şimdilik bu yöntemleri dene dediğin gibi canım ama sakın amannn zamana bırakayım olur deme çünkü zamanla denemelerin azalıyo.. olmayacak hissine alışmaya başlıyon..ne olursa olsun bi şekilde çözüm bul.. ben de bugün parmak egzersizlerine başladım.. artık hergün aksatmadan yapıcam.. bi de dr gidip tekrar aynı iğneden wurulucam...

Her defasında iğne ile mi ilişkiye gireceksin :45:? Egzersiz yapmaya çalış canım :29:.

günaydın kıssslarrr... bu mübarek günde herkesin sıkıntılarının azalması mutluluklarının artması dileğiyle hayırlı cumalar:16:

Vajinismus eşlerinde psikolojisini bozuyor canım... Her defasında reddedilmek güzel bir duygu değil :20:.

Aparat egzersizini eşin yapsın canım, böylelikle kontrolü ona vermeyi öğrenirsin :48:.

Vajinismus erkeklerinde psikolojisini bozuyor dedim ya, o kadar mekanik bir ilişki erkekte sertleşme problemi yapıyor canım. Sen biraz doğal olmaya çalışmalaısın, eşlerimizin psiklojilerini bozmaya hakkımız yok :45:, hem bu sorunları daha çok büyütüyor.

Her defasında iğne ile mi ilişkiye gireceksin :45:? Egzersiz yapmaya çalış canım :29:.

ya tabi her defasında böyle olması mümkün değil canım... iğne sadece beni rahatlatıyo olduğunu, acı çekmediğimi görünce yapabilirim olgusu daha çok oluşuyo beynimde... belki doğru belki yanlışşş... zaten dünden beri egzersiz de çalışıyorum. sadece sizden destek bekliyorum.. bu arada sen ne durumdasın canımmmm

GTD
canım tebrik ederim Rabbim başka dert sıkıntı vermesin... bir iki gün içinde tekrar denemeni tavsiye ederim zamanla alışacaksın canım:16:

günaydın kıssslarrr... bu mübarek günde herkesin sıkıntılarının azalması mutluluklarının artması dileğiyle hayırlı cumalar:16:

sana da günaydın canım... her gün 1 e kadar uyuyan ben dünden beri gözüme hiç uyku girmedi... :(((

kizlar ya cok mutluyum p..si tammen aldim cok rahat oldu...sadece gitgel yapamadik o kadar...pes etmeyin deneyin ins basaracaksiniz

papatya canım çok tebrik ediyorum sende diyorsun bak ne güzel çokkk rahat oldu diye... gitgelleride öbür sefere sakla bundan sonra bir ömür sizin tatlım... ALLAH ım başka dert vermesin inşaallah mutluluklarrr:8:

çevrem demeyim de ailemden kaynaklanıyor biraz,rahmetli annem biraz otoriterdi,öyle sevgilim falan olmadı benim mesela,üniversiteyi bitirdim çalışma hayatına girdim çalıştığım ortamlarda erkekler ağırlıklıydı onların hepsi arkadaşım kardeşimdi,o yüzden geç evlendim biraz.annemi kaybetmek üzereyken evlendim yoksa evlenmezdim belki de,herzaman aileme layık bir evlat olmaya çalıştım bunu başardığıma da inanıyorum çok şükür ama şimdi de böyle sıkıntılarını çekiyorum.Annemin bir lafı vardı bey beyliğinden vazgeçmiş de kız kızlığından vazgeçmemiş diye..

Bir de benim yaşadığım herşey üstüste geldi o yüzden de bu sıkıntıları çekiyorum..

"bey beyliğinden vazgeçmiş kız kızlığından vazgeçmemiş" bence tam vajililer için söylenmiş bir söz bu:27:

hello kitty sendromu dedigim sey bu benim. cici kiz, hep onay alan kiz. hello kitty gibi kaldim diye icerleniyordum. ne uzuyordum, ne kisaliyordum.

ama hello kitty bile evlendi, vajinismus oldugunu sanmiyorum. bebek falan yapti. seksi camasirlari var. ben icimdeki pembe sevimli cici hello kitty'i öldürdüm. hatta bir tane cin mali cakma bebegini aldim, , dandik birsey, sopayla falan vurdum.

"hatta bir tane cin mali cakma bebegini aldim, , dandik birsey, sopayla falan vurdum" kız zealea ne diyim sana ne güldürdün beni:52: demek bebek içinden çıksın diye sopayla vurdun helal sana güzel bir motive yöntemi o zaman... evet arkadaşlar başka kendini cici kız hissedenler varsa barby hello kitty vesaire bebişleri alıyorum bi güzel dövüyoruz ve küsüp gidiyo:33:...hala gülüyorum hehe:9::9::9:

Ya kafayi yiycem kizlar yardim edin lutfen.esim beni anladigini soyluyo ama her dk ayni soruyu soruyo anlatmaktan yoruldm ya o anlamio yada ben deneme aninda sadece ben mi bukadar sert tepki veriyorum yataktan sicriyorum aglamakli oluyorum esimi devasa bi gucle itiyorum buna bozuluyo tepkin fazla dio sizler cvp verin de pkutugum lutfen hatta mumkunse esleriniz cvp versin bide erkeklerklubu acilsin . Diorum bu hastalik boyle iste elimde deil ama seninki baska bise o an acayip deisiyorsn dio:5: ya lutfen esiniz cvplasn yalnz benim olmadigimi gorsun :5::5:

canım sen yine iyisin eşine söyle ben az bile yapıyormuşum de... çoğu bacaklarını bile açamıyordu ve ilişkiye başlamak üzereyken bayılanlar bile oluyordu kuzum... ya düşünsene local anestezi yapılıyor hiç hissedemeyecek durumdayken bile kasıyorlar bu tamamen beyinde biten birşey çünkü... local anesteziyle uyuşuyor aslında ama beyin istemeyince kabullenmeyince olmuyor olmuyor... bence senin aparata biraz daha alışman yeterli olacaktır canım sonra rahat olacaksın kolayca pe... de olac,ak hiç merak etme... aykurt demişti dersin:51:

Back
X