- 3 Ağustos 2012
- 389
- 1
- 96
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #117.861
kızlar bu su bazlı kokulu jeller zararlı mı vaji için bilgisi olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heh bir de böyle sevisgen, hersey dogal olsun kocalari var.
valla kafan acaba olacak mi olmayacak mi, nefes üf püff, ikin, su pozisyonn olsun, ya iterse, ya su olursa, ya bu olursa, nolur bitsin bu kabus vb. gibi düsüncelerdeyken önsevisme yapabilene hayranim ben de. he yapip bir de faydasini göreni de kiskanirim.
egzersiz gibi yaklastim ben. icimden dilatörü cikarip, mikiyi almak suretiyle. askim, böcügüm, muck muck sifir. icab eden noktada, nefesimi bekle, dur, kipirdama, bu jel az, cok vb. diye azarlayarak azicik bir romantizm esintisi varsa da söndürdüm ilk baslarda. oysa ki kedi gibi de biriyim, sev oksa mrr mrr. ama o is olacak mi diye düsünürken, egzersizle ugrasirken koca da bi zahmet kendini hazirlayiversin. herseyi devletten beklememek lazim.
he bir de 6 yillik evliyim ben, bu da faktördür. yeni evliler bakmasin bana.
sağol canım, benim durumumum eşim evlenmeden önce bana mükemmek bir aşk yaşatıı, sonra yatışa geçti durumu.
Ben kendisine o kadar aşık değildim, hatta evlenmek bilr istemiyordum, yılmadan, bıkmadan, usanmadan çabaladı.
Belli bir zaman sonra bendeki inat kırıldı. Evlendikten sonra vajinismus belasıyla karşılaştık ama her zaman anlayışlı oldu, hiç üzerime gelmedi bu konuda.
Gel zaman git zaman ilgisizleşti iyice. Bende cazibemi kaybettim onun gözünde diye düşünmeye başladım, ne yaptıysam olmadı, kısa süreli işe yarıyordu yaptıklarım.
Psikoloğa gittim, psikolog boşanma fikrini aklıma soktu, ve beni körükledi.
Dışarda ağzımın içine bakan erkekler var, ben bu adamı niye çekiyorum diye birde havalara girdim, kendimi beğenmişlik yaptım.
Daha sonra her hareketi gözüme batmaya başladı. Sinir oluyordum ona. Ben kendime eş diye nasıl böyle birini seçmişim, benim hayalimdeki bu değildi, çok daha yakışıklı, gözü kara, tuttuğunu koparan, popüler, fit bambaşka biriydi hayalimdeki.
Ufff yazacağım çok şey varda ana hatları ile anlatayım istiyorum.
Dövüyor mu yok, sövüyor mu yok, bir kavgamız olsa ben baskın çıkarım ama olmuyor ben bu adamla yapamıyorum diyordum.
Etrafımdakiler sana rahatlık batıyor diyorlardı.
Vajinismus belası diyoruz ya hakikaten kötü bir hastalık, depresyon, anksiyete, panik atak eşlik eder vajiye. Bende depresyona girdim.
Baktım psikolog işe yaramıyor, depresyon tedavisi için psikiyatriste gittim.
Psikiyatrist önce vajinismusu çözmemiz gerektiğini söyledi. hep bende hatayı buldu, vajinismus yüzünden böyle olduğumuzu söyledi.Benim eşimden yana cinsellik beklentim gerçekleşmeyince onda kusur buluyormuşum. Yani aslında ben kasıldığım için ilişkiye giremiyorum. Bir vajinismus hastası olarak bu isteğimi sürekli bilinçaltıma atmışım, aslında böyle bir ihtiyacım olduğunun farkında bile değilmişim. Hep başka şeylerden patlak vermiş bu ihtiyaç. Duygusal anlamda çok ilgi istemişim, maddi anlamda çok şey istemişim, yani cinsel yönden tatmin olamayınca başka şeylerde mutluluğu aramışım.
Bu sırada eşim ne yapmış, aslında benim yüzümden madur olsada sesini çıkarmamış, tek tepkisi duyarsız kalması olmuş.
Diyorum ya vajili kadınlar cadıdır diye, Doktor bana vajinismuslu kadınlar kendilerine hep anlayışlı koca seçerler, vajinismus erkekleri hep edilgendirdemişti.
Neyse çok şükür o buhranlı dönemleri atlattık. Eşim istediğim gibi mi şimdi? hayır ama aslında kötü biri değil, vajili günlere göre daha sıcak bir ilişkimiz var. Artık bana bu kadarı yetiyor.
Huzurr sana söylüyorum şimdi sen bu adamla evlendiysen , illaki onu beğenmişsindir, evlenmeden önce gözüne batmayan şeyler şimdi gözüne batıyor, tamamen vajinismustan kaynaklanıyor bunlar. Adamı beğenmiyorsunda aslında o sana bu kadar sabretmiş, sesini çıkarmıyor, sen hem suçlu hem güçlü gibi birde adamı beğenmiyorsun. Sert çıkıyorum biraz ama kendine gelmen lazım, bir hiç yüzünden mutlu yuvanı bozmuş olacaksın, adın dula çıkacak. Elindekilerin kıymetini bil bence.
canım kayganlaştırmak içinse b panten krem kullan
bpanten duymamıştım hiç kayganlaştırma özelliği olduğunu bilmiyordum deneyeyim onu da tşkler yanma yapıyor mu peki
bende yapmadı canım eczanelerden alabilirsin çok pahali bişi değil zaten bebeklerde kullanılıyor bu krem
EVET HEP AYNILAR.... BELKİ İSTİSNA VARDIR.ALLAH ALLAH. ya bak ben cok uzuluyorum boyle. mantıgımla evlendım dıye kendımı cok sucladım hepsı buyuzden oldu dedım kendı kendıme. asık olarak evlenseydım cok romantık bır evlılıgım olurdu derdım ama ozaman da olmuyor ya. bu erkekler herzaman aynı mı yanı anlamadım offffff ya
inşallah canım azmin elinden hiçbirşey kaçamaz ve herşeyde bir hayır vardır şaka gibi gelebilir bazen mantık almaz ama ilk evliliğimden önce çok ama çok sevdiğim biri vardı çok saçma bie nedenle ayrıldık sonra yaşın verdiği etkiyel gurur yaptık aşkımızdan ölsekte adım atmadık 20li yaşlardaydım daha sonra sırf inat uğruna evlendim tam 5 yıl hayatımın ızdırabını yaşadım şiddet dayak görmedim ama eski eşimim ailesinin çok zulmunü çektim o yaşta beni mütiş strese soktular herşeyden kaçar korkar oldum ve bu vaji belası çıktı ortaya her neyse rabbime şükür kurtuldum o aileden ve o ilk aşkım o çok sevdiğim adam çıktı karşıma onunla evlendim ve onun olmak nasip oldu biz çok ağladık bir araya geldimizde bu bir mucize bu bir allahın hikkmeti diye
İllaki bir bağlılık oluyor, tahammülün artıyor. Bak sen farklı şeylerden muzdaripsin ben farklı. Benim eşimde asosyal ve hantal. Yani tatile gideriz denize, havuza girmez, iyi birşey kullanmaz, lüks şeyleri sevmez, sürekli bilgisayar oynar. Bense tam tersiyim, kıafetime, saçıma, üstüme başıma, gezmeye, tozmaya hayatı yaşamaya çok düşkünüm.canım önelikle çok saol özeldende yazmışsın evap veremdim.. sizleri bulduğuma çok seviniyorum tabiki yuvamı bozmak istemiyorum elimden geleni yapmaya çalışıyrm ama beeremiyorummu nedir bilemiyrm.. bişey merak ettim evelenmeden önce okadar aşık değildim hatta evlenmek bile istemyrmd yaptıklarıyla o beni kazandı gibi bişey demişsin.. vajiyi atlatınca eşine karşı dahamı istekli oldun aşklamı bağlandın?
Pyenseesss günaydın bugün nasıl tansiyonun ?
canım oraya bi de berna yı eklersen sewinirim bundan sonra:)))))))))
sela nasıl canım ? tansıyonun nasıl ? ben garıp bır aksam yasadım. ıftar oncesı alısverıs yapmam gerektı mısafır olacaktık bıryere hem tatlı aldım hem de bır akrabamın yenı bebegıne elbıse aldım. klasık hkaye ıste. al al dur. ama artık cok zorlanıyorum onceden boyle degıldım. komsuma gıttık yemege ıste. 7 yılllık evlı ve hamıle kaldı dogal yoldan. neyse onunla beraber tedavıye bıle gıtmeyı planlarken onun anne olması benı sarsıyor zaten ama guclu gorunuyorum. yemege oturacaz, baska bır cıft daha geldı ıkıncı bebege hamıleymıs o kadında. allahım sagım solum hamıle kadın oldu yanı. eve gelınce agladım, ama esım toparlanmamı sagladı, olacak ınsaallah uzulme dedı, sarıldı. ovulasyon testı yapıyordum baktım dun ıkı cızgı cıktı yanı yumurtlama gunlerımdeymısım. ılk kez bunu tahmın edebılerek, beraber olmaya calısacam ıste sık sık. 4-5 gundur guzel anlasıyoruz, sorun cıkmıyor kafam rahat, keske bır de ısten ayrılsam nekadar ozgur olacagım. ve ınanıyorum sakın ruhum bebegı getırecek. sabah da benı operek gıttı, uyandım oyle, ben ondan sonra ıse gıdıyorum da buaralar fızık tedavı goruyorum sabahları. bana dedı kı ben ıkı gun once de opmustum, sen uyanmadın ozaman dedı. Allah Allah dedım ne oluyor bu adama :)) yapmaz boyle seyler genelde.
sen de mi kayserilisin ocean ? :))) aynı dıyorsun ya. ne zolluymus derler mesela guzel bır sey ıcın pahalı bır elbıse ıcın mesela. ah ah ozledım be. dun de mısafırlıkteydım bır aıle vardı kadın kayserılıymıs baya konustuk,, bır de baska bır teyze vardı caya geldı, o da tatlı bır kadın adanalı cıktı. bır de adana damarımdan gırdıler ıste. buyudugum yasadıgım yerlerı ozledım. ıstanbulu aılemı ozledım yasasın bayram gelıyor :)))))
huzurr birde eşimi arzulamıyorum demişsin ya öyle olsa evlenmezdin canım. İllaki çekici bulmuşsundur.
eşinde sadece dikkat dağınıklığı var. Bunu psikiyatristler çözüyor canım, dikkatini toplasa öyle saçma soruldarda sormaz, bir şeyi beş defa anlatmak zorunda kalmazsın. Aslında zeki biri olmalı, o kadar üniversite okumuş, mühendis olmuş.
.....çok yoryor beni herşeyi açıklamalaıyım öğretmeliyim hemde bir kez değil defalara tekrarlamalıyım sonunda yinede yanlışı yapıyor.. anlattığımda çok basit gelebilir belki ama yinede anlatayım.. en son dünkü olayı çöpü dışarı çıkarması için kapının yanında hazırladım pissuyu akmasın diyede kovanın üstüne koydum kovanın içinden bilerek çıkardımki şimdi kovayıda atar matar belli olmaz işi diye yinede uyarma ihtiyaı hissettim ama kararsız kaldım çünkü bazende çıkışıyor ben bilmiyrmmu ne söylüyosun diyo ama ne zaman demesm ikaz etmesem ya bişeyler kırılyr ya atılıyr ya yanıyo ya kirlenio ya unutuo ya yanlış aktarıyoo vs. vs.. sonra bi baktım kova yok aradım nerde die attım ddei bende patladım saydım sayıştırdım ben ne bileyim dio çöp olmadığını bende çok kötü konuştum.. gn içinde bişey olmamış gbi davransdı eve geldiğimde bilerek tavır yaptım bi çöp kavsı içinmi bu yaptığın diyo. beni anlamıyor bile.. tabiki çöp kovası değil nedir ki 3 5 liralıkm bişey isterse olsun milyarlık.. ben herşeyde böyle olduğu için katlaanamıyrm artık .. bugün bu olayı yaşadık yarın yine kovayı götütüp atar ertesi gün yine... en az 5 kez bu olayı tekrarlamamız gerek.. bu en basitiydi.. ...beynimi yoruyorlar ailecek ruhumu değil öyle olsa kötüler derim direk yol alaırım yada ağlarım sızlarım rahatlarım biraz beyne bişey yapamıyrm((......
sen şimdi şu cinsel problemi çöz, ondan sonra yine konuşuruz. Anladığım kadarıyla o kadar kötü değil ilişkiniz. Süre uzadıkça yıpranıyorsun, onu da yıpratıyorsun. Vajinismus uzayınca iki tarafta birbirine gizliden öfke duyarmış. O zamanda çözümden uzaklaşılırmış, yani bu bir kısır döngü canım, aşmadan düzelemezsiniz.evet yüzü gözü yerindedir. iyi giyinince çekiidri de ama ben onun temiz yüzüne güzel ahlakına efendiliğne hayran kaldığım için evlendim.. iyi bir eş çouklarıma iyi bir baba olur dedim.. birde o sırada karşıma çıkanlarla kıyaslıyrdm tamam bunla tutkulu bir aşk yaşarım ama beni üzer değer vermez diyordum.. eşimin bana verdiği değeri kimse veremez .. öyleki ailem bile bana daha farklı davranmaya başladı onun bana verdiği değerle başkalarının gözündede daha bi değerli olmaya başladım.. bunlar beni çekti.. evet çok zeki hatta iyi dereelerle okullarını bitirmiş hep. bende iyi bi üni mezunuyum ama ben bişeyi iyice çalışırsam iyi not alırım ama o sadee bir kez okur zihnine yazar hemen.. dikkat dağınıklığı.. daha dün gece buna benzer bişey dedim kabullenmio yok bişey dio yada zaman zaman hak veriyo ama orda kalıyor çözüm aramıyr..
tebrik ederim canım olmuş daha ne olsun.zevk zamanla oluşacak canım:118::118:
hadi gözünaydın, bence yenmiş bitirmişsin!!! ben senin ismini hatırlıyorum. geçmiş olsun, halaylar sana gelsin![]()
Tesekkür ederim canim..ama bugün hic iyi degilim ben ya..dün yendim diye seviniyodum bugünkü denemede basarisiz oldum yine..basa sarmaktan cok korkuyorum..yenemedim mi acaba![]()