Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben de bu zamana kadar pek önemsemedim açıkcası eşim de öyle bir şekilde zamanla geçer dedik,ilk sene çocuk da düşünmüyorduk o yüzden fazla sıkıntı yapmadık ama artık yavaş yavaş çocuk da istiyoruz bir de tabi çocuk için çevre baskısı bunaltıyor artık anlatamıyorsun ki derdini kimseye bir bilseler:)

ben de bu zamana kadar pek önemsemedim açıkcası eşim de öyle bir şekilde zamanla geçer dedik,ilk sene çocuk da düşünmüyorduk o yüzden fazla sıkıntı yapmadık ama artık yavaş yavaş çocuk da istiyoruz bir de tabi çocuk için çevre baskısı bunaltıyor artık anlatamıyorsun ki derdini kimseye bir bilseler:)

işte ayneeeeen aynı şeyler canım...önümüz bayram elini öptüğüm bebeği soracak... oofff ya millete ne ki anlamıyorummm:(((( bayrama kadar hamile olmam lazım:)) sıkma canını canım bak burda senin gibi çok kişiyiz we her gün bi adım daha ilerliyoruz. we yürekten inanıyorum hepimiz için ayrı ayrı halaylar çekicezzzz:)))

sormama gibi bi ihtimal olabilir mi? bıktırıyorlar insanı... bıktık yalan söylemekten anlayacağın ALLAH ım affetsin o yalanlarımızı... gerçi ben daha düşünmüyordum ve hala düşünmüyoruz diyordum hep ama anlamıyorlarki.... sanki bebeğe onlar bakacak ha... maddi durumdan sıkıntımız var diyorsun olsun araya bi bebek olsun diyorlar arkadaş bebek olursa ben nasıl çalışacam daha çok maddi sıkıntıya düşeriz diyorum ama anlayana sivrisinek saz hesabı :36::24::37:

walla dediğin gibi tek ayak üstünde 9 yalan söylüyom:))) püfffff

Tatlım üzülme biz de başarıcaz...Adamlar da haklı ne yapsınlar..Anlayış da bir yere kadar..Bişi sorcam canım hiç eşinle denedin mi egz. yapmayı ? mesela ben dün onun 2parmağıyla yaptım ve bu beni çok rahatlattı..Sen de aparatlarını ona versen yavas yavas o yapsa ? ona güvenin gelir belki bir de bunu denesen kuzu ?

Bikac sefer yapmak istedik ama ben tam yaptiramadm korktum fakat suan eve gecelm gundz ben aksamlari esim yapip bi sekukde yenicz .saol canmmm

merhaba...biraz anlatır mısın? hangi aşamadasın? doktora gittin mi? egzersiz denedin mi?

buraya da açıkcası birileriyle paylaşıp tavsiyeler alıp rahatlamak için üye oldum inş faydasını görürüm
şöyle anlatayım doktora gitmedim,egzersiz de denemedim hiç,biz zar işini zor da olsa hallettik ama yarıdan fazlası olmuyor çok kasılıyorum acıyor yanıyor off, ne aşamadayım acaba uzman görüşü almak istiyorum:))

kızlar bugun cuma gunu. ve cogunuz benden daha ıyı bılıyorsunuz dualarımızı kuranı kerımımızı. bugun benım yumurtlama gunummus. bana dua edın lutfen. bu gece, bana bır bebek nasıp olur ınsaallah.

kızlar bugun cuma gunu. ve cogunuz benden daha ıyı bılıyorsunuz dualarımızı kuranı kerımımızı. bugun benım yumurtlama gunummus. bana dua edın lutfen. bu gece, bana bır bebek nasıp olur ınsaallah.

Bikac sefer yapmak istedik ama ben tam yaptiramadm korktum fakat suan eve gecelm gundz ben aksamlari esim yapip bi sekukde yenicz .saol canmmm

Canım hepimiz korkuyorduk haklısın..ama sen en zor aparatı bile yaptın en kolay kısmı kaldı inan ki benim hiç umudum yoktu böyle öleceğim zannediyordum hiç bişi yaşayamadan..ama dün 2 parmağını aldığımda nasıl yani diye tekrarladım durdum,sanki aparatla acımıycak onunla acıycak gibi geliyordu hiçbişi hissetmedim.Evinize döndüğünüzde yaptım diye geleceksin buraya emin ol senin kaygın kalabalıktan da oluyor sanırım..Bunları söylemek bana o kadar uzaktı ki ama geldiğim noktayı görünce kendm bile inanamıyorum.Kabus gibiydi eşimle deneme yapmak, sonrasında ağlama krizleri...ama şimdi hiç korkmuyorum ne kadar acıyabilir ki..öldürmez ya diye kendimi telkin ediyorum güçlü hissediyorum artık.şimdi de ben sabırsızlanıyorum deneme yapsak diye ama malum bi sorunumuz daha cıktı..lütfen eve döndüğünüzde daha rahatlat kendini acı yok kanama yok kac kez gördün egzersizlerinde benm söylememe gerek yok yaa bismillah deyip hallet artık ..daha doğrusu halledelim :) bi kaç gün evde olamayacağım ben anneme gidiyoruz orda kalcz 3-4 gün geldiğmde iyi haberlerini alacağımı düşünüyorum.kocana da kızma tatlım onları da anlayalım bak aylardır yılllardır bekliyorlar bizi olmadıgında da kızma küsme onlar bize küsüyorlar mıydı onu hatırla dha bi iyi davran ki kendini iyi hissetsin..uyyhh çok konustum hadi baaalım dadlumm yaparsınnn sen..

buraya da açıkcası birileriyle paylaşıp tavsiyeler alıp rahatlamak için üye oldum inş faydasını görürüm
şöyle anlatayım doktora gitmedim,egzersiz de denemedim hiç,biz zar işini zor da olsa hallettik ama yarıdan fazlası olmuyor çok kasılıyorum acıyor yanıyor off, ne aşamadayım acaba uzman görüşü almak istiyorum:))

uzman görüşü demeyelim ama bence gayet iyi durumdasın yarısı olmuş işte:) yarısından sonrası kolay.. takıldığın yer var ya oraya takılmamızın nedeni kendimizi kasıyoruz ve devam edersek daha çok acıyacağını düşünüyoruz.. halbuki ordan sonra acı ve yanma yok.. kızların bana söylediği bir örnek vardı çok hoşuma gitmişti... balon gibi düşün başını geçtikten sonra bir boşluk acı ve yanma yok

uzman görüşü demeyelim ama bence gayet iyi durumdasın yarısı olmuş işte:) yarısından sonrası kolay.. takıldığın yer var ya oraya takılmamızın nedeni kendimizi kasıyoruz ve devam edersek daha çok acıyacağını düşünüyoruz.. halbuki ordan sonra acı ve yanma yok.. kızların bana söylediği bir örnek vardı çok hoşuma gitmişti... balon gibi düşün başını geçtikten sonra bir boşluk acı ve yanma yok

bir keresinde hatta tam girdi ben neye uğradığımı şaşırdım hemen çektim kendimi sanki elektirik çarpmıştı baya bi bacağımı açamadım titredim öle bekledim:)) keşke orayı geçebilsek her şey gircek yoluna ama, bu arada siz ne aşamadasınız

bir keresinde hatta tam girdi ben neye uğradığımı şaşırdım hemen çektim kendimi sanki elektirik çarpmıştı baya bi bacağımı açamadım titredim öle bekledim:)) keşke orayı geçebilsek her şey gircek yoluna ama, bu arada siz ne aşamadasınız

ben 2 ay oldu yeneli:) alışma aşamasındayım diyelim:)aslında olmuştur da kendini hemen çektiğin için anlamamışsındır..zorlandığın kısım var ya orda derin nefes al ver özellikle nefes verirken ilerletmeye çalış..

Son düzenleme:
ben 2 ay oldu yeneli:) alışma aşamasındayım diyelim:)aslında tam girdiyse olmuştur da kendini hemen çektiğin için anlamamışsındır..zorlandığın kısım var ya orda derin nefes al ver özellikle nefes verirken ilerletmeye çalış..

süper ya sevindim senin adına, ben de forumda dolaşırken o eksikliği farkettim ben hiç derin derin nefes almıyormuşum o anda tek yaptığım kasmakmış

Back
X